2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Emdikten sonra huysuzluk yapınca diyorum ki doymamış. Dün mesela 90 ml mama verdim, sustu. Halbuki 1 saat emzirmiştim öncesinde. Memede Süt de var. Niye emmiyor doyacağı şekilde anlamıyorum. Mamayı içince sustu ya sağım yaptım 60ml çıktı mesela. Sağımla 60 çıktıysa memede fazlası vardır. İçse doyacaktı ama içmiyor. Vallahi çok yoruldum düşünmekten.
Kızlar sağlık ocağında bu konuda danışacağım emzirme hemşiresi varmıdır ya. Memede Süt varken mama vermek de beni üzüyor
Canım 90 ml i bitirebiliyor mu? Yani kusmuyor mu? Bence mama verme acıktıysa memeden içsin tabi kilo alımı iyiyse böyle daha çok biberona bağlanır
Naçizane fikrim ☺️

Emdikten sonra huysuzluk yapınca diyorum ki doymamış. Dün mesela 90 ml mama verdim, sustu. Halbuki 1 saat emzirmiştim öncesinde. Memede Süt de var. Niye emmiyor doyacağı şekilde anlamıyorum. Mamayı içince sustu ya sağım yaptım 60ml çıktı mesela. Sağımla 60 çıktıysa memede fazlası vardır. İçse doyacaktı ama içmiyor. Vallahi çok yoruldum düşünmekten.
Kızlar sağlık ocağında bu konuda danışacağım emzirme hemşiresi varmıdır ya. Memede Süt varken mama vermek de beni üzüyor
Canım benim bebeğimde beni emiyor sonra memeyi atıyor ağlıyor . Bende Mecbur 90 cc veriyorum mama bazen 75 bazen 90 içiyor. bebeğim 42 günlük senin ki ne kadarlık canım ??

Doyurucu değildir adaşım belki seninde benim gibi bak benimki doyurucu değilmiş kilo aldırmıyormuş bende veriyorum günde 2 3 kez ☹️

Canım 90 ml i bitirebiliyor mu? Yani kusmuyor mu? Bence mama verme acıktıysa memeden içsin tabi kilo alımı iyiyse böyle daha çok biberona bağlanır
Naçizane fikrim ☺
Canım vermesekte durmuyor memede de ağlıyor meme ağzında süt dolu ağlıyor mamayı hiç emmemiş gibi içiyor☹️

Mama daha agir gelir, bide biberonla verince hizli hizli icip meme emmek zor geliyor. Bende birkaç gün sagip vermeyi denedim biberon kolay geliyo

Aynen hangisi şişse onu emziriyorum bende. Ya benim memeler süt var çok şükür ama brnimki çabuk doyuyor sanki 1 memeyi içiyor bırakıyor 1,5 2 saatte bir emziriyorum. Geçen ay 1 kilo aldı çok şükür ama maşallah sizin bebeklere bakıyorum daha çok kilo alıyorlar. Sağıp biberonla içirsem mi ki ya ama doyuyor da içtikten sonra meme veriyorum istemiyor bilmiyorum naapsam.
Canım bitiremiyor diye birşey yok diyorlar emerken de süt salınımı olduğu için
Eğer çok şiş diyorsan sütün azalmaması için sağıp buzluğa atabilirsin 2 ay sonra akşamları içirirsin mesela bir de sağdın mı ne kadar kalmış memede diye
Canım vermesekte durmuyor memede de ağlıyor meme ağzında süt dolu ağlıyor mamayı hiç emmemiş gibi içiyor☹
Allah allah canım demekki iştahlı oluyor erkekler
Benim kız memeye bakıyo etrafa bakıyo vermese süt istemez yani ilginç bi çocuk bir de ben sağıncaçok aşırı çıkmıyo siz meme+ 90 diyorsunuz ya benim mesela sağınca 60 falan çıkıyor ve kızım onu bile bitiremiyor tek emmede yani sizinkiler 120-150 ml içerken benimki nasıl 50-60 la doyuyor ona şaşıyorum kuzum
Beto bi de eskiden 24 saat yazardın şimdi çok boşluyosun 🤣🤣🤣
Senin oğlan kaç kilo olmuş? Şimdiden maşallah 🧿

Hayatımın hatasini yaparak dun aksam 1 tabak mercimek ictim. Geceden beri sayisizca gaz attik bana misin demiyor zaten kaka da yapmıyor yine 2 gun oldu. Esim nöbetçi eczane aramaya cikti gaz damlasi aramaya. İnşallah fayda saglar. Kimyon demleyip ben icsem 1 cay kaşığı ona versem fayda saglarmi deneyen oldu mu

Eğer çok şiş diyorsan sütün azalmaması için sağıp buzluğa atabilirsin 2 ay sonra akşamları içirirsin mesela bir de sağdın mı ne kadar kalmış memede diye

Benim kız memeye bakıyo etrafa bakıyo vermese süt istemez yani ilginç bi çocuk bir de ben sağıncaçok aşırı çıkmıyo siz meme+ 90 diyorsunuz ya benim mesela sağınca 60 falan çıkıyor ve kızım onu bile bitiremiyor tek emmede yani sizinkiler 120-150 ml içerken benimki nasıl 50-60 la doyuyor ona şaşıyorum kuzum
6B858AEA-1D3B-4070-9A63-41D82D02CE8F.webp

Varmış varmış bize düşmez tabi öyle bebeler 🤣
benimki de pek huysuz degil Allah var ,11-12 de yatar sabaha karşı 3 8ve 4 de kalkar tabi sonra saatte bi kalkıp emiyor da oglen bazen huysuz oluyor eee tabi bebek onlar cok da sey beklememek gerek ama alıştırmak da gerek emzik veriyorum beşiğinde elinden tutuyorum uyuyor bazen atlatmadan üzmeden alıştırabiliriz bence bazıları zor bazıları kolay mesela benimki ayakta sallamayı sevmez benim onurun uyuması icin kursağına kadar sütlenmiş olmasi yeter

Arada resti çekelim iyi geliyor ohh miss 😁😁
Valla geceden beri yataga yat kalk yapmaktan mahvoldum. 12.30 gibi yattim sahurdan sonra 6ya kadar eslemle ugrastim. Tam uyumusum yusra geldi hadi onunla gittik odasina biraz orda uyumuşum 8e dogru eslem tekrar kalkti yine gazdan uyuyamadi 9dan sonra artik sızmışız babasi yusrayla ilgilendi de uyumusum 12ye kadar

Eslem bitirmiyodu tek seferde uyuyakaliyordu. Bu defa doymayip hemen geri kalkiyodu. Bende digee memeyi verince onsut aliyodu muhtemel o zamanda yine doymuyodu. Şimdi her seferinde en son emdigi memeyi 5 dk da olsa tutuyorum boş olsa bile hem acken hizli cekiyor beyne sinyal gidiyo uretim icin. Sonra da dolu memeye geciyoruz karni doyuyo elhamdülillah

Yorgun savaşçı oldum ondandır😂😂 uyumadığı müddetçe ağlıyor beni alın diye hep kucakta yoksa durmuyor.
Ben meme +60ml veriyorum anca daha da durmazsa 30 daha veriyorum
5 kilo olmuş canım🧿🧿

Eslem bitirmiyodu tek seferde uyuyakaliyordu. Bu defa doymayip hemen geri kalkiyodu. Bende digee memeyi verince onsut aliyodu muhtemel o zamanda yine doymuyodu. Şimdi her seferinde en son emdigi memeyi 5 dk da olsa tutuyorum boş olsa bile hem acken hizli cekiyor beyne sinyal gidiyo uretim icin. Sonra da dolu memeye geciyoruz karni doyuyo elhamdülillah
Bende böyle yapayım o zaman. Doymuyor bencede saatte bir emmek mi olur tüm uykusu gidiyor zaten. Ben bide simdi önsütü alıyorum hangisini vereceksem. Hem kusması da azaldı gibi. Deneyin kızlar sizde. İşe yarıyor yani..

Benimki de memede uyumaktan doymuyor sütümü sağıp veriyorum o zaman sakinleşiyor.Mama vereceğine sağıp vermeyi denesen daha iyi değil mi.Baktın yine aynı mama verirsin.Hemşireye mama takviyesi yapayım mı dediğimde mamanın tadı daha güzel gelirse emmeyi bırakır demişti şimdilik vermiyorum.Benimki de zor doyuyor ileride başlayabilirim.

Çok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.

Back
X