- 2 Temmuz 2019
- 1.425
- 1.727
- 133
Ay ne demek riva ederimAyy cok tesekkur ederim, bayildim jammy babyye. Zamani gelince alcam ins icim mutluluk doldu valla, cok saol
Ilkim bebeyi ilk defa duydum ama etiketlenenlere bakin belki alanlar etiketlemistir illaki. @ugurlubebek burayada bakin inanilmax tatli seyler var. Ozelllikle kiziniz olacaksaJammy bayby yi bende takip ediyorum yorumlar hep guzel bende ordan almayi dusunuyorum
ilkim bebeyi de takip ediyorum ama o sayfa bana cok pahali geliyor ve altinda hic memnuniyet yorumu yok kumaslarin icerigi hakkinda bilgi yok fotograflarin altinda yuzlerce emoji var herhalde magaza calisanlari yapiyor diye dusundum bana cok samimi gelmedi o sayfa
Aslinda cok dikkat ediyorum dediklerinizi cok okudum arastirdim ama gecmiyor. Sabrediyorum hala dikkat ediyorum bakalim insallah gecerBol su için
İc camasirlariniz diğer çamaşırlardan ayri yikayin
Gerekirse gunde iki kere değişin
İdrariniz tutmayin idrarin mesanede uzun kalmasi enfeksiyon riskini artirir
Taharet yaparken önden arkaya dogru silin ve yikayin
İdrar yolu normalde sterildir enfeksiyona sebep olan bakteri sindirim kanalindan gecer silerken cok dikkat edin bu yuzden
Ay ilk 15 20 gun yazmissiniz masallah size cabuk toparlaniyorsunuz sanirim ben 2 sezeryanimdada 10 gün sonra dogrulup düz yureyebildimSezeryanlıyken park yatak ve beşikten bebişi almak zor olur. Bunu bilerek park yatak aldım ama sezeryan olan arkadaşlar ilk 15-20 gün zor olacağını sonra bebeği alıp koyabileceğimi, bu süreçtede eşimin yardım edeceni söylediler. Bende eşime durumu belirttim kabul ettive Ben de iki masraf olmasın diye park aldım bakalım hayırlısıyla bir kucağınıza da alsaydık
Ben almadımki canımmYaaa ben goremedim ne paylastiginizi bayag geri sayfalarda gerhalde banada paylasin lutfen cok merak ettim
Oğluma sünnet kıyafeti diktirmistim. Orda harika tulumlar vardi bebek için. Ben de fotoğraf cekimi için onlardan diktirmeyi düşünüyorum. Ama hastanede ilk anlar için kullanışlı olmaz sanırım.Kızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
Erkek bebek için kaliteli, fiyatı uygun olmak zorunda değil. Daha farklı, daha kaliteli hastane çıkışlarını nereden bulabilirim? Fotoğraf çekimi yapmayı düşündüğüm için biraz daha özeniyorum.
4.aydayım şuan herkes son aya kadar bekle şeklinde felaket tellallığı yapıyorMuhtemelen 7. aya kadar bir şey alamayacağım ama şimdiden neyi nerden alacağımı planlıyorum.
Normalde fıldır fıldır gezen ben şimdiden çok yoruluyorum. Şuanda bile eminönü fikri gözümde inanılmaz büyüyorSirf cekim icin havuzlu han a gidicem eminonune orada cesit cok fazla 1 ay sonra iyice agirlasmadan giderim diye dusunuyorum.
Çok Teşekkürler :)Trendy.cafe den foto atti bana kardesim, instagramda bi sayfaymis. Hosuma gitti gibi, sen de bi goz at istersen Eki Görüntüle 2544983
Eki Görüntüle 2544984 Eki Görüntüle 2544985
Mevlütte filan biraz büyür mevlüte olabilir de yenidoğan için hazır bişeyler almak daha kullanışlı olabilir gibiOğluma sünnet kıyafeti diktirmistim. Orda harika tulumlar vardi bebek için. Ben de fotoğraf cekimi için onlardan diktirmeyi düşünüyorum. Ama hastanede ilk anlar için kullanışlı olmaz sanırım.
Ben de dün hepsiburada indiriminden heyner anne yanı beşik aldım. 3 Kademeli olması hoşuma gitti yatağa birleştirilebiliyor sonrasında da korkuluğu kaldırarak uzun süre kullanabileceği yazıyordu. Çok kullanışlı olacağını düşündüm bakalım.Kızlar ben park yatak aldım yatağımın yanına. Doğru mu yaptım yoksa beşik tarzı mı almalıydımeve gelince kurduk yani iyi gibi aslında. Sizler ne düşünüyorsunuz? Ne alcaksınız yanınıza ☺
Ben aldım artık da almayanlara fikir vermiş oluruz en azından
Kızlar, geçen gün e-bebek'e gittim de hastane çıkışlarına falan baktım. Bana pek kaliteli görünmedi.
Erkek bebek için kaliteli, fiyatı uygun olmak zorunda değil. Daha farklı, daha kaliteli hastane çıkışlarını nereden bulabilirim? Fotoğraf çekimi yapmayı düşündüğüm için biraz daha özeniyorum.
4.aydayım şuan herkes son aya kadar bekle şeklinde felaket tellallığı yapıyorMuhtemelen 7. aya kadar bir şey alamayacağım ama şimdiden neyi nerden alacağımı planlıyorum.
Ben tuvaletimi bile ayirdim esim dahil kimse benim tuvaletimi kullanmiyor belki bi yakininiz size taşımıştırAslinda cok dikkat ediyorum dediklerinizi cok okudum arastirdim ama gecmiyor. Sabrediyorum hala dikkat ediyorum bakalim insallah gecer
Bende 2 yaşına kadar kullabileceği birşey istiyordum araştırdım ve heyner ahşap beşiği buldum. Çok kullanışlı geldi bana. Gelince hemen kurup size gönderirim resmini. Dün indirimdeydi 619 tl'ye aldım. Ama piyasaya göre 6 aylık anne yanlarına göre baya uygun geldi bana.Bende diğer oğlumdan kalma park yatak var ama beşik alasım var. 6 aylık olanlardan düşünüyordum ama vazgeçtim 2 yaşına kadar kullanabileceğim bir yatak olsun istiyorum. Ama nasıl birşey almalıyım kararsızım. Daha hiç bakmadım
Kizim 3 yasinda, hala anneme gittigimizde rahat rahat kullaniyoruz. 5 yas biraz iddiali olur ama 3u rahat goruyor test ettikAynen kuzu park yatak iki kademelileri var hemde sallanabiliyor ebebekte ; kraft ve joie nin uunlerinde var yanlis hatirlamiyorsam yenidogandan 5 yasina kadar neredeyse kullaniliyor☺
Aksam yemeginden once ekmege damlatiyorum ben 12 damla ile basladim simdi 6 damlaBende kan testi yaptirmistim enfeksiyon falan cikmadi cok sukur. biraz vitamin eksikligim varmis d vitamini verdi damla. Nasil icmem gerektigini unuttum yani sabahmi aksammi ac mi tokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?