2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 17. Haftamda hissettim hissetmedim arasi 18. Haftada sanki hisseder gibi bisiyler vardi.. simdilerde bile bazen var bazen yok.. hemde ikiz gebeligim ayni gramdan ikiser tane.. e normal kimisinin ic karni genis.. yag bag dokusu daha fazla .. yengem 24. Haftada hissetti.. sikinti etme sakin bunu tekmelemer sonradan cok can yakacak zaten

Aynen canım haklısın inşAllah iyi olsunlarda varsın tekme tek derdimiz tekme olsun

cnm ben patoloji lab da calisiyorum o kadar cok kimyasal var ki ve ank dz bi uni hastanesinde cok bencil hocalarla hemen her sey olsun diyen hocalarla ve az kisi calisiyorum yani o kadar yoruluyorum ki ve her gun bi sıkıntı o yuzden hic takmiycaz sen de takma elinden geldikce

Emzirme sutyenlerinden kullanmayi denedin mi? Onlar hem hafif destekliyor hem de acitmiyor. Hem de aldigin camasiri hamilelikten sonra da kullanmis oluyorsun. Ben ilk hamileligimde marks&spencerdan almistim hala sapasaglam, yine onlari kullaniyorum. H&m dekiler de fena degil. Bence normal kalip sutyenler artik bizim buyuyen gogusleri desteklemez.

Kuzum ne olur sadece kizinla ilgilen cis egitiminide gerekirse rafa et simdilik ve yahut esinin eli rahatlatinca yardimci oldugunda o zaman kizinla ilgilenirsin.. Allah yardimcn olsun. Temizlik islerine dusme annen cocukla degil temizlikle ilgilense arada bi bi kasil yemek yapsa senin azcik yukunu alsa bile o da guzel..

cnm yapi mdselesi bu isler istedigimizi surelim bazen kiz anneye anne kiza ,kiz kardesimize bile benzemiyor vucut benimde gobegim ilk çocuğumdan catlak dolu sadece kasinmasin diye suruyorum simdi kremlerimi ,hindistan cevizi yagimi napalim yapimiz bu uzulme cnm artik vucudumuzla barisik olucaz ne yapalim daha sonra catlak lazeri falan var elimize para gecince,cocuklarimiz buyuyunce yaptiririz

Emzirme sutyenleri cok rahat bende onu kullaniyorum.. yada su balensiz sutyenlerden...

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Aaaa, hakkında hayirlisi, insallah en kisa surede saglikli bi bebise kavusursun.

Ya nasil sanci oluyor agriniz nerde nasil tarif edermisiniz? Her sabah uyandigimda bendede rahim altinda agrim oluyor..
Agrim sancim yok sukur canim benim bende toplanma oldu bebek toplandi kasildi 2 kere o kadar bide uyandigimda cok sıkıştiysam eger batma agri gibi oluyor o kadar

ben özel olarak tükettiğim şeyler aralarda ceviz geceleri süt ve gün içinde öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere birer meyve öğleden önce 1 armut öğleden sonra 1 muz gibi ya da mandalina elma şeftali vs... onun dışında sabah kahvaltı muhakkak yapıyorum her gün yumurta yediğim söylenemez çalıştığım için bazen kaynatamıyorum geç kalıyorum ama domates peynir zeytin yiyorum kesin öğlenleri ofiste ne olursa akşamları da klasik yemekler :)

Ben sabahları kendim hazırladığım poğaça yada böreklerden 2 parca yiyorum. 10 11 gibi çiğ badem yada fındık bir çeşit meyve öğlen akşamdan kalma yemek getiriyorum işe onu yanında ayran yada yoğurt akşam üstü başka bir çeşit meyve salatalık yiyorum akşam da yine yemek. Haftada iki akşam yemeğini kahvaltı tarzı hazırlıyorum sabahları yumurta yiyemediğim için. Bir kere balık mutlaka tüketmeye çalışıyorum.ve her gece süt. Ben ceviz yiyemiyorum miğdemi kaldırıyor. Ve yoğurt süzme kullandığım için üzülüyorum evde mayalamaya hep üşeniyorum.

Kızlar ben çatlak için bunu aldım 10 gündür kullanıyorum şu an çok memnunum kokusu çok güzel ve gece sürüyorum ertesi akşama kadar hala nemli kalıyor göğsüme göbeğime yanlarıma kalçama sürüyorum denemenizi öneririm ben trendyoldan aldım daha uygun

Eklentiler

• 6A8ADD3C-738D-408A-8BAC-62D00D94D6FC.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 34
Allah razi olsun canim hepinizden.. aynen hic vazgecmemistim.. hep rabbime sigindim o verdi o aldi... ben bi karar vermek zorunda kalmadim, en cok korktugum sey de oydu. Allah sizlere de bebeklerinize kavusmayi nasip etsin insallah..
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin, yerine çok sağlıklı evlatlar versin insallah.
Hayırlisi buymuş demek ki seçimi sana bırakmamış Rabbim, Sen vicdanen rahatsın, elinden geleni yaptın.
O zaten en güzel yerde Cennette sizleri bekliyor olacak.
Benımde miniklerim orda çok zor bi durum ama Bu dünya imtihan dünyası işte.

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Allah yardımcın olsun,kolaylıklar diliyorum,çok zor ve yıpratıcı malesef, duaları m seninle

Kızlar benim gibi hemoroid olup kanaması olan oldumuakşam kabızlık yaşasım sabah peçeteyle sileyim dedim kan şok oldum baştan ama ön bölgeden değil kasık batmam da var ufffff

Maske takmayı düşünüyorum zaten. Yoksa bu şekilde sürekli hasta olucam. Canım çok şanslısın işe yürüyerek gittiğin için. Çocuktan sonra bende eve yakın bir iş bulmaya çalışıcam. Annem bakıcak diye anneme yakın olmak için taşındım ama bu seferde çok zor oluyor.

annene yakın olman daha önemli canım, çok faydasını görürsün... işe bi şekilde gidilir şu hamileliği bi atlatalım allahın izniyle de... benim de ev iş çok uzak

Denemedim canım birde onu alıp deneyeyim sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…