- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
Benimde aşağıda canm sağ tarafta internetten baktığımda çatı ağrısı olduğunu anladım..ama oturduğum veya sabit olduğum anlarda ağrı olmuyor hareket ederken oluyor...senin sürekli mi ağrınMerhaba canim.
Hayir canim gecmedi malesef ara ara sizliyor kasiklarimin asagisinda oluyor bu durum senin tam olarak nerede?
18+6 dayim bugun gittim cnm 2 hafta veya 3 hafta sonra ya randevu al dedi bana
[/QUOTEvu
Ozaman 21 haftanin sonuna dogru aliyim ben . sen kacinca haftaya alicaksin canim19 haftada basliyor 23e kadar suresi var. Birkac hafta onceden randevu almak iyi olur bence
Iyimis fiyatida memnun kaldin belliki birdaha orayi tercih etmissin :)Sen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildi
Iyimis fiyatida memnun kaldin belliki birdaha orayi tercih etmissin :)Sen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildi
Oradaki bayan genellikle bulunur dedi 2 li testte biz 2 gun sonraya bulmustuk bundada esim vardiyali calistigi icin denk getirememe durumu olur diye 1 hafta once alicaz dedik sorun olmaz dediler yalniz bakicak olan kisi disaridan geldigi icin saat 16.30 dan sonra geliyor 19.00 a kadar yanlis hatirlamiyorsam 30 dk 1 saat arasi bebisin durumuna gore suruyor dediler.Hemen randevu bulunuyor mu peki bir hafta once almak istedim desem .bikac hafta onceden mi almak gerekiyor
Organ taramasi dedigin detayli mi :) hayirli olsunBu arada organ taraması içinde 4kasıma günümüz var inşallah artık ondan sonra başlasın alışverişler
Anladim tesekkur ederim :)Oradaki bayan genellikle bulunur dedi 2 li testte biz 2 gun sonraya bulmustuk bundada esim vardiyali calistigi icin denk getirememe durumu olur diye 1 hafta once alicaz dedik sorun olmaz dediler yalniz bakicak olan kisi disaridan geldigi icin saat 16.30 dan sonra geliyor 19.00 a kadar yanlis hatirlamiyorsam 30 dk 1 saat arasi bebisin durumuna gore suruyor dediler.
Benimde yururken oluyor genelde evet cati agrisi diye cikti benm.karsima daBenimde aşağıda canm sağ tarafta internetten baktığımda çatı ağrısı olduğunu anladım..ama oturduğum veya sabit olduğum anlarda ağrı olmuyor hareket ederken oluyor...senin sürekli mi ağrın
Aynen canm yürürken ve yatakta dönerken..umarım kötü bişey değildir..senin doktorun sıkıntı yok demişti ama sanırım okumuştum yazdıklarınıBenimde yururken oluyor genelde evet cati agrisi diye cikti benm.karsima da
Inşallah canim Rabbim gonlumuze göre versinKocamin cocuklugu sapsari, simdi o kadar sari degil ama cocukluk fotograflari hep altin sacli. Ona benzerse cok mutlu olurum
Al benden deCanim bende kilo verdim 5 kilo kadar istifalar bitince 4unu geri aldim şimdi de istahim açıldı heran alabilirim ki kilomda az değil almamak benim icin daha iyi 70 kiloyum su anda
Al benden de o kadar 70 kg ile hamile kaldim 60 kg dustum zaten bu tedavi sirasinda bu kadar kilo almistim ideal kilom62 felandi.. simdi tekrar 67 e ciktim ve durmuyor sanki her gun kg aliyorumCanim bende kilo verdim 5 kilo kadar istifalar bitince 4unu geri aldim şimdi de istahim açıldı heran alabilirim ki kilomda az değil almamak benim icin daha iyi 70 kiloyum su anda
Önemli olan son 2 ay o zaman en cok kilo alınıyormus o zamana kadar 1 2 kiloyla gitsem yeter banaAl benden de
Al benden de o kadar 70 kg ile hamile kaldim 60 kg dustum zaten bu tedavi sirasinda bu kadar kilo almistim ideal kilom62 felandi.. simdi tekrar 67 e ciktim ve durmuyor sanki her gun kg aliyorum
21+4 te insallah. Kizimla aynı gun olsun istiyorum :)Ozaman 21 haftanin sonuna dogru aliyim ben . sen kacinca haftaya alicaksin canim
Bana da plasenta aşagıda dediler canım.İnşş yukarı çıkarSlm kızlar üçlü test için gittim bugün şükürler olsun sonucumu temiz ve gitmişkende baktı drum gayet iyi dedi kalp atımını dinletti plasenta aşağıda dedi inşallah yukarı çıkar
Plasenta aşağıda olunca bir şikyatin oluyormuş canm ağrı falanBana da plasenta aşagıda dediler canım.İnşş yukarı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?