2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Daha bilinçli olduğu için nazı niyazı bitmiyor
Bizim 3 numara dogdugunda ben 10 yasindaydim. Kardesimin 2. Annesi ben olmuştum. Yardim etmiyor mu sana hiç. Tabi bizim cocuklugumuzla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Bende 3.yü soyle 8 10 sene sonra yapayım da kizlar bana yardim eder diyodum :D

Bizim 3 numara dogdugunda ben 10 yasindaydim. Kardesimin 2. Annesi ben olmuştum. Yardim etmiyor mu sana hiç. Tabi bizim cocuklugumuzla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Bende 3.yü soyle 8 10 sene sonra yapayım da kizlar bana yardim eder diyodum :KK70:
Ne 3. Mü😳😳😂😂

Bizim 3 numara dogdugunda ben 10 yasindaydim. Kardesimin 2. Annesi ben olmuştum. Yardim etmiyor mu sana hiç. Tabi bizim cocuklugumuzla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Bende 3.yü soyle 8 10 sene sonra yapayım da kizlar bana yardim eder diyodum :KK70:
Arada bakıyor ağlarsa haber ver diyorum eşya getir dediğimde getiriyor😊

O zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :d
Valla benim oğlum arada kıskanıyor falan ama babasından daha iyi bakıyor 🥰 sallanmayan yatağı sallar ağlayınca, o derece tetikte 🤭 Arada ayağında sallar, kıyafetlerini çıkarır, bez vs getir götür işlerini yapar, kucağına alır pışpışlar... Hevesin varsa 3.için 8-10 yaş arası idealmiş, onu anladım

O zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :d
Yaaa...
Var ya nasıl kokluyorum bebeği, içime hapsedesim geliyor başka olmayacak diye.
O ilk bebek kokusu gidince çok üzüldüm 😄
Başka düşünmüyorum, ama nasıl özlemez bu koku, bu masumiyet.
Yani ben bile özlersem herkes özler bence, oğlum plansız olmasaydı çocuk istemiyordum ben, sevmezdim bebek falan 😅

Valla benim oğlum arada kıskanıyor falan ama babasından daha iyi bakıyor 🥰 sallanmayan yatağı sallar ağlayınca, o derece tetikte 🤭 Arada ayağında sallar, kıyafetlerini çıkarır, bez vs getir götür işlerini yapar, kucağına alır pışpışlar... Hevesin varsa 3.için 8-10 yaş arası idealmiş, onu anladım
3 yas cok kotu :D ikiside bebek sayiliyo gercekten zor

Yaaa...
Var ya nasıl kokluyorum bebeği, içime hapsedesim geliyor başka olmayacak diye.
O ilk bebek kokusu gidince çok üzüldüm 😄
Başka düşünmüyorum, ama nasıl özlemez bu koku, bu masumiyet.
Yani ben bile özlersem herkes özler bence, oğlum plansız olmasaydı çocuk istemiyordum ben, sevmezdim bebek falan 😅
Gecen gun hamileligi ozledim sonra dur delirme dedim kendime :D

Gecen gun hamileligi ozledim sonra dur delirme dedim kendime :KK70:
Dur dur, yoksa tünelin ucu pek hayırlı bi yere çıkmaz 😄
3. çocuk olacaksa biraz ara vermek ruh sağlığı açısından iyi olur.
Ben de bi 40ımda düşünür müyüm acaba diyorum, sonra saçmalama senin kapasite 2sini anca kaldırır diyorum.

Back
X