- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Doğru diyorsun canım. Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda zaten bunlara katlanılır bir şekilde.cnm yapi mdselesi bu isler istedigimizi surelim bazen kiz anneye anne kiza ,kiz kardesimize bile benzemiyor vucut benimde gobegim ilk çocuğumdan catlak dolu sadece kasinmasin diye suruyorum simdi kremlerimi ,hindistan cevizi yagimi napalim yapimiz bu uzulme cnm artik vucudumuzla barisik olucaz ne yapalim daha sonra catlak lazeri falan var elimize para gecince,cocuklarimiz buyuyunce yaptiririz
maalesef kuzum benim de öyle.. Sorsan dışarıdan biri anlamaz belki abartıyosun der ama gel bana sor.. Takmamaya çalış bebeğini düşün. Ben öyle yapıyorum umursamıyorum kimseyi artıkgünaydın kızlar... iş yerinde ortam ve insanlar cok gergin. ister istemez ben de o gerginliğin içinde buluyorm kendimi, iş stresi değil insanlar arası ilişkiler bozuk... canım çok sıkılıyo bu durumu kafaya takarsam bebeğime zarar veriyo gibi hissediyorum ama takmadan da durabildiğim bişey dğeil
Allah sabır versinKizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
kızlar ikili test iyi çıktıysa dörtlüye gerek var mı sizce
Ben 17 den beri hafif hissediyordum. 18den sonra gayet net bir şekilde hissediyorum artık. Özellikle yemek yedim ve dinleniyorsam ufak ufak tekmeler şeklinde. Öyle kelebek hareketi falan değil baya net. Dün hatta hareket başlayınca elimi koydum dışarıdan belli oluyordu. 19.haftada tam netleşti hareketler. Benimde 2.bebek kilomda var ayrıcaArkadaşlar 17+0 olduk bugun.. 11 hafdan beri bir hareketlilik hissediyorum ara ara ama hala net bişey yok Doktorum 19 da tam hissedersin demişti fakat biraz endişelendşm kızımla saat tarihi daha gecti ona ragmen notlarıma baktım ilk tekmeyi 19 Ekim de hissetmiştim.. Sizde durumlar nasıl hisseden var mı gercek anlamıyla bu haftada
Bende tekme gibi göbek deliğimin etrafında hissediyorum acaba bebek mi değil mi anlayamıyorum ama dün akşam yemekten sonra baya hareketliydi sanki üst üste hissettimBen 17 den beri hafif hissediyordum. 18den sonra gayet net bir şekilde hissediyorum artık. Özellikle yemek yedim ve dinleniyorsam ufak ufak tekmeler şeklinde. Öyle kelebek hareketi falan değil baya net. Dün hatta hareket başlayınca elimi koydum dışarıdan belli oluyordu. 19.haftada tam netleşti hareketler. Benimde 2.bebek kilomda var ayrıca
Ben 17 den beri hafif hissediyordum. 18den sonra gayet net bir şekilde hissediyorum artık. Özellikle yemek yedim ve dinleniyorsam ufak ufak tekmeler şeklinde. Öyle kelebek hareketi falan değil baya net. Dün hatta hareket başlayınca elimi koydum dışarıdan belli oluyordu. 19.haftada tam netleşti hareketler. Benimde 2.bebek kilomda var ayrıca
Ah kuzum kıyamam size benKizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Zaten başlayınca bir kaç kez aynı hareketi tekrarlıyor bende öyle anlamaya başladım. Şimdi hep aynı netleştirdimBende tekme gibi göbek deliğimin etrafında hissediyorum acaba bebek mi değil mi anlayamıyorum ama dün akşam yemekten sonra baya hareketliydi sanki üst üste hissettim
Sabah uyanmalarim tuwalet sikisikligi ile bi agri oluyo kasiklarimda... bugunumuze coook sukur..Agrim sancim yok sukur canim benim bende toplanma oldu bebek toplandi kasildi 2 kere o kadar bide uyandigimda cok sıkıştiysam eger batma agri gibi oluyor o kadar
O bende de oluyor ya sanki kasıklarım patlayacakmış gibiSabah uyanmalarim tuwalet sikisikligi ile bi agri oluyo kasiklarimda... bugunumuze coook sukur..❤
Cok sukur elhamdulillah saglikla kavusalim insallahSabah uyanmalarim tuwalet sikisikligi ile bi agri oluyo kasiklarimda... bugunumuze coook sukur..❤
Rabbim sabır versinKizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
aynen cnm anne olup vucudumuz ,tavirlarimiz,anlayisimiz diger anne olmayanlardan farkli olmayacaksa yada diger herhangi bi insandan farkli olmayacaksa o zaman anne olmanin ne anlami var:)Doğru diyorsun canım. Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda zaten bunlara katlanılır bir şekilde.
Ben de kızımda bunu kullanmıştım, hiç çatlamadım, şimdi de kullanıyorumKızlar ben çatlak için bunu aldım 10 gündür kullanıyorum şu an çok memnunum kokusu çok güzel ve gece sürüyorum ertesi akşama kadar hala nemli kalıyor göğsüme göbeğime yanlarıma kalçama sürüyorum denemenizi öneririm ben trendyoldan aldım daha uygun
Göbek benim 1 haftadır belli olmaya başladı ama çok büyük değil. Kaşıntıyı dün bende yazmıştım sanırım çatlıyorum. Önce alerjimi diye moralim bozuldu ama çatlamaya bile razıyımKızlar bir kaç sorum var
Karnınız büyüdü mu sizinde :) ? Benim maşallah bi 5 aylık gibi görünüyor.
Bir de sık tuvalete çıkma ve akıntılarınız devam ediyor mu?
Karnım ve göğüslerim acayip kaşınmaya başladı çatlayacaģının mı belirtileri acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?