- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Benimki maşallah bayagidir belli oluyor. Giderek de büyüyor.Göbek benim 1 haftadır belli olmaya başladı ama çok büyük değil. Kaşıntıyı dün bende yazmıştım sanırım çatlıyorum. Önce alerjimi diye moralim bozuldu ama çatlamaya bile razıyım
Şimdi herseye göğüs geriyoruz ama sonradan başlayacak catlaklarim nasil geçer falan diyeBenimki maşallah bayagidir belli oluyor. Giderek de büyüyor.
Kız çatlamaya raziyim deme valla hamilelikten sonrasını da düşünmek lazım
Seyirme şeklindeyse bebiş olabilirBen de hissetmek istiyorum artıkkkben hapşırınca bebeğin olduğu yerde seyirme gibi bişiler oluyor ama bebek mi bilmiyorum bebek mi sizce
Valla ben biraz takıntılıyım bu konularda. Bebeğim tabiki iyi olsun ama salamam kendimi. Hamilelik sonrası eminim benim için izdirap olurŞimdi herseye göğüs geriyoruz ama sonradan başlayacak catlaklarim nasil geçer falan diye
Benimde suan düşündüğüm tek şey bebisler ☺
Bende takarim normalde sıfır Beden, dümdüz karın, güzel bi fiziğim var. dogumdan sonra değişecek eminim.Valla ben biraz takıntılıyım bu konularda. Bebeğim tabiki iyi olsun ama salamam kendimi. Hamilelik sonrası eminim benim için izdirap olur
Genetiğe kalırsa benim annemde bir tane çizgi bile yokBende takarim normalde sıfır Beden, dümdüz karın, güzel bi fiziğim var. dogumdan sonra değişecek eminim.
Çok kötü moral bozulur tabi.
Biz yaglanip kremlwnip önlem alalim yapacak başka birşey yok cnm.
biraz da genetikmis. Ne yapsanda catliyirmus
Ogrendi zaten artik egitim bitti ama zorlanıyorumCanım tuvalet eğitimi ben kızıma 3yasinda verdim her çocuk özeldir tekdir.
Konuşması gecikti çocuğu zorlamamak için 3yasinda verdim çok şükür 2yasta yapamazdim.
Sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman çocuğa faydalı olur
Bugun hep ayakta kaldim ne dinlenmesi ölüyorumAllah korusun
Dinlen kuzum o zaman
Doktorum agrili sancili olursa uzun surerse haberim olsun demisti
Bende fistul var. Bazen kahve akıntı bazen ksn oluyorKızlar benim gibi hemoroid olup kanaması olan oldumuakşam kabızlık yaşasım sabah peçeteyle sileyim dedim kan şok oldum baştan ama ön bölgeden değil kasık batmam da var ufffff
Fitil kullandim bendeDrum fitil ve krem yazmış kızlar kullanan varmı beyaz sarı akıntı için adını yazsammı bilemedim
Kızlar bir kaç sorum var
Karnınız büyüdü mu sizinde :) ? Benim maşallah bi 5 aylık gibi görünüyor.
Bir de sık tuvalete çıkma ve akıntılarınız devam ediyor mu?
Karnım ve göğüslerim acayip kaşınmaya başladı çatlayacaģının mı belirtileri acaba?
Benimde aksine vardi baya ama iyice kuculdu sanki bende tedirgin oluyorum neden boyle oldu diiyeHenüz hiç çıkmadı göbeğim ve bu beni tedirgin ediyor
Evet kendimiz ilgilenenmemiz gerek bugun gidicektim gidemedim kargom gelicekti oda gelmedi yarin gitmeye calisicam bikac test yaptirayim kendimiz ihmal etmeyelim bari. Bende doktoruma sormak istedigim bikac soruyu hatirlatma yapmistim :)Doktorlar ikinci trimesterda onemsemiyor.. ilk trimester dede yeni gebelik diye bakmiyor.. yani kendi takibini yap vucudunda bi eksiklik vsrmi diye bakmis olursun.. doktorlar son uc ayda bakiyorlar.. benim arkadasimdan dr istiyor.. bende bizden niye istemiyor dedim.. bu platformda okudum toksiplazma icin bile asi yapilmasi gerektigi.. ben veterinerim hayvanlarla ugrasiyordum.. Doktorum cok iyi uzmanda alaninda ama hic soylemedi bana gecen kontrole gittigimde sorcaktim yine unuttum.. ya unutulabiliniyor. Ben de not tutmaya karar verdim .. doktora sorcaklarim yanina gidince ucuyo .. ben hepimiz bu hamilelik surecini bildiklerimizi paylasarak sorunsuz ve guzel haberlerle atlatmamizi istiyorum.. onlarinn guzel kokularini icimize cekelim sag salim ❤❤
Ben gidiklanma olarak hissediyodum 1 haftadir hissetmiyorum sanki erken daha diyede endiselenip doktora gitmedimKızlar bebeğiniz hareketleri nasıl hissediyorsunuz. Benim karnımın alt tarafında iğne batması şeklinde oluyor yani bunun bebek mi değil mi bilmiyorum çok merak ettiğim için ona yoruyorum.
Bende yarim atler aldim ince bir sungeri var icinde yikanirken cikiyor ilk dega boyle bsey aldim ama baya rahatladimEmzirme sutyenlerinden kullanmayi denedin mi? Onlar hem hafif destekliyor hem de acitmiyor. Hem de aldigin camasiri hamilelikten sonra da kullanmis oluyorsun. Ben ilk hamileligimde marks&spencerdan almistim hala sapasaglam, yine onlari kullaniyorum. H&m dekiler de fena degil. Bence normal kalip sutyenler artik bizim buyuyen gogusleri desteklemez.
İlk hareketler genelde pit pit yani damar atmasi gibi ve kayma seklinde oluyorKızlar bebeğiniz hareketleri nasıl hissediyorsunuz. Benim karnımın alt tarafında iğne batması şeklinde oluyor yani bunun bebek mi değil mi bilmiyorum çok merak ettiğim için ona yoruyorum.
İndirimleri takip edersen elbet bulursun bence canimArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Dün çilek mobilyadan beşik aldim 70x140 ölçüleri. uyku setini almadim begenmedigim icin ben daha çok güpürlü uyku setlerini begeniyorum diye. Bugun internetten biraz bakiniyim dedim ve 70x140 olcusunde bikac tane uyku seti buldum cok pahali 800-900 tl yaziyordu cok sasirdim bu ölcülerde bulabilirmiyim sizce yoksa bulamazmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?