Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen

Ben de primacıyım.
kızımda prima premium care den başka birşey kullanmadım. Bir kez bile pişik olmadı. Hem de pişik kremi vs hiçbişey kullanmadım. Sadece saf su ve pamuk olan ıslak mendillerle temizler yada çeşmede yıkardım. Kapatmadan önce kurumasını beklerdim. Bir kez bile pişik sorunu yaşamadık

Ben de şu kuyruk sokumundaki kemikten çok şikayetçiyim bu ara. Bütün gün sandalyede oturunca yamuluyor herhalde. O kadar çok ağrıyor kiii.
Ya o kısım benim de ağrıyor doktoruma söyledim. Eğilip kalkayım tutuluyor dedim. Fıtıktır dedi direk. 7. Aydan sonra çok zorlayabilir o zaman sevk yaparım dedi.

Merhaba Arkadaşlar bebek arabası bakıyoruz ama karar veremiyoruz hafif katlanması kolay bagajda az yer kaplayan puseti olan kullanışlı bir araba istiyoruz önereceğiz bir marka var mı özellikle Seyehatlere uygun

aynen bir daha kendi doğrularıma bakacağım hep hani ilk bebek herkes biseyler söyler kendinden emin olamazsin ya iste o yüzden bebeğim aylarca kizarik popoyla yasadi ve ben bunubüyükler normal dedi diye normal bildim cok yanılmışım

Hiiiiç sorma o işi. İş yerine geliyor benim kargolar ve ben artık kargoculardan utanıyorum napalım yahu eksik bitmiyor... daha doğrusu hele ki ilk olunca,sorgusuzca alıyoruz.
Ben de site girişindeki personelden utanıyorum. Dışarda alışverişii hiç sevmez eşim. 5 dk yürüse avmde çarşıda oflaya puflaya burnumdan getirir. Ben de market alışverişine kadar internetten alırım bu sebepten. Site girişine bırakıyor kargocular. Ben de girişteki personelden utanıyorum artık. Bebek alışverişi de çıkınca iyice çığırından çıktı

Bir kere ancak giydirdim soğuk diye karda pantolon altı asla giymez

Emerse biberona ihtiyacınız olmaz. Ama çalışıyorsanız yada bebeği annenize falan bırakıp süt sağarım bırakırım derseniz o zaman biberon lazım olabilir. Çalışmıyorsanız ve uzun süre emzirmeyi düşünüyorsanız, kendiniz bakacaksanız muhtemelen ihtiyacınız olmaz. Ama hastaneye yine de bi tane götürün deniyor. Hani olur da süt gelmezse diye.
Ama çoğu hastane bebeğe biberon vermek istemiyor. Bebek biberona alışınca anneyi emmez diye. Geçici sorunlar için Biberonun alternatifi enjektör. Atıyorum mastit oldunuz bikaç öğün mama vermeniz gerekti. Biberona alışmasın diye enjektörle veriyorlar. Yada kaşıkla. Ama kaşıkla beslemesi biraz zahmetli.

Bu suwen gecelikleri niye hep aynı ton pembe yaaa... keşke başka renkleri de olsa. Çoğu pembe

Yuhhhhh... altın çıkacağına düşse aynı şeyi söyleyecek miymiş. Yaptıkları şey çok kötü bişey. Onu baştan söylese olurdu. Ben bu parayı veririm ama ben buna altın yapacaktım. Şu kadar altın yapıyor geri verirken o gram altından ödersin deseydi. Altın çakılsa aynı şeyi diyecek miydi. Bildiğin çakallık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…