2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalsiyum iceriyor pekmez die biliyorum. Hem tahinle karistirip tuket, zarari olmaz bence. Ben ilkindeyken her sabah yemistim. Netten arastir gene de.
Hicbiseyib fazlasi iyi degil her sabah pekmez yemek yerine bi sabah dut pekmezi, bir sabah bal ( guvenli markanin) bir sabah tahinli pekmez, keciboynuzu gibi bi sabah hic bisey sadece ac karnina sut aradan 15-20 dakika sonra kahvalti.. boyle yaparsak hem vucut herseyden alir hem de tek cesit olmaz.. bi sabah mutlaka yesil sebzeler maydonoz, roka, marul ozellikle yesil sebzeler cok onemli hamilelikte, dere otu ne severseniz yaninda limon yada sade tuketmeye calisin.. tabi bunlarin yaninda bir dilim kepekli ekmek( diger sabah karabugdayli gibi cesitlendirerek), peynir, zeytin, ve bir yumurta hic yiyemiyorsab beyazini.. ekmegi az Sokalim soframiza dedi bana doktorum bu sekilde.. herseyden ye, ben bide cok kusan biriydim yeni yeni kendime geldim.. oyle yani umarim faydali olur yazdigim

Bende aksam kutulardan cikarip etiketlerini söktüm kizimi oglumu ayarladim posetlerde daha.. koyacak yerim yok simdilik boyle ama venimde oturdugum yerde belim koptu valla.. daha bunlar yikancak utulenecek.. doguma yakin nasi olcak allah yardimcimiz olsun Sizinde ellerinize saglik cok gizel minis kiyafetlerle ugrasmasi

Bahsettiğim bunun gibi bişey canim 60×120 boyutunda park besikler daha mi büyük ki sonuçta bunu da uzun sure kullanamam mi ?
O bebegin boyuna bagli birazda uc yasindan sonra belki uc yasinda kafa ustu dusebilirler en alt seviyedeykeb seninki ne kadar alcak bilemiyorum.. 60 cm eni olanlardada bebek sagiba soluna donunce az buyuduklerinde uyanuyorlar rahat olamafiklari icin.. 70 ler daha ideal diyorlar kullanan anne adaylari bilginize

Banada ilk zamanlar beşik daha iyi dediler park yataklar derin olduğu için bir arkadaş sezaryanlı olduğundan zorlanmış dikişleri bende kararsızım
Kuzucum park yataklarib orta ayarli olanlari varki anne yataginda goz mesafesinden gorebiliyor, sallanabiliyor ... ve en altt seviyedeykeb besik yataktan daga kullanisli ve uzunlar.. sadece besikler daha guzel, daha suslu ve havali ama kullanis acisibdan park yatak oldugunu dusunuyorum ben

Sezeryanlıyken park yatak ve beşikten bebişi almak zor olur. Bunu bilerek park yatak aldım ama sezeryan olan arkadaşlar ilk 15-20 gün zor olacağını sonra bebeği alıp koyabileceğimi, bu süreçtede eşimin yardım edeceni söylediler. Bende eşime durumu belirttim kabul etti ve Ben de iki masraf olmasın diye park aldım bakalım hayırlısıyla bir kucağınıza da alsaydık

Peki kizlar benim gibi idrar yolu enfeksiyosunu yaasayan varmi ? Hamileligin en basinda cikti ve gecmedi. Onemli bi durum oldugunu soyledi doktor gecsin diye cesit cesit bebege zarar vermicek sekilde ilaclar vardi olmuyo. Onerisi olan varmi

Kızlı günaydın.

Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı ilk haftalarda yaşanan. Bu yüzden 5. Kayıptan sonra tüp bebek yapmıştık doktor bana 3 ay olana kadar iliski yasaklamıştı. 3 ay dolunca da plesentadan parça alındı diye yasaklandı. 10 gün de öyle beklemiştik. Geçen hafta eşimle iliskim oldu bir sorun yasamadık. 1 hafta bekledik idrar yolunenfeksiyonu oldum diye bu kez prezervatif kullandık. Sabah lekelenmem oldu. İliskiden sonra lekelenmeli olan var mi aranızda. Küçük oğlanda da ayni sorunu yaşamıştım 12 yıl önce 3 ay kanamam devam etti çok korkuyorum su an

Doktoruna bi danis istersen

Günaydın kızlar. vay be bu post açıldığında 4-5 haftalık daha yeni öğrenmiştim herkes öyleydi şimdi 20 haftalık olduk duygulandım zaman da hiç geçmiyordu oysa. Cinsiyetler neler benim kız dedi en son bugün randevum çok heycanlıyım

Banada ilk zamanlar beşik daha iyi dediler park yataklar derin olduğu için bir arkadaş sezaryanlı olduğundan zorlanmış dikişleri bende kararsızım
Park yataklarin iki katlilari var, ilk 6 ay ust katini kullanıp sonra cikartiyorsun, fermuarli bi parca. Biz kizima oyle kullandik annemin evinde, dikisimi de belimi de hic zorlamadi. Direkt en dibe yatirdiklarin cok derin, onlara egilemiyorum ben de.

Kızlar hamilelikte pekmez tüketimi konusunda neler biliyorsunuz. Faydaları zararları?
Sadece hamilelikte değil de normalde de pekmez tüketiminde soğuk sıkım tercih ederim. Özellikle keçi boynuzu. Kansızlık konusunda çok faydasını gördüm. Bu dönemde de aklıma gelirse tüketiyorum. Kaynatilarak yapılan pekmezler artık uzmanlar tarafından da tavsiye edilmiyor. Yanmış meyve şekerinin kime ne faydası olacak deniliyor

Ben sallanmayan Ameikan marka bir park yatak almıştım. Eve döndüğümüz ikinci gece annemle birlikte yatağı ordan oraya bir sallayisimiz vardi ki sormayin Tam hayaller ve hayatlar durumu

Herkese günaydın iyi haftalar kızlar bir haftadır temizlikte boğuşuyorum evim çok büyük dört artı bir çok yordu iki gündür şöyle bir sıkıntım var belki psikolojikte olabilir sanki kızımın oynadığını hissetmiyorum ya bir şeyler oluyor ama daha önceki hareketlerle alakasız geliyor Dr gidiyim diyorum sonra vazgeçiyorum bu gün biraz kendimi dinleyip bakacağım duruma göre olmadı akşam acile giderim

Ayyy ne kadar guzel sevincler dimi? Bizimle paylasarak sevincinize ortak ettiginiz icin ayrica tesekkurler bende boyle guzel yorumlar okuyunca cok pozitif ve mutlu oluyorum.. saglicaklda kucagimiza alalim insallah

Aynen kuzu park yatak iki kademelileri var hemde sallanabiliyor ebebekte ; kraft ve joie nin uunlerinde var yanlis hatirlamiyorsam yenidogandan 5 yasina kadar neredeyse kullaniliyor

Aynen öyle esimin utulerini yapıyodum dün ben artık küçükleri utulemek ıstiyorum diyorum cok seviyorum minis minis uğraşmayı

Peki kizlar benim gibi idrar yolu enfeksiyosunu yaasayan varmi ? Hamileligin en basinda cikti ve gecmedi. Onemli bi durum oldugunu soyledi doktor gecsin diye cesit cesit bebege zarar vermicek sekilde ilaclar vardi olmuyo. Onerisi olan varmi
yanma falan var mı canım yoksa sadece akıntıdan dolayı mı ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…