2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba canim.
Hayir canim gecmedi malesef ara ara sizliyor kasiklarimin asagisinda oluyor bu durum senin tam olarak nerede?
Benimde aşağıda canm sağ tarafta internetten baktığımda çatı ağrısı olduğunu anladım..ama oturduğum veya sabit olduğum anlarda ağrı olmuyor hareket ederken oluyor...senin sürekli mi ağrın

Sen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildi
Iyimis fiyatida memnun kaldin belliki birdaha orayi tercih etmissin :)

Hemen randevu bulunuyor mu peki bir hafta once almak istedim desem .bikac hafta onceden mi almak gerekiyor
Oradaki bayan genellikle bulunur dedi 2 li testte biz 2 gun sonraya bulmustuk bundada esim vardiyali calistigi icin denk getirememe durumu olur diye 1 hafta once alicaz dedik sorun olmaz dediler yalniz bakicak olan kisi disaridan geldigi icin saat 16.30 dan sonra geliyor 19.00 a kadar yanlis hatirlamiyorsam 30 dk 1 saat arasi bebisin durumuna gore suruyor dediler.

Anladim tesekkur ederim :)

Benimde aşağıda canm sağ tarafta internetten baktığımda çatı ağrısı olduğunu anladım..ama oturduğum veya sabit olduğum anlarda ağrı olmuyor hareket ederken oluyor...senin sürekli mi ağrın
Benimde yururken oluyor genelde evet cati agrisi diye cikti benm.karsima da

Canim bende kilo verdim 5 kilo kadar istifalar bitince 4unu geri aldim şimdi de istahim açıldı heran alabilirim ki kilomda az değil almamak benim icin daha iyi 70 kiloyum su anda
Al benden de
Canim bende kilo verdim 5 kilo kadar istifalar bitince 4unu geri aldim şimdi de istahim açıldı heran alabilirim ki kilomda az değil almamak benim icin daha iyi 70 kiloyum su anda
Al benden de o kadar 70 kg ile hamile kaldim 60 kg dustum zaten bu tedavi sirasinda bu kadar kilo almistim ideal kilom62 felandi.. simdi tekrar 67 e ciktim ve durmuyor sanki her gun kg aliyorum

Al benden de

Al benden de o kadar 70 kg ile hamile kaldim 60 kg dustum zaten bu tedavi sirasinda bu kadar kilo almistim ideal kilom62 felandi.. simdi tekrar 67 e ciktim ve durmuyor sanki her gun kg aliyorum
Önemli olan son 2 ay o zaman en cok kilo alınıyormus o zamana kadar 1 2 kiloyla gitsem yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…