2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben yusrayi 17 gunden sonra hic uyandirmadim ama hâlâ uyaniyo ne yapayım :D yusra ilk uc ay sadece gece 5 saat uyurdu. Onunda icinde bir kez mama olurdu zaten icip geri uyurdu ama sonra ki uykulari 15er dk olurdu :'( wc bile gitmek icin kapiya onu pusetle getirirdim
Ayy 5 saat falan hayal. Benim kizim 12 kere kaliyordu mamada veriyordum aclik degil huydu onunki ve hala kalkar gece eserse 😆. Bende cinarla puset piset geziyorum 😂😂kimi zaman wc kimi zaman banyo mutfak 😂😂

Ayy 5 saat falan hayal. Benim kizim 12 kere kaliyordu mamada veriyordum aclik degil huydu onunki ve hala kalkar gece eserse 😆. Bende cinarla puset piset geziyorum 😂😂kimi zaman wc kimi zaman banyo mutfak 😂😂
Aynen yemek yerken eslemde tezgahtan bakiyo bize :D
Yusra daha gecen sene hazirana kadar 3 saatte bir süt iciyordu. Haziranda gece beslenmesi bitti ben hamile kaldim :D sonrada cis egitimi basladik bu seferde durmadan cise kalk dur :D

Aynen yemek yerken eslemde tezgahtan bakiyo bize :D
Yusra daha gecen sene hazirana kadar 3 saatte bir süt iciyordu. Haziranda gece beslenmesi bitti ben hamile kaldim :D sonrada cis egitimi basladik bu seferde durmadan cise kalk dur :D
Kendi ayagina kendin sıkmissin be bacim 😂🙈 eslem hatun kaza mi 😂😂🙈

Söylüyorum zaten. Kaynanamlarin yaninda da diyorum gocunmuyorum. Ama gecende beni cok uzdu
Biz pek iltifatlasmayiz. Ben aslinda insanlara guzel gordugum seyleri soylerim mutlu etmeyi cok severim. Ama eşim bana hic iltifat etmez. Ben de onunla guzel dusuncelerimi paylasmam. Sadece dis gorunus icin degil. Mesela yaptigim bi yemegi begendiyse bisey demez yer. Begenmediyse soyler. Hatta yemez 😆 Bazi yonleri cok iyidir sagolsun ama bazen de boyledir. Yani hep kadinlari anlamak zor denir ya. Bence erkekleri anlamak daha zor. Halimize sukurler olsun tabi. Oyle yani

Kızlar bu atak haftası ile ilgili konuşulmuş da. Ben harika haftalar kitabını aldım. 5.hafta atağımız geride kaldı ama bakalım 8.haftada faydasını görürüm inşallah. Bebeği nasıl sakinleştirebiliriz, ne gibi değişiklikler oluyor da huysuzluk yapıyor filan bunları anlatıyor kitap

Eklentiler

• IMG_20200502_233020.webp
    IMG_20200502_233020.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar

16 şubat da doğurdum hiç gece uyandirmadim kendi uyanıyor en son dr 6saat e kadar uyuyabilir dedi

Biz pek iltifatlasmayiz. Ben aslinda insanlara guzel gordugum seyleri soylerim mutlu etmeyi cok severim. Ama eşim bana hic iltifat etmez. Ben de onunla guzel dusuncelerimi paylasmam. Sadece dis gorunus icin degil. Mesela yaptigim bi yemegi begendiyse bisey demez yer. Begenmediyse soyler. Hatta yemez 😆 Bazi yonleri cok iyidir sagolsun ama bazen de boyledir. Yani hep kadinlari anlamak zor denir ya. Bence erkekleri anlamak daha zor. Halimize sukurler olsun tabi. Oyle yani
Benim esim eline saglik askim der bende kesene bereket derim canim ama bazen behenmez yorum yapar tuzu fazla biberi az sulu olmus yagli vs der . Hemen aglarim hic vakit kaybetmem 😂 aglarkende onu bunu dedigine pisman ederim :KK53::sinirli::KK53: ben iki cocukla ne zorlukla yaptimda begenmiyosan git ananin evinde ye derim. Hamileykemde hamile hamile yapiyorum nide begenmiyosun derdim😂🙈 mihlarim adami aklini alirim valla :sinirli:. Benim esimin en kotu huyu kinn tutar kizimla bile inatlasiyo opturmedi diye kusiyor ciddi ciddi..sizin araniz duzeldimi canim kaynana etkisi bitmistir insallah

Back
X