2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Seğirme derken nasıl yanı anlamadım cnm.tamam bide dediğin gibi demeyeyim

Evet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyo

Canım seninle sat tarihimiz aynı gun sanırım bende sadece bazen bir hareketlilik hissediyorum henuz doktorum 19 dan önce hissetmen mumkun değil dedi 2.gebeliğim bu arada

Canım seninle sat tarihimiz aynı gun sanırım bende sadece bazen bir hareketlilik hissediyorum henuz doktorum 19 dan önce hissetmen mumkun değil dedi 2.gebeliğim bu arada
Doğrudur cnm ama çevremde Bikaç kişi çok erken hissetmiş de onları gördükçe Bnde mi anormallik var onu merak ettim .hatta bir arkadasım 15. haftada hissediyorum diyo Bide ilk gebeliği.bana çok erken gibi geldi .

Ay inşallah cnm her ay stres oluyorum yaşıyor mu acaba diye
Bende oyle ozellikle 15. Haftada icimden bir his kabuslar goruyorum falan o korkuyla gittim bebegim bana hersey yolunda der gibi böyle yapiyordu . Ama yinede bitmiyo o korku ara acildikca insan korkuyor suan yine iyimi acaba demelere basladim

insallahhh en kısa zamanda ev bulabilirim... agirlasmadan halledebilsem keske...

Ben de emzik emen bebelere özeniyorum, kizim sutten kestikten sonra parmak emmeye alisti, 3 yasinda hala biraktiramadik. Emzik gibi degil ki saklayasin. Dr sorun degil uzerine gitmeyin diyor ama parmagi parmakliktan cikti artik.
Bende emzikten sonra parmak emmesinden cok korkmuştum. İnşallah çözüm bulursunuz hepsi birbirinden zor

Kimisinin iç karni dardır cabuk hisseder, kimisinin bebegi bir tık daha agirligi fazladir yine erken hisseder. Daha 200 gr civari bebeler :)

canim benim gogsumde bir sislik ve agri vardi korktum devlete gittkm genel cerrahiye ultrason istedi ama randevu 2 ay sonrasinaydi o sirada tup bebek icin transfer zamanlarmdi ertelenir diye cok korktum hemen ozele gittim . doktorum cok rahatlatti beni kistlerim varmis ama bu genetik birseymis . bu senin annende de vardir yuzde 99 senin kizindada olucak meme yapiniz bu oluyor bazi seylerde buyumesini tetikliyor dedi stres yada Ilaclardan buyumus olabilir ilaclari birakinca kuculcektir kuculmezse yine gel kuculse bile 6 ayda bir kontrollerini yaptir dedi bende gebe kalirsam ne yapaym dedim. Doktorum eger bu sekilde buyumus ve agrili olursa gelirsin bakariz dedi zaten normal ultrason zarari yok ayni karindan bakildgmz gibi inceliyor. Ama buyumez aci falanda olmazsa dogumdan sonra gelirsin dedi . doktoru cook sevdim dogrusu ona giderim dogumdan sonra diye dusunuyorum. Istanbul avrupa yakasi Sultangazide
medigold sultan hastanesi . Doktorun adi Mustafa Devran Aybar. Radyoloji uzmani

Ben de 15. 16.haftada hissedenlerdenim cnm ama bu kisiden kisiye ve bebisten bebise degisiyor.

Bir aydır O kadar keyif alıyorum ki bişeyler yemekten siz ne güzel dengeli almışınız ben birden aldım rüyamda 22 kilo almış gördüm kendimi. Hadi hayırlısı
Bende cok yiyorum tatli cikolata ve ekmegi ozellikle ama cikolatayi azalttim 2 gunde bir nefsimi doyuravak sekilde yiyorum ekmegide yariya dusurdum belki bu sekilde kilo alimim cok hizli olmaz

Ahhh ben evlenirken 58-59 kiloydum tedavilerle falan 73 oldum sonra ocaktan hazirana kadar 62 ye dustum derken hamile kaldim tedaviyle simdi 65.5 korkuyorum bende yeni 11 kilo vermisken hizli almaktan

ben de birden aldım hamile kaldığım gibi ilk 3 ay zaten 5 kilo getirdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…