2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O ne cnım ya😣😣 şimdi uyuttum gündüz 1 den beri uyumadı 5 dk uyudu kalktı saatlerce uyanık kaldı iftardan beri de acaip ağladı durdu. Doktorumuza mesaj attk bioganıa alın demiş iyice huzursuz olursa muaneye getirin demiş😭😭😭
Geçen benimde aynı oldu iki gün sürdü perişan etti bizi 🥰 inşallah bugün yapmaz senin prensin 😇
Yok ben p

Yok ben parmagımla ayırmazsam sabaha kadar emer aynı memeyi ben yutkunma kesilince az daha bekleyip diger memeye alıyorum ancak uykusu gelsin kendi bıraksın ama bazen iki memeyi yesede uykuya dalmıyor aranıyor ozman mama takviye yapıyorum mecburen
Benim doktorum ağlasa da mama vermeyeceksin dedi. Atak dönemini çok zor geçirdik süt yok memede diye nasıl sinirleniyordu 🙈 altı ay vermeyecekmişim mama. İnşallah yeterli sütüm olur gelişimi iyi olur da vermem. Ama gelişimi iyiyse uyumuyor diye seninde mama vermeni tavsiye etmem.
40 haftanin uzerine 5 hafta olduysa atak haftadır
İyiki bilgilendirdiniz bende geçen 2-3 günkü huzursuzluğu niye diye kafa patlatıyoruz eşimle. İyiki var kadınlar klübü ❤️

Benim karşı koMsum var evi bal dök yala nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Bebegi 2 aylık daha. Ya ben çok beceriksizim ya da onlar çok hamarat :)
Su gun sunu yapicam diye bolerseniz yetisiyor cnm.mesela ben bugun supurge vileda yapicam eve yarin toz alicam evde dun utulerimi yaptim oyle olunca yetisiyor bence :)

Pinkpinkblue Pinkpinkblue

Oyun halimiz bugün geldi. Alt kismi biraz ince ama yorumlarda gormustum bilerek aldim. Gayet güzel biz beğendik
Teşekkür ederim yorum için, altina battaniye felan sererek telafi edilebilir ince olmasi zaten, plastigi cok hafif urun saglam degil gibi yorumlar yapılmış, bunlar kafamı karistirmisti benim. bol eğlenceli vakitler geçirir minnos yavrunuz umarim🤲

Eşim damla aldı geldi verdik uyuyor canım şükür
Gündüz 1den beri uyumadı benimde hiç aklıma gelmedi damla aldırmak pink sağolsun akıl ettirdi bağırsakları gurul guruldu hep

Rahatlamıştır gecmis olsun geriden okuyabiliyorum anca ,bizimde damlamız yok şimdilik

MERHABa kızlar bende edindiğim tecrübemi paylaşayım sizde denersiniz işe yarar belki bnm bebeğimde çok gazlı bir bebek damla kullanmamıza rağmen.bende çok huysuzlandgında yüzüstü yatırıp sırtına hafif dokunuşla pışpışlıyorum öylençok rahat ediyor size de tavsiye ederim☺️

Sorma cok fena haldeyiz.
Aşi sabahi oylece ciktik evden. Sonra goz doktoruna gitmek gerekince yusrayi babannesine biraktik. O da ac karna bir dolu su içip kusmuş. Dedesi yedek anahtarla bize gelip kiyafet almış. Başimdan asagi kaynar sular indi. Mutfak masasi sahur daki haliyle öylece duruyordu. Oturma odasi misafir odasi cocyk odasi hepsi ayri dağınıktı :/
Ayyyy 🙈 evet iyi olmamis ama 2 kucukncocuklu evden cok bisey beklemicek kimse 😂😂. Sende nie yedek koymuyosun kiz cocuga . Ben hala koyarim .yanima ne almasam olazim olur cunku 😂

Çocuklu insanlara evleriniz niye dağınık derdim benimki daha 2 aylık olmadı hep dagınık 😂😂
Sahurda esim yatak odasina geldi camiacti noldu dedim cisli bez kokusu var diyo 😂😂😂. Butunn esyalardan her odada var demi😂😂 daha bu kucumenler emekleyip butun dolaolari asagi indircek😂

Kızlar fırsat bulup giremiyorum çok birikmiş oluyor .
Kızım bütün gün tv ye bağımlı kalıyor bazen birlikte puzzle yapiyoruz saklambaç vs ama bütün gün çoğunlukla tv telefon oyun istiyor bizde vakit bulamıyoruz ona çok üzülüyorum.
Neyse geçen gün aynayla vajina baktım birkaç kişi yazmıştı ele bir şey geliyor diye .
Benim ele bir şey değilde sanki açıklık fazla ve içerde bademcik gibi şey gözüküyor
2.normal doğum du bu.
Benim çatı ağrısı gibi agrım oluyor yatakta sağ sola vs dönerken
Gercekten bademcik gibi 🙈😂😂😂. Bartolin beziymis canim o. Agrin varsa dr a mutlaka git. Ilk dogumda bende parca kalmisti . Kurtaj olucaktim istemedim 3 ayda kendi dustu ama cok agrilar cektim cok kanamalarim oldu . Karninin uzerine yatabiliyomusun rahimda agri zonklama hissi varmi ? Bunarada valla ne yalan soykim bmm kizda oyle 😣😣😣

Selamün aleyküm kizlar nasilsiniz ben yazamıyorum ama okuyorum konuşulanları iyisinizdir insalah🥰 sizlere bişey sorucam benim bebiş bir haftadır mememi canı isteyince tam kavrıyor sanırım tam acıkınca alıyor onun dışında oyun oynuyor emzik emer gibi eşim ve annem aç değildir acıkınca emiyormus bak diyorlar sizede sormak istiyorum bir hafta önceye kadar ne zman versem emerdi şimdi nolduda boyleki 🤔 bu annelik ne zormuş bı okadarda güzel 🤗

Varmış varmış bize düşmez tabi öyle bebeler 🤣
Benim büyük kızım ağzına emziğini verirdim, eme eme uyurdu. Küçüğüne bakınca büyüğü melekmis, ne kolay buyutmusum onu diyorum. Sallanmayi sevmezdi. Sadece alerjisi, kusması vardı. Onun dışında melekti ya. Küçüğü çok cırlak.

Back
X