2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ilkim bebeyi ilk defa duydum ama etiketlenenlere bakin belki alanlar etiketlemistir illaki. @ugurlubebek burayada bakin inanilmax tatli seyler var. Ozelllikle kiziniz olacaksa

Aslinda cok dikkat ediyorum dediklerinizi cok okudum arastirdim ama gecmiyor. Sabrediyorum hala dikkat ediyorum bakalim insallah gecer

Ay ilk 15 20 gun yazmissiniz masallah size cabuk toparlaniyorsunuz sanirim ben 2 sezeryanimdada 10 gün sonra dogrulup düz yureyebildim bebegi kesinlikle ben tasimadim otururken emzirirken aldim kucagima annem 40im cikana kadar gitmez saten ben soylerim getirirler ben soylerim gotururler bizim park yatagin ust kati oyle derinde degil simdi diyceksiniz seninde canin ne tatliymis ama bence sizde oyle olun iyi hissetsenizde ayaklanmayin yuruyus haricinde iş yapmayin bolbol ilikli corbalarda icin eger dikkatli olmazsaniz sonra bi omur dikis agrisi bel agrisi ceken sirt agrisi ceken sezeryanli annelerden olabilirsiniz sezeryan ciddi bir ameliyattir rahminize ve karniniza yapilan ciddi mudahaledir

Oğluma sünnet kıyafeti diktirmistim. Orda harika tulumlar vardi bebek için. Ben de fotoğraf cekimi için onlardan diktirmeyi düşünüyorum. Ama hastanede ilk anlar için kullanışlı olmaz sanırım.

Benim sol kasığımda 2 gün ağrımasa sonra başlıyor ağrımaya yazılanları okuyunca panik oldum acaba kasılma mı diye ve orda pıt pıt bişeyler atıyor

Sirf cekim icin havuzlu han a gidicem eminonune orada cesit cok fazla 1 ay sonra iyice agirlasmadan giderim diye dusunuyorum.
Normalde fıldır fıldır gezen ben şimdiden çok yoruluyorum. Şuanda bile eminönü fikri gözümde inanılmaz büyüyor
Ama gitmek şart olacak sanırım

Oğluma sünnet kıyafeti diktirmistim. Orda harika tulumlar vardi bebek için. Ben de fotoğraf cekimi için onlardan diktirmeyi düşünüyorum. Ama hastanede ilk anlar için kullanışlı olmaz sanırım.
Mevlütte filan biraz büyür mevlüte olabilir de yenidoğan için hazır bişeyler almak daha kullanışlı olabilir gibi

Bende kan testi yaptirmistim enfeksiyon falan cikmadi cok sukur. biraz vitamin eksikligim varmis d vitamini verdi damla. Nasil icmem gerektigini unuttum yani sabahmi aksammi ac mi tokmu

Ben de dün hepsiburada indiriminden heyner anne yanı beşik aldım. 3 Kademeli olması hoşuma gitti yatağa birleştirilebiliyor sonrasında da korkuluğu kaldırarak uzun süre kullanabileceği yazıyordu. Çok kullanışlı olacağını düşündüm bakalım.

Sen bilirsin canimda bence begndikce al yani boyle seyler tam icine sineni bulmak zor oluyor ,hastanede mj yapicaksin cekimi fotografcida mi bazi fotografcilar kostumu kendi getiriyor hastane icinde erkek bebege melek kanatlilar hos duruyor sanki cesit olarak ben bebek giyimden almistim alp bebe olarakta geciyor gercekten kaliteleri iyiydi ,arkadslarin onerdigi sayfaya bende bakicam ☺

Bende 2 yaşına kadar kullabileceği birşey istiyordum araştırdım ve heyner ahşap beşiği buldum. Çok kullanışlı geldi bana. Gelince hemen kurup size gönderirim resmini. Dün indirimdeydi 619 tl'ye aldım. Ama piyasaya göre 6 aylık anne yanlarına göre baya uygun geldi bana.

Aynen kuzu park yatak iki kademelileri var hemde sallanabiliyor ebebekte ; kraft ve joie nin uunlerinde var yanlis hatirlamiyorsam yenidogandan 5 yasina kadar neredeyse kullaniliyor☺
Kizim 3 yasinda, hala anneme gittigimizde rahat rahat kullaniyoruz. 5 yas biraz iddiali olur ama 3u rahat goruyor test ettik

Ben hastane cikisimi adini unuttugum bir magazadan aldim organik sade krem renk dantelli birde cikarilabilen ciceklero var hosuma gitti benim kumasi falanda yumusacik. Birde tavsan kostumi gormustum biryerde ondan dusunuyorum hastanede resim cekeriz onunla diye kardesim fotografci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…