Maşallah yaUyuyo dedi doktor arada zıpladı yerindendaha el kol hareketlerini goremedim. 3 hafta sonraya cagirdi 2li tarama icin insallah o zaman gorurum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yaUyuyo dedi doktor arada zıpladı yerindendaha el kol hareketlerini goremedim. 3 hafta sonraya cagirdi 2li tarama icin insallah o zaman gorurum
![]()
Ewet cnm maalesef6 kimyasal gebelik mi geçirdin![]()
Sagol. Cnm tşk edrimHoşgeldin canım aramıza![]()
Ben bursadayım canımArkadaslar bursadan olan var mı aranızda?
Neyse ben sana foto atarm. Hem sen gittigindede baya buyumus halini gorursun daha guzel:) ben cok merak ediyorum hareket edicekmibenim de icim icimi yiyiyor bi yandan ama doktorum tatilde. o dönünce de ben tatile cikiyorum, yani mecburum 9 eylülü beklemeyehani simdi acile vs gitmelik bi sebebim de yok, olsa gidicem ama niye geldin deseler yok yani meraktan geldim diyemem
![]()
Ben benArkadaslar bursadan olan var mı aranızda?
Merhaba hangi doktora gidiyosunuzBen bursadayım canım
Merhaba siz hangi doktora gidiyorsunuz??Ben bursadayım canım
Bugün ilk defa gittim yüksek ihtisasın nilüfer merkezine fatma hanımdı 2 hafta sonraya semih serbest geliyomuş sonrasında karar vericem devlet mi özel mi diye sen hangi hastane hangi doktora gidiyosunMerhaba hangi doktora gidiyosunuz ☺
Sen hangi doktora gidiyosun canım hangi hastaneBen ben![]()
Amin insallah canim cok sağolMaşallah yainşallah ikili testte iyi sonuç verir
![]()
Ben anadolu hastanesine gidiyorum. İltaç hanıma. Çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hem asla sıkılmadan cvp veriyor tüm sorulanlara.Sen hangi doktora gidiyosun canım hangi hastane
Ben anadolu hastanesine gidiyorum. İltaç hanıma. Çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hem asla sıkılmadan cvp veriyor tüm sorulanlara.
Fiyatları nasıl hastaneninBen anadolu hastanesine gidiyorum. İltaç hanıma. Çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hem asla sıkılmadan cvp veriyor tüm sorulanlara.
Medicalparka gittim ama bi takım sorunlar yasadım gebelikle ilgili o yüzden jimere gittim tavsiye üzerineBugün ilk defa gittim yüksek ihtisasın nilüfer merkezine fatma hanımdı 2 hafta sonraya semih serbest geliyomuş sonrasında karar vericem devlet mi özel mi diye sen hangi hastane hangi doktora gidiyosun
İki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acababen mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına
![]()
Benimde gece fenaydi şimdi her yemekten sonra böyleNe bileyim oyle dedi vallaben geceleri zombi gibi dolaniyorum evde bi gorsen halimi gece ve sabah yoğun oluyor