2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynı durumdayız canım kaşıntı fena. Benim 80 falandı eskiden ama destekli 80di.Şimdi desteksiz 85 oldular ona bile sığmıyorlar artık. Resmen kavuşmuyor düğmeler şarkısını söylüyorum Allahtan kış geldi kazak moduna geçtik.

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda yavrunun kucağına alırsın

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Allah sabır versin kuzum .. Dualarımız seninle. Rabbim diğer yavruna bağışlasın seni

Rabbim yerini tez zamanda doldursun sabırlar diliyorum

Banada öyle oldu bi kaç kez toplanıp sertleşiyor okşuyorum iniyor. Sonrada acaba gazmıydı diyorum bağırsaklarıma yakın yerdeydi çünkü
Hayir kesinlikle gaz degildi ilkine dogum yaparken kasila kasila icerde oyle dogmustu toplana toplana asagiya inmisti ve dogum baslamisti.
Direk o gunler aklima geldi ve cok korktum cok

Nasil? Kalbimi durdu

Arkadaşlar 17+0 olduk bugun.. 11 hafdan beri bir hareketlilik hissediyorum ara ara ama hala net bişey yok Doktorum 19 da tam hissedersin demişti fakat biraz endişelendşm kızımla saat tarihi daha gecti ona ragmen notlarıma baktım ilk tekmeyi 19 Ekim de hissetmiştim.. Sizde durumlar nasıl hisseden var mı gercek anlamıyla bu haftada

Yaaa çok üzüldüm. Problem yaşamıştınız değil mi? Doğru mu hatirliyorum ? Rabbim sabrını versin ve tekrar nasip etsin inşallah

herkese slm kızlar, çok sakin bir hamilelik geçiriyorum galibaki buralara pek uğramamışım..birazdan 13,30 da randevum var 18. haftaya girdik... varmı bi tavsiyeniz yapılması gereken ne 3 lü 4lü fln danışmamı istediğiniz bi konu...bu haftalarda gidenler bilgi verirseniz sevinirim..

Canım ben evde emzirme atleti kulllaniyorum nbb dışarı çıkacağım zaman onun üstüne sutyen takiyorum kötü görüntü olmasin diye

Basin sagolsun canim. Melek olmus desene kuzucugun. Rabbim sabir versin, kalbinin yaralarini en kisa zamanda iyilestirsin ins. Ama su zamana kadar ki olan surecte, bebeginden vazgecmedin, bir umut tanesinin pesinde kostun, yaptiklarin takdire şayandı gozumde. Umarim Rabbimin nezdinde de oyledir. Sen de bebegin de elinizden geleni yaptiniz. En zor gunun bile sabahi var merak etme, zmaanla daha iyi hissedeceksin. Allah evladina saglik, uzun omur nasip etsin. Hayirlisiyla, tekrar bi kardes dusundugunde de sag salim kucagina almayi nasip etsin ins. Cok gecmis olsun canim. Dualarimiz seninle. ❤

Allah yardımcınız olsun , acınızı hafifletsin arkadaşım İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin istediğiniz zamanda. Çok zordur mutlaka ama muhakkak ki bir hayr da vardır bunda.

Metanetinizin devamini diliyorum. Rabbim ayni olayla tekrar sinamasin. Cok gecmis olsun.

Ben sali gununden beri net hissediyorum. Onceki bebekle asla kiyaslama dollenme zamanlari farklıdır mutlaka. Bende 10. Haftadan beri ara ara hissettigimi dusunuyodum 15 haftadan sonra emin olmaya basladim. Ben ilk tekmeyi kizimda 21de hissettim. Zaten genel olarak 21 22ye kadar normal deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…