- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Olcu olarak bulamiyorum canimİndirimleri takip edersen elbet bulursun bence canim
Bebek hareketi legendeki suyun dalgalanmasi gibi ama cok hafif ve narin.. pit pitlari simdi anliyomİlk hareketler genelde pit pit yani damar atmasi gibi ve kayma seklinde oluyor
Evet tum sorunlarin ayni 5 aylik kadin nasil olur bilmiom ama pek o kadar degil.. tuwalete cikma sanki cok bisim var saniyom ama hicte degilKızlar bir kaç sorum var
Karnınız büyüdü mu sizinde :) ? Benim maşallah bi 5 aylık gibi görünüyor.
Bir de sık tuvalete çıkma ve akıntılarınız devam ediyor mu?
Karnım ve göğüslerim acayip kaşınmaya başladı çatlayacaģının mı belirtileri acaba?
Ay cok saol canim benim zaten egilemiyorum o sekilde ya yana kaykiliyom yada dizlerimi kiriyom ama bir yerden destek almadan bu seferde kalkamiyom yerde cöp gorsem bazen aksam esimi bekliyorum.. gun boyu egil kalk beni yoruyor simdidenA Altibirlik61 canim bacaklari kirarak kaldirmayi yazmistin simdi yere eğilip birsey kaldirirken bacaklarimiz 90 dereceoluyor dümdüz egilip aliyoryz ya o zaman belimizden destek aliyoruz ve daha cok agritiyor ,almamiz gerekn egilirken diz kapaklarindan kirarak yanihafif çökuyomus gibi almayiz zaten bi sure sonra hic duz egilemiyoruz sorun olmuyor
Neden ayaktasin calisiyormusunBugun hep ayakta kaldim ne dinlenmesi ölüyorum
Erk3k benceHala cinsiyetimizi ogrenemedik bi biz kaldik galibasizce prens mi geliyor prenses mi
Ay cok saol canim benim zaten egilemiyorum o sekilde ya yana kaykiliyom yada dizlerimi kiriyom ama bir yerden destek almadan bu seferde kalkamiyom yerde cöp gorsem bazen aksam esimi bekliyorum.. gun boyu egil kalk beni yoruyor simdiden
Canım özel ölçüye giriyordu belki instagramda isme özel felan yapıyorlar ya oraları bir araştır istersen belki istediğin tarz yaparlar fiyat ta uygundur değin fiyatlara göre veya da bulunduğun yerlerdeki çeyiz mağazalarında özel yaptırabilirsinArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Dün çilek mobilyadan beşik aldim 70x140 ölçüleri. uyku setini almadim begenmedigim icin ben daha çok güpürlü uyku setlerini begeniyorum diye. Bugun internetten biraz bakiniyim dedim ve 70x140 olcusunde bikac tane uyku seti buldum cok pahali 800-900 tl yaziyordu cok sasirdim bu ölcülerde bulabilirmiyim sizce yoksa bulamazmiyim
Banada krem vermiş cnm ama fistül mü hemoroidmi bilmiyorum sabah kan görünce şok oldumFitil kullandim bende
Ultrason görüntünüz yokmuHala cinsiyetimizi ogrenemedik bi biz kaldik galibasizce prens mi geliyor prenses mi
Benim baya çıktı karnım artık. Tuvalet sıklığı devam ediyor. Bu ara akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diyorum.Kızlar bir kaç sorum var
Karnınız büyüdü mu sizinde :) ? Benim maşallah bi 5 aylık gibi görünüyor.
Bir de sık tuvalete çıkma ve akıntılarınız devam ediyor mu?
Karnım ve göğüslerim acayip kaşınmaya başladı çatlayacaģının mı belirtileri acaba?
Benim gogusler minnak normalde,seviniyom az buyumus diyeKızlar yazdıklarınıza baktım da hepinizin mi göğsü küçük benimki devasa anlamadım. Zaten 90 bedendim kilo aldığımdan 95 i bulmuştu. Şimdi muhtemelen 100 civarı olmustur. Çünkü elbiselerimin göğüs kısmı kesinlikle olmuyor. Doguma kadar 110 falan olacak anlaşılan
Benim iş yerinde arkadaşımda bana diyor daha bana yetişememişsin diyeKızlar yazdıklarınıza baktım da hepinizin mi göğsü küçük benimki devasa anlamadım. Zaten 90 bedendim kilo aldığımdan 95 i bulmuştu. Şimdi muhtemelen 100 civarı olmustur. Çünkü elbiselerimin göğüs kısmı kesinlikle olmuyor. Doguma kadar 110 falan olacak anlaşılan
Enfksiyon eger ilac kullanmiyosan normalde daha koyu oluyor yada çiş yaparken acıma, yanma hissi varsa diyebiliriz de onun haricinde hamilelikte tuwalet sikligi normal bence ya.. ozellikle ilk gebeligim oldugundan 16. Haftadan sonra bende sikligi ve idrar kesemin dolulugu git gide kuculmus durumda.. gidiyom cikiyom bazen bunun icin mi yatagimdan kalktim diye uzuluyomBenim baya çıktı karnım artık. Tuvalet sıklığı devam ediyor. Bu ara akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diyorum.
Benimde göğüsüm ve karnım kaşınıyor kurumasına izin verme hep nemlendir canım.
Ne icin fitil kabizlik icin mi soruyosunuz?Gynolomeks.. fitil yazmış dr ama içinde hamileler zorunda olmadıkça kullanmamalıdor diyorkullanan arkadaşlar hangi fitilleri kullandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?