2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben tuvaletimi bile ayirdim esim dahil kimse benim tuvaletimi kullanmiyor belki bi yakininiz size taşımıştır
Benim oyle bi imkanim maalesef yok iste. Tek tuvaletimiz var. Esimin kuzenleri kardesleri cok geliyor. Her gun yikiyorum mecburi. Disarida baska tuvalet kullanmiyorum cok asiri sıkışmadigim surece. Ozellikle avm veya disarida bi mekanin tuvaletini asla kullanmamaya calisiyorum. Sizin gectimi enfeksiyon yoksa hala varmi

Ben mi bulamadim, goremedim bilmiyorum ama o sekilde begendigim bi sete rastlamadim canim.
Buldugunu begenen olursa, paylassin burdan, fikrimiz olur.
Poposundaki tulu etegi cok hoş. Bu cicek sepetinden takimi arkadasim almisti. 160 lira idi o aldiginda 130a dusmus. Kalitrli guzel. Kiziniz olacaksa onerim bu

Ben mi bulamadim, goremedim bilmiyorum ama o sekilde begendigim bi sete rastlamadim canim.
Buldugunu begenen olursa, paylassin burdan, fikrimiz olur.
Fakat benkm favorim isimsiz ama bu takimlar. Cok asiri guzel

Eklentiler

• 20191014_154916.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 20191014_154904.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 39
Yaa bende ikea'dan almak istiyorum ama dolapları çok küçük birşey sığmazmış gibime geliyor. Oyüzden dolabı çocuk değilde normal pax sistem yaptırcam heralde 3 kapılı.

Banada ilk zamanlar beşik daha iyi dediler park yataklar derin olduğu için bir arkadaş sezaryanlı olduğundan zorlanmış dikişleri bende kararsızım
Hepsinde var mı bilmiyorum ama Park yatakta iki kademe oluyor, büyüyünce derinleştiriyorsun. Ben önce beşik almıştım sonra park yatak. Direk park yatak alsam olurmuş ama.

Yaa bende ikea'dan almak istiyorum ama dolapları çok küçük birşey sığmazmış gibime geliyor. Oyüzden dolabı çocuk değilde normal pax sistem yaptırcam heralde 3 kapılı.

Ben kizimda busungenin dolabini kullaniyorum. Kucuk gibi gorunuyor ama gayet memnunum. Sifonyeriyle birlikte gayet yeterli geliyor. Her mevsim degisikliginde giyebilecegi butun kiyafetleri sigiyor.
sifonyerinde de coraplar camasirlar kislik aksesuarlari alt katinda da battaniyeleri vs var.
Ama hepsi bir arada olsun dersen tabikii cok mantikli

Az önce sağlık ocağı na gittim tansiyonuma baktı perşembe kan vereceğim kalp atışını duybilirmiyiz dedim bakalım dedi hemşire tam ağrıyan yerde duyuldu kalp atışı yani çok aşağıda sol alt kasık hemşirede evet biraz aşağıda dedi dr a msj attım cvp yazmadı daha tedirgin oldum böyle vir şey yaşayan varmıydı

Normalde fıldır fıldır gezen ben şimdiden çok yoruluyorum. Şuanda bile eminönü fikri gözümde inanılmaz büyüyor
Ama gitmek şart olacak sanırım
Bana sart gibi cnm istediklerimin cogu orada oda suslemeleri vs.erkek olarak cesit cok en buyuk tercihim o :)

Ben kizimda 2. Gun kendim altini alabilmeye baslamistim. Kendim kalkip gezinip dus bile almistim 3 4 gunlerde. Masallah cabuk iyilesmistim. İnsallah bunda da oyle olur.
Hani unutuluyor o acılar deniyor ya ben hatırlıyorum daha hamile oldugumu ogrenince o acıya nasil katlancam dedim. Normalde agri esigi yuksek bir insanim. Birde ben 3gun sutum gelmemesine ragmen hastanedeyken ya sutum gelirde bebege ilaç gecerse diye agri kesici kabul etmedim. Birazda ondan fszla aci cektim. Dislerimi sikarak yataga girdim ciktim. Ama ilk gece sabaha kadar surekli yurudum. 2. Gun evime ciktim

Park yataklar ne durumda peki ikinci bebekte de kullanmayı düşünen var mı

Canım geçende bende gittim ilk başta kalp atışını alamadım dedi başka bi aletle başka biri baktı o zmn duydu.bi gün öncesinde kendi doktoruma gitmeme rağmen bende endişelenmiştim.bu arada aşağıda olmasıda bence normal muhtemelen 16+ küsürlerdesin.20 lere doğru çıkıyo göbek deliği hizasına demişti doktor.ama için rahat etsin istiyosan bi doktoruna görün bence şahsen ben her hafta doktordayım

Benim de baya inceledikten sonra o ağrı olan yerde duydu kalbini hatta kıpırdıyor dedi ama okadar altta olması normalmi bilemiyorum diğer dr a gitmwk istemiyorum acaba 1 hafta beklesem tehlikeli bie durum varmıdır

Benim de baya inceledikten sonra o ağrı olan yerde duydu kalbini hatta kıpırdıyor dedi ama okadar altta olması normalmi bilemiyorum diğer dr a gitmwk istemiyorum acaba 1 hafta beklesem tehlikeli bie durum varmıdır
Onu bilemeyiz canım ama bi hafta sen sürekli stres altında bekleyebilcekmisin.bir de ağrın süreklimi şiddetlimi onlara göre karar ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…