Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bugün alışverişteydim Çarşı pazar bir iki saat sonra yorulmaya başlayınca karnım taş gibi oldu bebiş hep toplandı yukarılara çıktı sanki çok gezince size de oluyor mu

Ben de huggiesten cok memnun kalmistim artik yokmus molfix aldım 2 paket bakalım memnun kalırız umarım

Benim doktorumun aynisindan seninki de :) ben de yukleme yerine öğün oncesi ve sonrasi ölçüyorum doktor bende 5 gunluk istedi yarin 4.gunum olacak ve hic de korktugum kadar birsey degilmis
İnsanlık duygularım adına sıfatını sakladım hak etmiyor ama neyysseee
Ay bu foto resmen fotoşok, caps yapmalik olmuş sana sabirlar diliyorum arkadaşimm
Kızlar bugün alışverişteydim Çarşı pazar bir iki saat sonra yorulmaya başlayınca karnım taş gibi oldu bebiş hep toplandı yukarılara çıktı sanki çok gezince size de oluyor mu
Ben de cok yuruyunce aynisini yasiyorum canim aslinda bu bebekten gelen "dinlen anne" sinyali, dinlenince geciyor

Ben de öyle okumuştum canım daha şimdiden özgürce gezmemize izin vermiyo minişler

Ay şaka gibi valla ,soktayim..
Ne desem bilemedimsebebini yazmış mıydın ?hızlı okudum mesajları
Seni.mi istemiyordu ki acaba ? Tepki mi verdi kendince ??
İstemeye gelmeden 2 gün önce oğlu yeğenini yemeğe götürmüş annesine sende gel dememiş küsmüşler o yüzden öyle yapmış dediler çok sonradan bana evlenene kadar Bi sıkıntımız yoktu vermezlerse kacırırız kızını falan diyorlardı babama hangisi doğru bilemem yasattıgının en masumu bu olay diyebilirim

Hangi siteden aldınız tutumlu anne sitesindenmi bende öyle almayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…