2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ilişkiden sonra lekelenme olabilir yazıyor internette ama yine doktoruna bir danış istersen canım...

yanma falan var mı canım yoksa sadece akıntıdan dolayı mı ilaç verdi
Ya aslinda benim hic sikayetim yoktu. Yanma da yoktu. Saglik ocagi felan tahlil istuyorlar ya gebeligin en basinda o zaman saglik ocaginda bide devlette yapilmasi gereken o testleri yaptirdim. Şans eseri o testlerde cikti. Doktor ne olur ne olmaz idrarda istemisti. Orda teşhis konuldu enfeksiyon var diye. Ozele gittim 3 kere dsha tahlil verdim ilaclar bitince. Her ilac bitmesinde doktora gittim. Gecmemis dedi. Yeni ilac verdi felan. Hala vardi iste en son. Nasil gecer bilmiyorum. Erken dogumu tetikliyomus o yuzden korkuyorum bide ilk gebeligim

Bizde de var kan uyuşmazlığı ama doktorum pek bilgilendirmedi iğne yapılacak kesin falan diye.
10. haftada bebekle farklı kan grupta olup olmadığına bakan test vardı. İsmi indirekt coombs diye. Onu yaptık temiz çıktı. İnternetten araştırdım ilerleyen zamanlarda tekrarlanıyormuş yine bu test. Ben doktorumu değiştirmeye karar verdim. Yeni doktoruma gittiğimde detaylı öğreneceğim.

Bu arada iğnenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum, doktor yapılması gerek derse riske atmak istemem.

Bizimde var zaten 2 bebek için önemli diye biliyorum asiyi,o yüzden yapıyorlar..bize yaptırmama gibi şansınız yok demediler hiç hangi hastaneye gitsem ilk önce benim kan grubuyla esiminkini soruyorlar her defasında tahlil yapıyorlar..

Kızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
Erkek bebek için kaliteli, fiyatı uygun olmak zorunda değil. Daha farklı, daha kaliteli hastane çıkışlarını nereden bulabilirim? Fotoğraf çekimi yapmayı düşündüğüm için biraz daha özeniyorum.

4.aydayım şuan herkes son aya kadar bekle şeklinde felaket tellallığı yapıyor Muhtemelen 7. aya kadar bir şey alamayacağım ama şimdiden neyi nerden alacağımı planlıyorum.

Peki kizlar benim gibi idrar yolu enfeksiyosunu yaasayan varmi ? Hamileligin en basinda cikti ve gecmedi. Onemli bi durum oldugunu soyledi doktor gecsin diye cesit cesit bebege zarar vermicek sekilde ilaclar vardi olmuyo. Onerisi olan varmi
Sanirim bende de yine var. Yine bana dr yollari gorunecek gibi

Ben ilkim bebenin takimlarini cok begeniyorum. Ama sanirim alamicam

Vajinal kultur ve idrar kulturude var. Ben bir kez vajinal kulturde verdim ureme cikti onda. Ayrica bobregimde de buyume var

Instgramda @jammybaby_ diye bi sayfa takip ediyorum. Satis siteleri felanda var. Siparis verdim bi takim. Alt ust takimi , çıtçıtlisi şapkasi ile takim halinde 35 liraya aldim. Inanilmaz kaliteli. Arkadasimda müslim battaniye siparis vermis 2 li sekilde. 50 lira imis cok guzel diyor. Hastan cikisi takimlarida vardi orda. Kaliteli urunler haberiniz olsun❤ saglikla gelsin bebeginiz. Azar azar biseyler alin bu arada. Ama yogun olarak 6. Aydan sonra baslayin bence anca yetisir doguma kadar. Bunun hastane cantasi. Kendiniz icin alisveris cocuk icin derken. Hem hepsi bi anda maddi anlamdada yorgunluk seciciclik anlamindada zor olur. Eski kafalara pek takilmayin derim ❤❤❤

Vajinal kultur ve idrar kulturude var. Ben bir kez vajinal kulturde verdim ureme cikti onda. Ayrica bobregimde de buyume var
Allahin izniyle bisey olmaz. Bol bol dua edin. Kendinizede dikkat edin. Onemli bu enfeksiyonlar. Ama asiri adiri riskli kotu biseydr degil. Telaslanmayin

Sirf cekim icin havuzlu han a gidicem eminonune orada cesit cok fazla 1 ay sonra iyice agirlasmadan giderim diye dusunuyorum.

Sirf cekim icin havuzlu han a gidicem eminonune orada cesit cok fazla 1 ay sonra iyice agirlasmadan giderim diye dusunuyorum.
O havuzlu hanin metini bende cok duydum. Kapali carsiya giderken o ceyizlik seylerin oldugu magazalar var bi suru dar sokakli bi yerde. Bende oneriyorum gidip bakin derim

Trendy.cafe den foto atti bana kardesim, instagramda bi sayfaymis. Hosuma gitti gibi, sen de bi goz at istersen

Bol su için
İc camasirlariniz diğer çamaşırlardan ayri yikayin
Gerekirse gunde iki kere değişin
İdrariniz tutmayin idrarin mesanede uzun kalmasi enfeksiyon riskini artirir
Taharet yaparken önden arkaya dogru silin ve yikayin
İdrar yolu normalde sterildir enfeksiyona sebep olan bakteri sindirim kanalindan gecer silerken cok dikkat edin bu yuzden

Jammy bayby yi bende takip ediyorum yorumlar hep guzel bende ordan almayi dusunuyorum
ilkim bebeyi de takip ediyorum ama o sayfa bana cok pahali geliyor ve altinda hic memnuniyet yorumu yok kumaslarin icerigi hakkinda bilgi yok fotograflarin altinda yuzlerce emoji var herhalde magaza calisanlari yapiyor diye dusundum bana cok samimi gelmedi o sayfa

Kızlar merhaba bir şey sorabilir miyim ?? Ben 6+5 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri adet olacak gibi ağrım oluyordu ama iki gündür hiç ağrım yok normal mi bu durum ağrı olmayınca bende korkuyorum

Ayy cok tesekkur ederim, bayildim jammy babyye. Zamani gelince alcam ins icim mutluluk doldu valla, cok saol

Merhaba, benim ilk 1-2 hafta olmuştu hamile olduğumu öğrenince sonra hiç olmadı ağrılarım ara ara geldi herkeste öyle midir bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…