- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Ay inşallah cnm geç olsun da sağlıklı olsn .bn biraz evhamlıyım yaşıyor mu diye20 21.haftayi bulabilir cnm
Ben 16. Haftanın içinde ilk kez bi defa hissettim, sanki seyirme gibi bi his zaten.Şimdi 17. Haftanın son günündeyim 3-4 gündür bariz hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra bi yere uzan biraz yan dön bide öyle bakYani var biraz kilom cnm
Seğirme derken nasıl yanı anlamadım cnm.tamam bide dediğin gibi demeyeyimBen 16. Haftanın içinde ilk kez bi defa hissettim, sanki seyirme gibi bi his zaten.Şimdi 17. Haftanın son günündeyim 3-4 gündür bariz hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra bi yere uzan biraz yan dön bide öyle bak
Evet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyo
Doğrudur cnm ama çevremde Bikaç kişi çok erken hissetmiş de onları gördükçe Bnde mi anormallik var onu merak ettim .hatta bir arkadasım 15. haftada hissediyorum diyo Bide ilk gebeliği.bana çok erken gibi geldi .Canım seninle sat tarihimiz aynı gun sanırım bende sadece bazen bir hareketlilik hissediyorum henuz doktorum 19 dan önce hissetmen mumkun değil dedi 2.gebeliğim bu arada
Bir aydır O kadar keyif alıyorum ki bişeyler yemektenBen hemen kilo almaya basladim valla :) suana kadar 3 bucuk kilo aldim
Sabır o zaman az kaldi inşallah :)Evet tatlım ilk gebeliğim ama hiç bir hareketlilik hissetmiyorum ve çok hevesleniyorum bian önce hissetmek istiyorum
Bende oyle ozellikle 15. Haftada icimden bir his kabuslar goruyorum falan o korkuyla gittim bebegim bana hersey yolunda der gibiAy inşallah cnm her ay stres oluyorum yaşıyor mu acaba diye
insallahhh en kısa zamanda ev bulabilirim... agirlasmadan halledebilsem keske...0 dan kurulcakmış ev daha kolay. Topla paketle ac yerleştir daha zor oluyor. Mağazadan alcan hop getircekler yıka yerleştir. Bir gün temizlikçi çağır mutfağı ona yerleştirt en sonda yerleri sildir çok büyük kolaylık olur sana
Bende emzikten sonra parmak emmesinden cok korkmuştum. İnşallah çözüm bulursunuz hepsi birbirinden zorBen de emzik emen bebelere özeniyorum, kizim sutten kestikten sonra parmak emmeye alisti, 3 yasinda hala biraktiramadik. Emzik gibi degil ki saklayasin. Dr sorun degil uzerine gitmeyin diyor ama parmagi parmakliktan cikti artik.
kendini yormadan yaparsın canım yeni ev güzel bir heyecan:) çok ağırlaşmadan halledebilirseniz iyi olur tabi
Kimisinin iç karni dardır cabuk hisseder, kimisinin bebegi bir tık daha agirligi fazladir yine erken hisseder. Daha 200 gr civari bebeler :)Doğrudur cnm ama çevremde Bikaç kişi çok erken hissetmiş de onları gördükçe Bnde mi anormallik var onu merak ettim .hatta bir arkadasım 15. haftada hissediyorum diyo Bide ilk gebeliği.bana çok erken gibi geldi .
Saol canm ..evet öncesinde kız demiştiHayirli olsun canim saglikla al kucagina bu haftami gosterdi oncesinde gostermedimi
Yasiyordur m etme soyle dusun Allah korusun yasamazsa zaten duser kanaman vs veya cok agrin olur anlarsın mantigiyla idare ettim ben :)Ay inşallah cnm geç olsun da sağlıklı olsn .bn biraz evhamlıyım yaşıyor mu diye
canim benim gogsumde bir sislik ve agri vardi korktum devlete gittkm genel cerrahiye ultrason istedi ama randevu 2 ay sonrasinaydi o sirada tup bebek icin transfer zamanlarmdi ertelenir diye cok korktum hemen ozele gittim . doktorum cok rahatlatti beni kistlerim varmis ama bu genetik birseymis . bu senin annende de vardir yuzde 99 senin kizindada olucak meme yapiniz bu oluyor bazi seylerde buyumesini tetikliyor dedi stres yada Ilaclardan buyumus olabilir ilaclari birakinca kuculcektir kuculmezse yine gel kuculse bile 6 ayda bir kontrollerini yaptir dedi bende gebe kalirsam ne yapaym dedim. Doktorum eger bu sekilde buyumus ve agrili olursa gelirsin bakariz dedi zaten normal ultrason zarari yok ayni karindan bakildgmz gibi inceliyor. Ama buyumez aci falanda olmazsa dogumdan sonra gelirsin dedi . doktoru cook sevdim dogrusu ona giderim dogumdan sonra diye dusunuyorum. Istanbul avrupa yakasi Sultangazidekızlar günaydın hepinizebende şubat ayında iki göğsümde toplamda 7 tane fibrokist bulundu. Bir tanesi 3 cm’in üzerinde hatta. Doktorum hastaneden ayrıldı. Ben özele gitmek istemiyorum güvenilir olmadığı sürece çünkü anksiyete bozukluğu ve panik atak hastasıyım. Eğer daha fazla para almak için beni korkutup daha fazla tetkik isterlerse Allah muhafaza o panikten çocuğum bile etkilenir. Ama gel gör ki devlet hastanelerinde ultrason için sıra bulmak imkansız. Ne yapacağımı şaşırdım. Düşünmek bile beni panik yapıyor. Doktor 6 ay sonra kontrole gel demişti ama arada gebelik çıkınca kaynadı tabi.
Şimdi ben şunu merak ediyorum. Gebelikten önce benim gibi kisti olan ve gebelikte kontrole devam eden var mıydı? Sonuçta göğüsler değişiyor, haliyle kistler de büyüyor, gerçek sonuç almak zor bence. Bir de bildiğiniz, paragöz olmayan, beni rahatlatabilecek psikolog gibi bir radyolog var mıdır İstanbul Avrupa yakasında?
Kacinci hafta kiz demislerdiSaol canm ..evet öncesinde kız demişti
Ben de 15. 16.haftada hissedenlerdenim cnm ama bu kisiden kisiye ve bebisten bebise degisiyor.Doğrudur cnm ama çevremde Bikaç kişi çok erken hissetmiş de onları gördükçe Bnde mi anormallik var onu merak ettim .hatta bir arkadasım 15. haftada hissediyorum diyo Bide ilk gebeliği.bana çok erken gibi geldi .
Bende cok yiyorum tatli cikolata ve ekmegi ozellikle ama cikolatayi azalttim 2 gunde bir nefsimi doyuravak sekilde yiyorum ekmegide yariya dusurdum belki bu sekilde kilo alimim cok hizli olmazBir aydır O kadar keyif alıyorum ki bişeyler yemektensiz ne güzel dengeli almışınız ben birden aldım rüyamda 22 kilo almış gördüm kendimi. Hadi hayırlısı
Ahhh ben evlenirken 58-59 kiloydum tedavilerle falan 73 oldum sonra ocaktan hazirana kadar 62 ye dustum derken hamile kaldim tedaviyle simdi 65.5 korkuyorum bende yeni 11 kilo vermisken hizli almaktancok iyi bence 5. aya yaklaşmışsınnn böyle devam edersen çok iyi ben de dikkat etmeye çalışıyorum tatlı ve hamur işleri yerine dengeli güzel şeyler yemeye çalışıyorum açıkcası hem sağlık açısından hem kilo :)) ayrıcaaa evlendiğimde 55 kiloydum 63e cıktım düşün artık psikolojiyiiidiyet yapmaya karar verdiğimde de bebek düşündük ve kaldı kilolar :))))
ben de birden aldım hamile kaldığım gibi ilk 3 ay zaten 5 kilo getirdi banacok iyi bence 5. aya yaklaşmışsınnn böyle devam edersen çok iyi ben de dikkat etmeye çalışıyorum tatlı ve hamur işleri yerine dengeli güzel şeyler yemeye çalışıyorum açıkcası hem sağlık açısından hem kilo :)) ayrıcaaa evlendiğimde 55 kiloydum 63e cıktım düşün artık psikolojiyiiidiyet yapmaya karar verdiğimde de bebek düşündük ve kaldı kilolar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?