- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ben mi bulamadim, goremedim bilmiyorum ama o sekilde begendigim bi sete rastlamadim canim.isimli hastane çıkış seti yaptıracak mısınız hanımlar :?
baya fazlaymis bana doktor 6-7 tamla hemsire 10 damla dedi ama ben doktorun dedigini uyguliyim benceAksam yemeginden once ekmege damlatiyorum ben 12 damla ile basladim simdi 6 damla
Benim oyle bi imkanim maalesef yok iste. Tek tuvaletimiz var. Esimin kuzenleri kardesleri cok geliyor. Her gun yikiyorum mecburi. Disarida baska tuvalet kullanmiyorum cok asiri sıkışmadigim surece. Ozellikle avm veya disarida bi mekanin tuvaletini asla kullanmamaya calisiyorum. Sizin gectimi enfeksiyon yoksa hala varmiBen tuvaletimi bile ayirdim esim dahil kimse benim tuvaletimi kullanmiyor belki bi yakininiz size taşımıştır
Poposundaki tulu etegi cok hoş. Bu cicek sepetinden takimi arkadasim almisti. 160 lira idi o aldiginda 130a dusmus. Kalitrli guzel. Kiziniz olacaksa onerim buBen mi bulamadim, goremedim bilmiyorum ama o sekilde begendigim bi sete rastlamadim canim.
Buldugunu begenen olursa, paylassin burdan, fikrimiz olur.
Fakat benkm favorim isimsiz ama bu takimlar. Cok asiri guzelBen mi bulamadim, goremedim bilmiyorum ama o sekilde begendigim bi sete rastlamadim canim.
Buldugunu begenen olursa, paylassin burdan, fikrimiz olur.
Yaa bende ikea'dan almak istiyorum ama dolapları çok küçük birşey sığmazmış gibime geliyor. Oyüzden dolabı çocuk değilde normal pax sistem yaptırcam heralde 3 kapılı.Bende bugun oda takimini aldim. Ikeadan almistim kizima aynisinin beyazini aldim oglanada o arada besiklerede baktim. Ben park yatak kullandim kizimda ama 6-7 ayliktan sonra verdim baska birine hic sevmedim ben. Ama kullanan herkesten hiic olumsuz birsey duymadim aslinda gayet kullanisli ama dedim ya ben hic sevmedim her yeri oynuyor kipir kipirkraftinkiydi benimki. Oglanada anne yani besik alicam yine ikeadan bebek karyolasi alicam tek tarafi acikta kullanilanlardan hem kucukte degil 1 yasina kadar uyur. Birde alt acma dolabinda alicam onlari yatak odasina; diger takiminida ablayla beraber kullanacak.
Resimlerini ekledim beyazla pembe kizimla kullanacagi oda gibi olacak. Ama ben kizimda takiminin dolabini aldigim icin oglanada takiminin sifonyerini dolabini aldim masasinida aldim kiziminkiyle ayni olsun hak gecmesin diye
Diger besikli olan fotograftakide sadece besik alt acma yatak odasina olacak
Hepsinde var mı bilmiyorum ama Park yatakta iki kademe oluyor, büyüyünce derinleştiriyorsun. Ben önce beşik almıştım sonra park yatak. Direk park yatak alsam olurmuş ama.Banada ilk zamanlar beşik daha iyi dediler park yataklar derin olduğu için bir arkadaş sezaryanlı olduğundan zorlanmış dikişleri bende kararsızım
Yaa bende ikea'dan almak istiyorum ama dolapları çok küçük birşey sığmazmış gibime geliyor. Oyüzden dolabı çocuk değilde normal pax sistem yaptırcam heralde 3 kapılı.
Sey guzel ama benim oglum olcakPoposundaki tulu etegi cok hoş. Bu cicek sepetinden takimi arkadasim almisti. 160 lira idi o aldiginda 130a dusmus. Kalitrli guzel. Kiziniz olacaksa onerim bu Eki Görüntüle 2545067
Sizden tam kiz annesi havasi almistim tühSey guzel ama benim oglum olcak
Sizden tam kiz annesi havasi almistim tüh
Bana sart gibi cnm istediklerimin cogu orada oda suslemeleri vs.erkek olarak cesit cok en buyuk tercihim o :)Normalde fıldır fıldır gezen ben şimdiden çok yoruluyorum. Şuanda bile eminönü fikri gözümde inanılmaz büyüyor
Ama gitmek şart olacak sanırım
Ben kizimda 2. Gun kendim altini alabilmeye baslamistim. Kendim kalkip gezinip dus bile almistim 3 4 gunlerde. Masallah cabuk iyilesmistim. İnsallah bunda da oyle olur.Ay ilk 15 20 gun yazmissiniz masallah size cabuk toparlaniyorsunuz sanirim ben 2 sezeryanimdada 10 gün sonra dogrulup düz yureyebildimbebegi kesinlikle ben tasimadim otururken emzirirken aldim kucagima annem 40im cikana kadar gitmez saten ben soylerim getirirler ben soylerim gotururler bizim park yatagin ust kati oyle derinde degil simdi diyceksiniz seninde canin ne tatliymis ama bence sizde oyle olun iyi hissetsenizde ayaklanmayin yuruyus haricinde iş yapmayin bolbol ilikli corbalarda icin eger dikkatli olmazsaniz sonra bi omur dikis agrisi bel agrisi ceken sirt agrisi ceken sezeryanli annelerden olabilirsiniz sezeryan ciddi bir ameliyattir rahminize ve karniniza yapilan ciddi mudahaledir
Park yataklar ne durumda peki ikinci bebekte de kullanmayı düşünen var mıAy ilk 15 20 gun yazmissiniz masallah size cabuk toparlaniyorsunuz sanirim ben 2 sezeryanimdada 10 gün sonra dogrulup düz yureyebildimbebegi kesinlikle ben tasimadim otururken emzirirken aldim kucagima annem 40im cikana kadar gitmez saten ben soylerim getirirler ben soylerim gotururler bizim park yatagin ust kati oyle derinde degil simdi diyceksiniz seninde canin ne tatliymis ama bence sizde oyle olun iyi hissetsenizde ayaklanmayin yuruyus haricinde iş yapmayin bolbol ilikli corbalarda icin eger dikkatli olmazsaniz sonra bi omur dikis agrisi bel agrisi ceken sirt agrisi ceken sezeryanli annelerden olabilirsiniz sezeryan ciddi bir ameliyattir rahminize ve karniniza yapilan ciddi mudahaledir
Canım geçende bende gittim ilk başta kalp atışını alamadım dedi başka bi aletle başka biri baktı o zmn duydu.bi gün öncesinde kendi doktoruma gitmeme rağmen bende endişelenmiştim.bu arada aşağıda olmasıda bence normal muhtemelen 16+ küsürlerdesin.20 lere doğru çıkıyo göbek deliği hizasına demişti doktor.ama için rahat etsin istiyosan bi doktoruna görün bence şahsen ben her hafta doktordayımAz önce sağlık ocağı na gittim tansiyonuma baktı perşembe kan vereceğim kalp atışını duybilirmiyiz dedim bakalım dedi hemşire tam ağrıyan yerde duyuldu kalp atışı yani çok aşağıda sol alt kasık hemşirede evet biraz aşağıda dedi dr a msj attım cvp yazmadı daha tedirgin oldum böyle vir şey yaşayan varmıydı
Benim de baya inceledikten sonra o ağrı olan yerde duydu kalbini hatta kıpırdıyor dedi ama okadar altta olması normalmi bilemiyorum diğer dr a gitmwk istemiyorum acaba 1 hafta beklesem tehlikeli bie durum varmıdırCanım geçende bende gittim ilk başta kalp atışını alamadım dedi başka bi aletle başka biri baktı o zmn duydu.bi gün öncesinde kendi doktoruma gitmeme rağmen bende endişelenmiştim.bu arada aşağıda olmasıda bence normal muhtemelen 16+ küsürlerdesin.20 lere doğru çıkıyo göbek deliği hizasınra demişti doktor.ama için rahat etsin istiyosan bi doktoruna görün bence şahsen ben her hafta doktordayım
Onu bilemeyiz canım ama bi hafta sen sürekli stres altında bekleyebilcekmisin.bir de ağrın süreklimi şiddetlimi onlara göre karar ver benceBenim de baya inceledikten sonra o ağrı olan yerde duydu kalbini hatta kıpırdıyor dedi ama okadar altta olması normalmi bilemiyorum diğer dr a gitmwk istemiyorum acaba 1 hafta beklesem tehlikeli bie durum varmıdır
Degerinize gore degisir tabi benim degerim cok düşükdubaya fazlaymis bana doktor 6-7 tamla hemsire 10 damla dedi ama ben doktorun dedigini uyguliyim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?