2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
A Altibirlik61 canim bacaklari kirarak kaldirmayi yazmistin simdi yere eğilip birsey kaldirirken bacaklarimiz 90 dereceoluyor dümdüz egilip aliyoryz ya o zaman belimizden destek aliyoruz ve daha cok agritiyor ,almamiz gerekn egilirken diz kapaklarindan kirarak yanihafif çökuyomus gibi almayiz zaten bi sure sonra hic duz egilemiyoruz sorun olmuyor

Evet tum sorunlarin ayni 5 aylik kadin nasil olur bilmiom ama pek o kadar degil.. tuwalete cikma sanki cok bisim var saniyom ama hicte degil karbim goguslerim kasindiginda anlaki vucudun aciliyor ce buyuyor catlak kremini yada yagini kullan..

Ay cok saol canim benim zaten egilemiyorum o sekilde ya yana kaykiliyom yada dizlerimi kiriyom ama bir yerden destek almadan bu seferde kalkamiyom yerde cöp gorsem bazen aksam esimi bekliyorum.. gun boyu egil kalk beni yoruyor simdiden

Ay cok saol canim benim zaten egilemiyorum o sekilde ya yana kaykiliyom yada dizlerimi kiriyom ama bir yerden destek almadan bu seferde kalkamiyom yerde cöp gorsem bazen aksam esimi bekliyorum.. gun boyu egil kalk beni yoruyor simdiden

Ahh cok nornal canim ,yere para dusursem eglip alasim gelmezdi benimde gobegim aciyodu sanki eğilirken ,zamanla gecicek hepsi cok normal agirlasiyoruz artik

Canım özel ölçüye giriyordu belki instagramda isme özel felan yapıyorlar ya oraları bir araştır istersen belki istediğin tarz yaparlar fiyat ta uygundur değin fiyatlara göre veya da bulunduğun yerlerdeki çeyiz mağazalarında özel yaptırabilirsin

Kızlar yazdıklarınıza baktım da hepinizin mi göğsü küçük benimki devasa anlamadım. Zaten 90 bedendim kilo aldığımdan 95 i bulmuştu. Şimdi muhtemelen 100 civarı olmustur. Çünkü elbiselerimin göğüs kısmı kesinlikle olmuyor. Doguma kadar 110 falan olacak anlaşılan

Gynolomeks.. fitil yazmış dr ama içinde hamileler zorunda olmadıkça kullanmamalıdor diyorkullanan arkadaşlar hangi fitilleri kullandılar

Benim baya çıktı karnım artık. Tuvalet sıklığı devam ediyor. Bu ara akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diyorum.
Benimde göğüsüm ve karnım kaşınıyor kurumasına izin verme hep nemlendir canım.

Benim gogusler minnak normalde,seviniyom az buyumus diye sizinki normalden az buyukki yani normal canim.. minnosunun cok sutu olur insallah Oyle bakalim biz

Benim iş yerinde arkadaşımda bana diyor daha bana yetişememişsin diye Benimkiler çok büyük değildi zaten.

Enfksiyon eger ilac kullanmiyosan normalde daha koyu oluyor yada çiş yaparken acıma, yanma hissi varsa diyebiliriz de onun haricinde hamilelikte tuwalet sikligi normal bence ya.. ozellikle ilk gebeligim oldugundan 16. Haftadan sonra bende sikligi ve idrar kesemin dolulugu git gide kuculmus durumda.. gidiyom cikiyom bazen bunun icin mi yatagimdan kalktim diye uzuluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…