2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Göbek benim 1 haftadır belli olmaya başladı ama çok büyük değil. Kaşıntıyı dün bende yazmıştım sanırım çatlıyorum. Önce alerjimi diye moralim bozuldu ama çatlamaya bile razıyım
Benimki maşallah bayagidir belli oluyor. Giderek de büyüyor.
Kız çatlamaya raziyim deme valla hamilelikten sonrasını da düşünmek lazım

Benimki maşallah bayagidir belli oluyor. Giderek de büyüyor.
Kız çatlamaya raziyim deme valla hamilelikten sonrasını da düşünmek lazım
Şimdi herseye göğüs geriyoruz ama sonradan başlayacak catlaklarim nasil geçer falan diye
Benimde suan düşündüğüm tek şey bebisler ☺

Valla ben biraz takıntılıyım bu konularda. Bebeğim tabiki iyi olsun ama salamam kendimi. Hamilelik sonrası eminim benim için izdirap olur
Bende takarim normalde sıfır Beden, dümdüz karın, güzel bi fiziğim var. dogumdan sonra değişecek eminim.
Çok kötü moral bozulur tabi.

Biz yaglanip kremlwnip önlem alalim yapacak başka birşey yok cnm.
biraz da genetikmis. Ne yapsanda catliyirmus

Genetiğe kalırsa benim annemde bir tane çizgi bile yok inşallah anneme cekmisimdir

Ogrendi zaten artik egitim bitti ama zorlanıyorum

Henüz hiç çıkmadı göbeğim ve bu beni tedirgin ediyor

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Dün çilek mobilyadan beşik aldim 70x140 ölçüleri. uyku setini almadim begenmedigim icin ben daha çok güpürlü uyku setlerini begeniyorum diye. Bugun internetten biraz bakiniyim dedim ve 70x140 olcusunde bikac tane uyku seti buldum cok pahali 800-900 tl yaziyordu cok sasirdim bu ölcülerde bulabilirmiyim sizce yoksa bulamazmiyim

Kızlar bebeğiniz hareketleri nasıl hissediyorsunuz. Benim karnımın alt tarafında iğne batması şeklinde oluyor yani bunun bebek mi değil mi bilmiyorum çok merak ettiğim için ona yoruyorum.

Evet kendimiz ilgilenenmemiz gerek bugun gidicektim gidemedim kargom gelicekti oda gelmedi yarin gitmeye calisicam bikac test yaptirayim kendimiz ihmal etmeyelim bari. Bende doktoruma sormak istedigim bikac soruyu hatirlatma yapmistim :)

Kızlar bebeğiniz hareketleri nasıl hissediyorsunuz. Benim karnımın alt tarafında iğne batması şeklinde oluyor yani bunun bebek mi değil mi bilmiyorum çok merak ettiğim için ona yoruyorum.
Ben gidiklanma olarak hissediyodum 1 haftadir hissetmiyorum sanki erken daha diyede endiselenip doktora gitmedim

Bende yarim atler aldim ince bir sungeri var icinde yikanirken cikiyor ilk dega boyle bsey aldim ama baya rahatladim

İndirimleri takip edersen elbet bulursun bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…