Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bilinçli olduğu için nazı niyazı bitmiyornewer 9 yaş mi aman Allah im 9 yasa kadar çekicem mi vay başıma gelen ,vay çileli basim,vay ben nerelere gidem ,vay vay vay
Catlak kremi degilmi o? Yusraya kullanıyoruzay cnm ya madecasol krem al sur dikislerine
Bizim 3 numara dogdugunda ben 10 yasindaydim. Kardesimin 2. Annesi ben olmuştum. Yardim etmiyor mu sana hiç. Tabi bizim cocuklugumuzla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Bende 3.yü soyle 8 10 sene sonra yapayım da kizlar bana yardim eder diyodumDaha bilinçli olduğu için nazı niyazı bitmiyor
Ah ah isimlerimiz gibi bebeklerimiz de aynıBebeğin kaç günlük canım. Çok özendim vallahi yazdıklarına. Benimkisi uyumuyorsa kök söktürüyor vallahi hep ağlama zırıl zırıl
Ne 3. MüBizim 3 numara dogdugunda ben 10 yasindaydim. Kardesimin 2. Annesi ben olmuştum. Yardim etmiyor mu sana hiç. Tabi bizim cocuklugumuzla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Bende 3.yü soyle 8 10 sene sonra yapayım da kizlar bana yardim eder diyodum![]()
O zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :dNe 3. Mü![]()
Arada bakıyor ağlarsa haber ver diyorum eşya getir dediğimde getiriyorBizim 3 numara dogdugunda ben 10 yasindaydim. Kardesimin 2. Annesi ben olmuştum. Yardim etmiyor mu sana hiç. Tabi bizim cocuklugumuzla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Bende 3.yü soyle 8 10 sene sonra yapayım da kizlar bana yardim eder diyodum![]()
Senin yaşın küçük yaparsın belki de ben bu yaştan sonra zorO zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :d
Valla benim oğlum arada kıskanıyor falan ama babasından daha iyi bakıyorO zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :d
Yaaa...O zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :d
Yaa ayy esas o zaman gitmen lazimValla hic gidesim yok ne yalan soyliyim. Biziklicaklar diye istemiyorum. Yoksa dikislerimde biraz anormal gibi. Mosmor
Bu topigin en akilli ve uysal bebesi senin vallaAllah im çenesi düşük konuşmaktan ememiyor,anni,au ,kıh,ıh derken
Özleniyor dimiO zamana kadar kafayi kirmazsam belki ozlersek :d
3 yas cok kotuValla benim oğlum arada kıskanıyor falan ama babasından daha iyi bakıyorsallanmayan yatağı sallar ağlayınca, o derece tetikte
Arada ayağında sallar, kıyafetlerini çıkarır, bez vs getir götür işlerini yapar, kucağına alır pışpışlar... Hevesin varsa 3.için 8-10 yaş arası idealmiş, onu anladım
Günde toplam 8 damla değil miBen vermeyi kestim 2 gündür daha fena oldu. Ama kaka yapmaya basladi daha sık. Bugun yapti bide onceki gun yapmıştı
Gecen gun hamileligi ozledim sonra dur delirme dedim kendimeYaaa...
Var ya nasıl kokluyorum bebeği, içime hapsedesim geliyor başka olmayacak diye.
O ilk bebek kokusu gidince çok üzüldüm
Başka düşünmüyorum, ama nasıl özlemez bu koku, bu masumiyet.
Yani ben bile özlersem herkes özler bence, oğlum plansız olmasaydı çocuk istemiyordum ben, sevmezdim bebek falan![]()
4 kez 8 damlaGünde toplam 8 damla değil mi
Bugün ikinci kez kaka yaptı ishal mi olacak diye korkmaya başladımGünde toplam 8 damla değil mi
Dur dur, yoksa tünelin ucu pek hayırlı bi yere çıkmazGecen gun hamileligi ozledim sonra dur delirme dedim kendime![]()