- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
ilişkiden sonra lekelenme olabilir yazıyor internette ama yine doktoruna bir danış istersen canım...Kızlı günaydın.
Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı ilk haftalarda yaşanan. Bu yüzden 5. Kayıptan sonra tüp bebek yapmıştıkdoktor bana 3 ay olana kadar iliski yasaklamıştı. 3 ay dolunca da plesentadan parça alındı diye yasaklandı. 10 gün de öyle beklemiştik. Geçen hafta eşimle iliskim oldu bir sorun yasamadık. 1 hafta bekledik idrar yolunenfeksiyonu oldum diye bu kez prezervatif kullandık. Sabah lekelenmem oldu. İliskiden sonra lekelenmeli olan var mi aranızda. Küçük oğlanda da ayni sorunu yaşamıştım 12 yıl önce 3 ay kanamam devam etti çok korkuyorum su an
Ya aslinda benim hic sikayetim yoktu. Yanma da yoktu. Saglik ocagi felan tahlil istuyorlar ya gebeligin en basinda o zaman saglik ocaginda bide devlette yapilmasi gereken o testleri yaptirdim. Şans eseri o testlerde cikti. Doktor ne olur ne olmaz idrarda istemisti. Orda teşhis konuldu enfeksiyon var diye. Ozele gittim 3 kere dsha tahlil verdim ilaclar bitince. Her ilac bitmesinde doktora gittim. Gecmemis dedi. Yeni ilac verdi felan. Hala vardi iste en son. Nasil gecer bilmiyorum. Erken dogumu tetikliyomus o yuzden korkuyorum bide ilk gebeligimyanma falan var mı canım yoksa sadece akıntıdan dolayı mı ilaç verdi
Bizde de var kan uyuşmazlığı ama doktorum pek bilgilendirmedi iğne yapılacak kesin falan diye.Aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı? Var ise 28.hafta kan uyusmazligi ignesi yapiliyor.mecbur degil yaptirmak sonucta annenin kan grubuda olabilir bebek.dr um istersen yaptirabilirsin demisti.Esimde isi sansa birakmayan biri kesin yaptiracak gibi.
Bu arada iğnenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum, doktor yapılması gerek derse riske atmak istemem.Aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı? Var ise 28.hafta kan uyusmazligi ignesi yapiliyor.mecbur degil yaptirmak sonucta annenin kan grubuda olabilir bebek.dr um istersen yaptirabilirsin demisti.Esimde isi sansa birakmayan biri kesin yaptiracak gibi.
Bizimde var zaten 2 bebek için önemli diye biliyorum asiyi,o yüzden yapıyorlar..bize yaptırmama gibi şansınız yok demediler hiç hangi hastaneye gitsem ilk önce benim kan grubuyla esiminkini soruyorlar her defasında tahlil yapıyorlar..Aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı? Var ise 28.hafta kan uyusmazligi ignesi yapiliyor.mecbur degil yaptirmak sonucta annenin kan grubuda olabilir bebek.dr um istersen yaptirabilirsin demisti.Esimde isi sansa birakmayan biri kesin yaptiracak gibi.
Sanirim bende de yine var. Yine bana dr yollari gorunecek gibiPeki kizlar benim gibi idrar yolu enfeksiyosunu yaasayan varmi ? Hamileligin en basinda cikti ve gecmedi. Onemli bi durum oldugunu soyledi doktor gecsin diye cesit cesit bebege zarar vermicek sekilde ilaclar vardi olmuyo. Onerisi olan varmi
Ben ilkim bebenin takimlarini cok begeniyorum. Ama sanirim alamicamKızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
Erkek bebek için kaliteli, fiyatı uygun olmak zorunda değil. Daha farklı, daha kaliteli hastane çıkışlarını nereden bulabilirim? Fotoğraf çekimi yapmayı düşündüğüm için biraz daha özeniyorum.
4.aydayım şuan herkes son aya kadar bekle şeklinde felaket tellallığı yapıyorMuhtemelen 7. aya kadar bir şey alamayacağım ama şimdiden neyi nerden alacağımı planlıyorum.
Vajinal kultur ve idrar kulturude var. Ben bir kez vajinal kulturde verdim ureme cikti onda. Ayrica bobregimde de buyume varYa aslinda benim hic sikayetim yoktu. Yanma da yoktu. Saglik ocagi felan tahlil istuyorlar ya gebeligin en basinda o zaman saglik ocaginda bide devlette yapilmasi gereken o testleri yaptirdim. Şans eseri o testlerde cikti. Doktor ne olur ne olmaz idrarda istemisti. Orda teşhis konuldu enfeksiyon var diye. Ozele gittim 3 kere dsha tahlil verdim ilaclar bitince. Her ilac bitmesinde doktora gittim. Gecmemis dedi. Yeni ilac verdi felan. Hala vardi iste en son. Nasil gecer bilmiyorum. Erken dogumu tetikliyomus o yuzden korkuyorum bide ilk gebeligim
Instgramda @jammybaby_ diye bi sayfa takip ediyorum. Satis siteleri felanda var. Siparis verdim bi takim. Alt ust takimi , çıtçıtlisi şapkasi ile takim halinde 35 liraya aldim. Inanilmaz kaliteli. Arkadasimda müslim battaniye siparis vermis 2 li sekilde. 50 lira imis cok guzel diyor. Hastan cikisi takimlarida vardi orda. Kaliteli urunler haberiniz olsun❤ saglikla gelsin bebeginiz. Azar azar biseyler alin bu arada. Ama yogun olarak 6. Aydan sonra baslayin bence anca yetisir doguma kadar. Bunun hastane cantasi. Kendiniz icin alisveris cocuk icin derken. Hem hepsi bi anda maddi anlamdada yorgunluk seciciclik anlamindada zor olur. Eski kafalara pek takilmayin derim ❤❤❤Kızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
Erkek bebek için kaliteli, fiyatı uygun olmak zorunda değil. Daha farklı, daha kaliteli hastane çıkışlarını nereden bulabilirim? Fotoğraf çekimi yapmayı düşündüğüm için biraz daha özeniyorum.
4.aydayım şuan herkes son aya kadar bekle şeklinde felaket tellallığı yapıyorMuhtemelen 7. aya kadar bir şey alamayacağım ama şimdiden neyi nerden alacağımı planlıyorum.
Allahin izniyle bisey olmaz. Bol bol dua edin. Kendinizede dikkat edin. Onemli bu enfeksiyonlar. Ama asiri adiri riskli kotu biseydr degil. TelaslanmayinVajinal kultur ve idrar kulturude var. Ben bir kez vajinal kulturde verdim ureme cikti onda. Ayrica bobregimde de buyume var
Sirf cekim icin havuzlu han a gidicem eminonune orada cesit cok fazla 1 ay sonra iyice agirlasmadan giderim diye dusunuyorum.Kızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
O havuzlu hanin metini bende cok duydum. Kapali carsiya giderken o ceyizlik seylerin oldugu magazalar var bi suru dar sokakli bi yerde. Bende oneriyorum gidip bakin derimSirf cekim icin havuzlu han a gidicem eminonune orada cesit cok fazla 1 ay sonra iyice agirlasmadan giderim diye dusunuyorum.
Trendy.cafe den foto atti bana kardesim, instagramda bi sayfaymis. Hosuma gitti gibi, sen de bi goz at istersenKızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
Bol su içinYa aslinda benim hic sikayetim yoktu. Yanma da yoktu. Saglik ocagi felan tahlil istuyorlar ya gebeligin en basinda o zaman saglik ocaginda bide devlette yapilmasi gereken o testleri yaptirdim. Şans eseri o testlerde cikti. Doktor ne olur ne olmaz idrarda istemisti. Orda teşhis konuldu enfeksiyon var diye. Ozele gittim 3 kere dsha tahlil verdim ilaclar bitince. Her ilac bitmesinde doktora gittim. Gecmemis dedi. Yeni ilac verdi felan. Hala vardi iste en son. Nasil gecer bilmiyorum. Erken dogumu tetikliyomus o yuzden korkuyorum bide ilk gebeligim
Jammy bayby yi bende takip ediyorum yorumlar hep guzel bende ordan almayi dusunuyorumInstgramda @jammybaby_ diye bi sayfa takip ediyorum. Satis siteleri felanda var. Siparis verdim bi takim. Alt ust takimi , çıtçıtlisi şapkasi ile takim halinde 35 liraya aldim. Inanilmaz kaliteli. Arkadasimda müslim battaniye siparis vermis 2 li sekilde. 50 lira imis cok guzel diyor. Hastan cikisi takimlarida vardi orda. Kaliteli urunler haberiniz olsun❤ saglikla gelsin bebeginiz. Azar azar biseyler alin bu arada. Ama yogun olarak 6. Aydan sonra baslayin bence anca yetisir doguma kadar. Bunun hastane cantasi. Kendiniz icin alisveris cocuk icin derken. Hem hepsi bi anda maddi anlamdada yorgunluk seciciclik anlamindada zor olur. Eski kafalara pek takilmayin derim ❤❤❤
Ayy cok tesekkur ederim, bayildim jammy babyye. Zamani gelince alcam ins icim mutluluk doldu valla, cok saolInstgramda @jammybaby_ diye bi sayfa takip ediyorum. Satis siteleri felanda var. Siparis verdim bi takim. Alt ust takimi , çıtçıtlisi şapkasi ile takim halinde 35 liraya aldim. Inanilmaz kaliteli. Arkadasimda müslim battaniye siparis vermis 2 li sekilde. 50 lira imis cok guzel diyor. Hastan cikisi takimlarida vardi orda. Kaliteli urunler haberiniz olsun❤ saglikla gelsin bebeginiz. Azar azar biseyler alin bu arada. Ama yogun olarak 6. Aydan sonra baslayin bence anca yetisir doguma kadar. Bunun hastane cantasi. Kendiniz icin alisveris cocuk icin derken. Hem hepsi bi anda maddi anlamdada yorgunluk seciciclik anlamindada zor olur. Eski kafalara pek takilmayin derim ❤❤❤
Merhaba, benim ilk 1-2 hafta olmuştu hamile olduğumu öğrenince sonra hiç olmadı ağrılarım ara ara geldi herkeste öyle midir bilmiyorum tabiKızlar merhaba bir şey sorabilir miyim ?? Ben 6+5 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri adet olacak gibi ağrım oluyordu ama iki gündür hiç ağrım yok normal mi bu durum ağrı olmayınca bende korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?