Öyle cnm da iste insan uzuluyor.araya sogukluk giriyor bu insanlara esim cok yardim etti esim kefil bile olmustu evlenirken bizim mobilyacimiz var oradan tum ev esylarini aldi tek kurus odemden eline para gectikce verdi yani esim.haketmedi
Çok haklısın kızlarınki gerçekten tahrik edici ben de her dışarı çıkışımda bişey almak yok diye çıkıyorum ben dursam eşim duramıyo aşırı tahrik ediyor ama geçen annemle instagramda gezerken inanılmaz güzel erkek takımları hatta annemle dedik öncedenmiş erkeğe mavi kıza pembe şimdi hep unisex bizde alalım dedik yeşilim tonları turuncunun sarının çok güzel Eğer istiyorsan allah diğerini kız nasip etsin inş da hevesin kalmasın
Esim iste onu diyemez o.donem isimiz goruldu diye diyemez. benim kuzenimden aldik parayi.hatta evlendigi adam benim esimin arkadasi biz vesile olduk tanistirdik kazigida yedik
Öyle canim bizde buyuk bir hayal kırıklığı oldu.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.benno parayla zengin olmam oda fakir olmaz ama akrabalik öyle öyle bitiyor.
Esim iste onu diyemez o.donem isimiz goruldu diye diyemez. benim kuzenimden aldik parayi.hatta evlendigi adam benim esimin arkadasi biz vesile olduk tanistirdik kazigida yedik
Ogluyla kavga etmişler yegenini yemek yedirmeye götürmüş ona söylememiş sende gel diye o yüzdenmiş ben tabi sonradan ögrendim sebebini babam biis deme ayıp olur dedi diye 18 yaşındaki torunundan kıskanıyor şimdide diyor bize yiyecek bi kuru ekmek bulamazsınız inşallah....
Ogluyla kavga etmişler yegenini yemek yedirmeye götürmüş ona söylememiş sende gel diye o yüzdenmiş ben tabi sonradan ögrendim sebebini babam biis deme ayıp olur dedi diye 18 yaşındaki torunundan kıskanıyor şimdide diyor bize yiyecek bi kuru ekmek bulamazsınız inşallah....
Çok haklısın kızlarınki gerçekten tahrik edici ben de her dışarı çıkışımda bişey almak yok diye çıkıyorum ben dursam eşim duramıyo aşırı tahrik ediyor ama geçen annemle instagramda gezerken inanılmaz güzel erkek takımları hatta annemle dedik öncedenmiş erkeğe mavi kıza pembe şimdi hep unisex bizde alalım dedik yeşilim tonları turuncunun sarının çok güzel☺ Eğer istiyorsan allah diğerini kız nasip etsin inş da hevesin kalmasın
Kapı süsü yaptırmıcam
İsimli tulum da yaptırmıyorum
Kendime hep gecelik aldım diz altı boylarda, sadece 1 tane ekru pijama takımı aldım
Takı yastığı resimdeki gibi ☺ Aşık olarak yaptırdım diyebilirim. Olur da fotoğraf çektirmeye karar verirsem,bu tulumu giydiririm diye bunu aldım, Tabi bir sürü ikili takım aldım,önlüğü ve eldivenleri de var. bir de @mr_ca teyzesinin hediyesi olan şu isimli pikeyi de hastahanede kullanıcam inşallah.