- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ben 17. Haftamda hissettim hissetmedim arasi 18. Haftada sanki hisseder gibi bisiyler vardi.. simdilerde bile bazen var bazen yok.. hemde ikiz gebeligim ayni gramdan ikiser tane.. e normal kimisinin ic karni genis.. yag bag dokusu daha fazla .. yengem 24. Haftada hissetti.. sikinti etme sakin bunu tekmelemer sonradan cok can yakacak zatenArkadaşlar 17+0 olduk bugun.. 11 hafdan beri bir hareketlilik hissediyorum ara ara ama hala net bişey yok Doktorum 19 da tam hissedersin demişti fakat biraz endişelendşm kızımla saat tarihi daha gecti ona ragmen notlarıma baktım ilk tekmeyi 19 Ekim de hissetmiştim.. Sizde durumlar nasıl hisseden var mı gercek anlamıyla bu haftada
Ben 17. Haftamda hissettim hissetmedim arasi 18. Haftada sanki hisseder gibi bisiyler vardi.. simdilerde bile bazen var bazen yok.. hemde ikiz gebeligim ayni gramdan ikiser tane.. e normal kimisinin ic karni genis.. yag bag dokusu daha fazla .. yengem 24. Haftada hissetti.. sikinti etme sakin bunu tekmelemer sonradan cok can yakacak zaten
cnm ben patoloji lab da calisiyorum o kadar cok kimyasal var ki ve ank dz bi uni hastanesinde cok bencil hocalarla hemen her sey olsun diyen hocalarla ve az kisi calisiyorum yani o kadar yoruluyorum ki ve her gun bi sıkıntı o yuzden hic takmiycaz sen de takma elinden geldikcegünaydın kızlar... iş yerinde ortam ve insanlar cok gergin. ister istemez ben de o gerginliğin içinde buluyorm kendimi, iş stresi değil insanlar arası ilişkiler bozuk... canım çok sıkılıyo bu durumu kafaya takarsam bebeğime zarar veriyo gibi hissediyorum ama takmadan da durabildiğim bişey dğeil
Emzirme sutyenlerinden kullanmayi denedin mi? Onlar hem hafif destekliyor hem de acitmiyor. Hem de aldigin camasiri hamilelikten sonra da kullanmis oluyorsun. Ben ilk hamileligimde marks&spencerdan almistim hala sapasaglam, yine onlari kullaniyorum. H&m dekiler de fena degil. Bence normal kalip sutyenler artik bizim buyuyen gogusleri desteklemez.Destekli sütyen taktığımda da sızlama oluyor ucu falan çok acıyor bu sefer. Göğüslerim sıkışıyor ağrı yapıyorBüyük beden mi almalıyım ondan mı oluyor acaba? Önerdiğin bir model var mı?
Kuzum ne olur sadece kizinla ilgilen cis egitiminide gerekirse rafa et simdilik ve yahut esinin eli rahatlatinca yardimci oldugunda o zaman kizinla ilgilenirsin.. Allah yardimcn olsun. Temizlik islerine dusme annen cocukla degil temizlikle ilgilense arada bi bi kasil yemek yapsa senin azcik yukunu alsa bile o da guzel..Malesef öyle bir maddi durumum yok. Kayınvalidem bu sene işe girdi. Annemde acikcasi gelse bile pek oyun oynatmasini bilmiyor cocuga. Dedigin gibi biri olsa ne harika olurdu. Ama malesef borclarimizi doguma kadar azaltmaya calisiyoruz bu sebeple eşim ek işede basladi. Beni birazda o etkiliyor. Eşim ilgilense bile cok yorgun. Birde kızım uyku surelerini cok azaltti. Wc egitimi verdim ama pisman oldum egil kalk daha zorlaniyorum. Elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum işte. Dusunuyorum ilk gebelikte yata yata ne rahat gecirmisim meger
cnm yapi mdselesi bu isler istedigimizi surelim bazen kiz anneye anne kiza ,kiz kardesimize bile benzemiyor vucut benimde gobegim ilk çocuğumdan catlak dolu sadece kasinmasin diye suruyorum simdi kremlerimi ,hindistan cevizi yagimi napalim yapimiz bu uzulme cnm artik vucudumuzla barisik olucaz ne yapalim daha sonra catlak lazeri falan var elimize para gecince,cocuklarimiz buyuyunce yaptiririzKızlar göğüsüm çatlamaya başladı ya çok moralim bozuldu sabahÇok erken değil mi çatlaması için ama niye böyle oldu Mor küçük küçük damarlar çıkmıştı şimdi derinleşmişler baya çatlağa dönüşmüşler. Yağlıyorum da göğüslerimi aslında ama fayda etmedi. Annem daha şişmez diyordu rahat ediyim diye 85 beden yarım atlet tarzı sütyenlerden aldım. Şimdi sütyen yukarı çıkıyor resmen alttan göğüsüm fırlıyor. Sinirlerim bozuldu ya
Emzirme sutyenleri cok rahat bende onu kullaniyorum.. yada su balensiz sutyenlerden...Emzirme sutyenlerinden kullanmayi denedin mi? Onlar hem hafif destekliyor hem de acitmiyor. Hem de aldigin camasiri hamilelikten sonra da kullanmis oluyorsun. Ben ilk hamileligimde marks&spencerdan almistim hala sapasaglam, yine onlari kullaniyorum. H&m dekiler de fena degil. Bence normal kalip sutyenler artik bizim buyuyen gogusleri desteklemez.
Aaaa, hakkında hayirlisi, insallah en kisa surede saglikli bi bebise kavusursun.Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Agrim sancim yok sukur canim benim bende toplanma oldu bebek toplandi kasildi 2 kere o kadar bide uyandigimda cok sıkıştiysam eger batma agri gibi oluyor o kadarYa nasil sanci oluyor agriniz nerde nasil tarif edermisiniz? Her sabah uyandigimda bendede rahim altinda agrim oluyor..
ben özel olarak tükettiğim şeyler aralarda ceviz geceleri süt ve gün içinde öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere birer meyve öğleden önce 1 armut öğleden sonra 1 muz gibi ya da mandalina elma şeftali vs... onun dışında sabah kahvaltı muhakkak yapıyorum her gün yumurta yediğim söylenemez çalıştığım için bazen kaynatamıyorum geç kalıyorum ama domates peynir zeytin yiyorum kesin öğlenleri ofiste ne olursa akşamları da klasik yemekler :)kızlar nasıl besleniyorsunuz? ben ne yesem sanki iyi beslenemiyormuş gibi hissediyorum kendimi bu halsizlikten dolayı... sabahları yumurta ceviz yiyorum öğlene doğru badem pekmez.. öğlen işte menüde ne çıkarsa... siz neler yapıyorsunuz
Aynen ya, kizimdan sonra emzirme sutyeni ve hamile pantolonunu biraktigim günleri hatırlıyorum daEmzirme sutyenleri cok rahat bende onu kullaniyorum.. yada su balensiz sutyenlerden...
Ben sabahları kendim hazırladığım poğaça yada böreklerden 2 parca yiyorum. 10 11 gibi çiğ badem yada fındık bir çeşit meyve öğlen akşamdan kalma yemek getiriyorum işe onu yanında ayran yada yoğurt akşam üstü başka bir çeşit meyve salatalık yiyorum akşam da yine yemek. Haftada iki akşam yemeğini kahvaltı tarzı hazırlıyorum sabahları yumurta yiyemediğim için. Bir kere balık mutlaka tüketmeye çalışıyorum.ve her gece süt. Ben ceviz yiyemiyorum miğdemi kaldırıyor. Ve yoğurt süzme kullandığım için üzülüyorum evde mayalamaya hep üşeniyorum.kızlar nasıl besleniyorsunuz? ben ne yesem sanki iyi beslenemiyormuş gibi hissediyorum kendimi bu halsizlikten dolayı... sabahları yumurta ceviz yiyorum öğlene doğru badem pekmez.. öğlen işte menüde ne çıkarsa... siz neler yapıyorsunuz
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin, yerine çok sağlıklı evlatlar versin insallah.Allah razi olsun canim hepinizden.. aynen hic vazgecmemistim.. hep rabbime sigindim o verdi o aldi... ben bi karar vermek zorunda kalmadim, en cok korktugum sey de oydu. Allah sizlere de bebeklerinize kavusmayi nasip etsin insallah..
Amin canım sağol, sizlere de sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorumMetanetinizin devamini diliyorum. Rabbim ayni olayla tekrar sinamasin. Cok gecmis olsun.
Allah yardımcın olsun,kolaylıklar diliyorum,çok zor ve yıpratıcı malesef, duaları m seninleKizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Maske takmayı düşünüyorum zaten. Yoksa bu şekilde sürekli hasta olucam. Canım çok şanslısın işe yürüyerek gittiğin için. Çocuktan sonra bende eve yakın bir iş bulmaya çalışıcam. Annem bakıcak diye anneme yakın olmak için taşındım ama bu seferde çok zor oluyor.Canım istersen toplu taşımada maske takben de İstanbuldayım. Okulum yürüme mesafesinde, bunun kıymetini bu sene daha iyi anlıyorum. Sırf toplu taşıma korkumdan gezmeye çıkamıyorum. Çünkü 10 dk minibüse bile binsem ayakta kalınca mahvoluyorum.
annene yakın olman daha önemli canım, çok faydasını görürsün... işe bi şekilde gidilir şu hamileliği bi atlatalım allahın izniyle de... benim de ev iş çok uzakMaske takmayı düşünüyorum zaten. Yoksa bu şekilde sürekli hasta olucam. Canım çok şanslısın işe yürüyerek gittiğin için. Çocuktan sonra bende eve yakın bir iş bulmaya çalışıcam. Annem bakıcak diye anneme yakın olmak için taşındım ama bu seferde çok zor oluyor.
Denemedim canım birde onu alıp deneyeyim sağol.Emzirme sutyenlerinden kullanmayi denedin mi? Onlar hem hafif destekliyor hem de acitmiyor. Hem de aldigin camasiri hamilelikten sonra da kullanmis oluyorsun. Ben ilk hamileligimde marks&spencerdan almistim hala sapasaglam, yine onlari kullaniyorum. H&m dekiler de fena degil. Bence normal kalip sutyenler artik bizim buyuyen gogusleri desteklemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?