2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doğru diyorsun canım. Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda zaten bunlara katlanılır bir şekilde.

maalesef kuzum benim de öyle.. Sorsan dışarıdan biri anlamaz belki abartıyosun der ama gel bana sor.. Takmamaya çalış bebeğini düşün. Ben öyle yapıyorum umursamıyorum kimseyi artık

Ben 17 den beri hafif hissediyordum. 18den sonra gayet net bir şekilde hissediyorum artık. Özellikle yemek yedim ve dinleniyorsam ufak ufak tekmeler şeklinde. Öyle kelebek hareketi falan değil baya net. Dün hatta hareket başlayınca elimi koydum dışarıdan belli oluyordu. 19.haftada tam netleşti hareketler. Benimde 2.bebek kilomda var ayrıca

Bende tekme gibi göbek deliğimin etrafında hissediyorum acaba bebek mi değil mi anlayamıyorum ama dün akşam yemekten sonra baya hareketliydi sanki üst üste hissettim

Bende 66 kiloyum böyle kıpırtı hissettiğim yere elimi koyunca henuz hissetmiyorum sanırım bir iki haftaya netleşir

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Ah kuzum kıyamam size ben

Kızlar bir kaç sorum var
Karnınız büyüdü mu sizinde :) ? Benim maşallah bi 5 aylık gibi görünüyor.
Bir de sık tuvalete çıkma ve akıntılarınız devam ediyor mu?
Karnım ve göğüslerim acayip kaşınmaya başladı çatlayacaģının mı belirtileri acaba?

Çok üzüldüm size sağlık diliyorum.. Kucağınızı rabnim boş bırakmasın sağlıkla...

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Rabbim sabır versin Acil şifalar diliyorum...

Doğru diyorsun canım. Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda zaten bunlara katlanılır bir şekilde.
aynen cnm anne olup vucudumuz ,tavirlarimiz,anlayisimiz diger anne olmayanlardan farkli olmayacaksa yada diger herhangi bi insandan farkli olmayacaksa o zaman anne olmanin ne anlami var:)

Ben de kızımda bunu kullanmıştım, hiç çatlamadım, şimdi de kullanıyorum Hatta bir de çatlaklar için losyonu var, ikisini birlikte kullanıyorum

Drum fitil ve krem yazmış kızlar kullanan varmı beyaz sarı akıntı için adını yazsammı bilemedim

Göbek benim 1 haftadır belli olmaya başladı ama çok büyük değil. Kaşıntıyı dün bende yazmıştım sanırım çatlıyorum. Önce alerjimi diye moralim bozuldu ama çatlamaya bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…