Ceyda duvencinin videolarini izledim anneetv orda gunluk bir tatli kasigina musade var dedilerKızlar hamilelikte pekmez tüketimi konusunda neler biliyorsunuz. Faydaları zararları?
Bende sallamaya karsi olmayanlardandim ama aldigim besigin biran sallanmadigini fark edemedim nedense okadar cok besik baktikki beynim durmustu alalim bari kurtuliyim diye sallanmiyor diye cok korkittular beni ay niye oyle aldin falan filan insaallah huysuz olmaz bebegimOrası öyle canim da benim dediklerimde sabitleme özelliği var baktim sallanasi geliyo mecbur sallamaya devam
Onlar kademeli diye biliyorm.ben canim buyudukce asagiya iniyorBanada ilk zamanlar beşik daha iyi dediler park yataklar derin olduğu için bir arkadaş sezaryanlı olduğundan zorlanmış dikişleri bende kararsızım
Karnimiz zaten artik eskiye gore daha sert gibi yumusak diil. Gergin duruyor bu normal. Yemekten sonra, su ictikten sonra fln bir gerginlik ya da sertlik olur ama karninin her yerinde olur, sadece bi bolumunde diil. Kasilma yani toplanma die bahsettigimiz olay da su; mesela uzanmissin, bir an karninin saginda ya da sol kisminda, yumruk kadar belki briaz daha buyuk, elle rahatlikla hissedebildigin, bi sertlik,Kasilma nasil oluyor. Benimde karnim semsert oluyor bazen sanki patlicak gibi geriliyor gibi hissediyorum
Canım kademeli oluyor park besiklerde yükselebiliyorsun yataginiBanada ilk zamanlar beşik daha iyi dediler park yataklar derin olduğu için bir arkadaş sezaryanlı olduğundan zorlanmış dikişleri bende kararsızım
Ben oğluma ilk ikea beşik almıştım ama bir yaşından sonra park beşik aldım o kadar memnun kaldımki sizde pişman olmayacaksınız nereye gittiysek aldık götürdük hiç yerini yadırgamadı çok konforlu sırf bu yüzden alınır..Benim aldığım park yatak da 70-110.
Aynı sayılır sizinkiyle. Bana da 15 kg a kadar 3 yaşa kadar rahat kullanır dediler. Aslında benim park alma sebebim biz eşimle gezmeyi severiz. Amaç Bi yere gidersek park yatağımızı da götürmek. Çünkü anne yanı da alsam beşik de alsam biz her harükarda park yatak da alacaktık. Maddi olarak zorlamasın diye park yatak tercik ettim. Evdede kalmaya gittiğimiz yerde de kullanırız en azından
Tesekkur ederim canim yok benim karnim patlicak gibi geriliyor. Bugun disaridaykende aynisi oldu gezerken hep rahatsiz etti hala devam ediyorKarnimiz zaten artik eskiye gore daha sert gibi yumusak diil. Gergin duruyor bu normal. Yemekten sonra, su ictikten sonra fln bir gerginlik ya da sertlik olur ama karninin her yerinde olur, sadece bi bolumunde diil. Kasilma yani toplanma die bahsettigimiz olay da su; mesela uzanmissin, bir an karninin saginda ya da sol kisminda, yumruk kadar belki briaz daha buyuk, elle rahatlikla hissedebildigin, bi sertlik,
Hatta, bebek su an sagima/ soluma toplandi sanirim su an, dedirtiyor insana
Anca bu sekilde anlatabiliyorum canim. Isye doguma yakin da, bu sertlikler daha sik yasaniyor. Bu sebeple zaten sertlik, kasilma suresi onemli. Aman buna benzer bi seyin varsa hafife almamani oneririm.
Ayyy çok ama çok beğendim bayıldımmBende bugun oda takimini aldim. Ikeadan almistim kizima aynisinin beyazini aldim oglanada o arada besiklerede baktim. Ben park yatak kullandim kizimda ama 6-7 ayliktan sonra verdim baska birine hic sevmedim ben. Ama kullanan herkesten hiic olumsuz birsey duymadim aslinda gayet kullanisli ama dedim ya ben hic sevmedim her yeri oynuyor kipir kipirkraftinkiydi benimki. Oglanada anne yani besik alicam yine ikeadan bebek karyolasi alicam tek tarafi acikta kullanilanlardan hem kucukte degil 1 yasina kadar uyur. Birde alt acma dolabinda alicam onlari yatak odasina; diger takiminida ablayla beraber kullanacak.
Resimlerini ekledim beyazla pembe kizimla kullanacagi oda gibi olacak. Ama ben kizimda takiminin dolabini aldigim icin oglanada takiminin sifonyerini dolabini aldim masasinida aldim kiziminkiyle ayni olsun hak gecmesin diye
Diger besikli olan fotograftakide sadece besik alt acma yatak odasina olacak
Bendede var küçük küçük tekmeciklerBende sizin gibi 17 + 2yim ve 3 gundur net sekilde hissediyorum ara ara tabi. Aniden karnimda sertlik oluyor. Soldan saga gecisi hissediyorum ve icim urperiyor garip oluyorum henuz alisamadim. Cocuk hareket ettikce benim tansiyonum dusuyor❤
Ayyy çok ama çok beğendim bayıldımmbenim fazladan odam yok dolap değil beşiği bile yatak odama zor sıgdırcam
Ben yaklaşık 10 gündür hissediyorum sanki bebeğimin hareketlerini.Önce bagırsak hareketi zannettim.Ama sonradan fark ettimakşamları uzandığım zaman pıt pıt yapıyo benım de sağ kasığımın altında hafif bi acı olıyo 2 gündür.çok uzun sürmüyo.umarım önemli birşey değildir
Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yok
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ilk bebeğim benimde ve çok sıkılıyorum bi seyelrle uğraşmak.iyi gelir diye ne yapsam diye dusunuyorum. El örmesi bebek battaniyeleri kullanışlı oluyor mu.?Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yok
Ewet gerçekten çok güzel ikisininkide ben çok ama çok beğendimYaa cok tesekkür ederim❤ İnsallah duvarlarıyla perdeleriyle ikisine ortak tatlı bir oda yapabilirim ☺
olsun kuzum sonucta hersey elimizdekine gore sekilleniyor ayy ikeada kucuk odalar icinde nasil guzel alternatifler yapmislardi keske cekseydim onlarida fikir olurdu benim avantajım su oldu önce kendi evimdeydim bütüün mobilyalarımı genis büyük aldım sonra kiracı oldum esyayida her eve gore degistiremeyecegimizden mecbur buyuk evlere cikmak zorunda kaldim ❤isime yaradi aslindao yuzden yerim var biraz
Çok guzel olmus bayildimmBebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?