Bizimde dün akşam başımıza geldi gazı vardır damla kullandık biraz daha iyiKızlar ben kötüyüm sürekli ağlıyor uykudan uyanır uyanmaz birde karnından sesler geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde dün akşam başımıza geldi gazı vardır damla kullandık biraz daha iyiKızlar ben kötüyüm sürekli ağlıyor uykudan uyanır uyanmaz birde karnından sesler geliyor
O zaman biz atak haftasındayız kesinSadece prematürelerde beklenen haftaya göre hesaplanıyor atak haftaları diğerlerinde doğuma göre asagıya foto bırakıyorum
Ben toplasam kizim arkadan dağıtıyor:) ama ben dE becerikli değilim elim hızlı degil o da varSu gun sunu yapicam diye bolerseniz yetisiyor cnm.mesela ben bugun supurge vileda yapicam eve yarin toz alicam evde dun utulerimi yaptim oyle olunca yetisiyor bence :)
Peki ne zaman geçiyormuş csnim biliyor musun. Yanı hep orda durmuyor inşalalh:)Gercekten bademcik gibi. Bartolin beziymis canim o. Agrin varsa dr a mutlaka git. Ilk dogumda bende parca kalmisti . Kurtaj olucaktim istemedim 3 ayda kendi dustu ama cok agrilar cektim cok kanamalarim oldu . Karninin uzerine yatabiliyomusun rahimda agri zonklama hissi varmi ? Bunarada valla ne yalan soykim bmm kizda oyle
![]()
Ben programı indirdim orda beklenen dogum tarihi diyor. Hangisi doğru ki acabaSadece prematürelerde beklenen haftaya göre hesaplanıyor atak haftaları diğerlerinde doğuma göre asagıya foto bırakıyorum
Mantıken bunlar gelişim evresi mesela 5. Hafta atağında tanıdıklarına Gülümser diyor mesela bunu 5 hafta erken doğan çocuk doğduktan sonra gülümsemek için 10 hafta beklemez diye düşünüyorum...Ben programı indirdim orda beklenen dogum tarihi diyor. Hangisi doğru ki acaba
Her atak bebegin gelisimi icin önemli bir adimdir. Ilk atak(5 haftalik) sonrasi mesela bebek daha uzaga görmeye baslar, 75cm kadar uzakligi daha net görür.Kız melek hele birde bu atak meselesini bana anlat bacı accık detay ver haaa acaıp merak ettim simdi![]()
Pazartesi basliyalim hepimizBeni de yazin yaaa![]()
Bunlari anlatan bir uygulama varmi pekii?Her atak bebegin gelisimi icin önemli bir adimdir. Ilk atak(5 haftalik) sonrasi mesela bebek daha uzaga görmeye baslar, 75cm kadar uzakligi daha net görür.
8-9 arasi haftalik atakta, bebek elini kesfetmeyi ögrenir, ellerini cevirmeye baslar. Elini bakmaya baslar. Desenleri daha iyi ayirtmaya baslar, bulanik görme azalir. Isigs ve gölge oyunlarina bayilir. Kendi sesinden hosnut olur, ses cikarmaya bayilir örnegin "ah", "üh","eh".
Beyni hizla büyümeye devam eder, bas cevresi genisler.
Bebekle konusurken mimikler yapin, gülümseyerek konusun. Esneyin, üzgün ifadesi yapin, komik mimikler yapin. Ve her mimikte uzun süre öyle durun, bebek sizi incelesin.
Yanı evet öyle dusununce mantıksız geliyor. Ben 28 martta doğum yaptım. Bizim atak haftası 12 mayıs diyor. Bakalim göreceğiz 12 mayıstaMantıken bunlar gelişim evresi mesela 5. Hafta atağında tanıdıklarına Gülümser diyor mesela bunu 5 hafta erken doğan çocuk doğduktan sonra gülümsemek için 10 hafta beklemez diye düşünüyorum...
Harika haftalar programı var ama belirtiler kısmı hata veriyor. Ama atak haftalarını ve o haftalarda neler olacağını anlatıyor. Kitabi da varmis. Ben okumaya vakit bulamam diye almadım.Bunlari anlatan bir uygulama varmi pekii?
Benim bebişim de başladı agulara gülücüklere uyurken bile özlüyorum şimdi onuİşte ben o duyguyu ilk kez yaşıyorumbir haftadır bana bakıp gülümsüyor Allahım içimin yağları eriyor anlatamam
siz şimdi coronayıda atlattınız Allaha şükür. Biz hala evdeyiz eşim işe gidip geliyor ben tek başıma bakıyorum iki aydır bebeğime. Annem babam kv kp hep kronik 2-3 rahatsızlıkları var. Nasıl riske atayım onları. Ablam da astım hastası onu da riske atamam. Yoruldum açıkçası bu yaşta olmak da yordu sanırım. Ama dediğin gibi o gülümseme var ya dünyalara bedel. Çok şükür ki Allahım yaşattı bana bu duyguyu
![]()
Oğlum ilk defa bugün gece ağlayarak uyanmadı. 3,5 da bir kalkıyordu gaz sancısıyla birde 5 te. Bugün 3,5ta sadece emmek için kalktı uyudu sonra 6 da kalktı az birşey ağlayıp kakasını yaptı.
Normalde hergün çikolata ve kuruyemiş yerdim dün yemedim ondan oldu heralde. İkisinide yemiycem bir daha.
Evet var, harika haftalar!Bunlari anlatan bir uygulama varmi pekii?
Kofeinsiz kahve iciyorum ben aradaKuruyemiş hic yemedim ama cikolata nerdeyse hergun yiyorum oyle güçsüz hissediyorumki bazen 2gundur filtre kahveyede basladim dokunur mu diye dusunuyorumsade cikolatalr rahatsiz etmez belki cnm oyle uyutmuycak gazi olmuyor
Kofeinsiz kahve iciyorum ben arada
Ben de 27 Mart yaptım ama 5.hafta atağındayız diye düşünüyorumYanı evet öyle dusununce mantıksız geliyor. Ben 28 martta doğum yaptım. Bizim atak haftası 12 mayıs diyor. Bakalim göreceğiz 12 mayısta
Ücretli olan program mi iOS daHarika haftalar programı var ama belirtiler kısmı hata veriyor. Ama atak haftalarını ve o haftalarda neler olacağını anlatıyor. Kitabi da varmis. Ben okumaya vakit bulamam diye almadım.
Bizimki de bugün geldi merak eden varsa foto atabilirimTeşekkür ederim yorum için, altina battaniye felan sererek telafi edilebilir ince olmasi zaten, plastigi cok hafif urun saglam degil gibi yorumlar yapılmış, bunlar kafamı karistirmisti benim. bol eğlenceli vakitler geçirir minnos yavrunuz umarim![]()
Evet ücretliÜcretli olan program mi iOS da