2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben hep prima kullandım ne pişik oldu ne sızdırdı sadece bi kere kaynanam bezi gevsek baglamıs bebege kıyamamıs sıkmasın demiş kakada fazla yapınca bezi geçmiş sırtına çıkmıstı 😂😂 pahalı dıolr ama ben nette kampanyalrda hep alıp kenara koydum
Evet pahali da fahis bi fark yok. Sleeepy cok mu ucuz sanki de
( Not: bu yorum trendyolda birinin yorumu. Ben prima pure alirken fiyatina bakmadan aldim ciktim, acelem vardi 😂😂😂 ) yorum hosuma gidince paylasiym dedim 🤣🤣

Evet pahali da fahis bi fark yok. Sleeepy cok mu ucuz sanki de
( Not: bu yorum trendyolda birinin yorumu. Ben prima pure alirken fiyatina bakmadan aldim ciktim, acelem vardi 😂😂😂 ) yorum hosuma gidince paylasiym dedim 🤣🤣
Valla oyle genel olarak tüm bebek ürünleri pahalı bi biogia damla içinde minnacık bi şişe 78 lira en basit 😂

cnm mesela karanlık olunca telefonun flash ini ac tavana tut sağ elimde 5 parmak sol elimde beş parmak şarkısını soyle nette var ellerinle hayvan şekli yap masallastir gülerek simdi oglu mu yicem falan de benim oğlanın cok hoşuna gidiyor ,ceviz adam şarkısı var , biraz şarkı öğrenmek gerek bi de anneni seviyorsan alkışla diye var cok hoşlarına gidiyor
Hepsi de ezberimde :D

Kızlar yaa bebeğim iki memeyide baya emdikten ve yutkunma seside baya gelmedikten sonra memeden ayrıldı ama hala deli gibi aç 🥺 benim süt hiç yetmıo bebege yaa mama verrken üzülüyorum

emerken konuscam diye butun sutu agzina getirdi ,mesaj yazarken tele bakıyorum ona bakmıyorum diye magsustan agliyor gibi yapiyor :)
Az icatci degiller valla 😂😂😂 nenimkode hii hii hii yapar 😂🤩uyuyo benim tosunum😂
sıkı tut cnm diger kızımla esim arabada olmasaydı eşim iyi tutuyordu kizimin aşılarında o tuttu hep ama bunda benim pehlivan hem hareketli hem güçlü :) seninki de öyle bildiğim kadarıyla :) haydi bre pehlivanlar :)
Aynem cnm oyle masallahi var 🙈😂🤩 benim.esim tutamaz korkar kizimi hep tuttum bu tosunuda tutarim.imsalah 😂🤩

Sleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodu 😂 bi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
Kesinlikle katılıyorum. Benim için de en büyük problemi kaka çıkarması. Stok eritecem diye anam ağlıyor şuan. Daha da 4 paket 3 numara var sleepy 😖 Ama dayanamayıp pure aldım ben de geçen hafta. Kaka saatleri az çok kestirdiğim için gece ve sabah ilk bezini pure bağlıyorum. Bez damla yer kalmayacak kadar dolu olsa da asla kaka taşırmıyor ve cildini elleyince çocuğun en ufak nem yok. Parasını hakeden nadir bebek ürünlerinde üst sıraya koydum ve hemen gelecek stoğu pure ile yaptım.

Bio gaia cok az oluyor içinde. Metsil baya gidiyo
Eczacı arkadaşımız eşime biogaia vermemiş ilk zamanlar. Pahalı ve işe yaramama ihtimali yüksek siz Metsil ile başlayın, sonra alırsınız demiş. Sonra aldık tabi, metsil hiç ile yaramadı bizde. Biogaia da yaramadı orası ayrı 😂😂

Back
X