Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Canım biz uzun süredir kullanıyoruz süpürge işi eşimde olduğundan almak için çok hevesliydi çok memnunuz evdeki en mantıklı yatırımlarımızdan birisi 2 günde akıllı oğlum kendi kendine süpürüyor, uygulamadan süpüremediği biryer varsa gösteriyor. Ev artık tozlanmıyor bile. not: biz çinli birsiteden almıştık türkiyedekine oranla ucuza aldık almadan piyasa analizi yap derim :)

Tebrik ederim, güzel yavrun herzaman sans getirisin sana :)

Kızlar omega 3 takviyesi almak istiyorum daha önce öneri sordum ama kimse cevaplamadı tekrar sorim Balık pek sevemiyorum da.
Ben efa-mom kullanıyorum canım memnunum. Paralelinde decavit ve oreferon demir hapı kullanıyorum. Son gittiğimde magnezyum yazdı kas agrısı için ama daha almadım. Kullanmadan doktoruna sormanı tavsiye ederim multivitamine başlayınca demir hapımı değiştirdi çakışma olmasın diye.

Doktorlar bize 7 sınırı verirken tolerans koymuştur bence kuzum. 7 kiloyu geçersek dövmezler ya canımm insanızzz hamileyizzz ve açızzzzz
Aslında bu konuda şanslıyım çok takmıyo benim doktorum. 25 kilo almıyorsan sorun yok demişti herşeyin bir bedeli var dedi iki hafta önce hamilesin 10 kilo Alman gerekiyorsa 10 alacaksın 5 Se 5 tartılma ve iyi beslen dedi ama azıcık abarttım ben galiba

Yani bu konuda öyle farklı doktorlar var ki hayret ediyorum. Benimki devlet hast doktor heçç umrunda mı acaba kaç kilo almışım
Ama bu konuda okuyunca şaşırıyorum yaklaşımlar çok farklı.

Bnmde uyumam 2 yi 3u buluyo neyseki calismiyorumda wc aralarindan sonra 10a kadar uyuyabiliyorm

Oh ne güzel,benimki de takıntılı değil,çok severim kendisini. Ama 7 dediği gün bana hayat durdu,ben de ona göre hayatımı şekillendirdim. Başak burcu kafası

Oh ne güzel,benimki de takıntılı değil,çok severim kendisini. Ama 7 dediği gün bana hayat durdu,ben de ona göre hayatımı şekillendirdim. Başak burcu kafası
bence iyi olmuş canım almıyosanda ne güzel mis. 31 yaşındayım 31 senedir yıldım kilodan bazen midemi aksettiği biçtirip 2 sene rahat mı etsem mi diye düşünüyorum sonra eşimin asla asla asla diye yankılanan sesi geliyo kulaklarıma

Ben acaba çok mı ilaç kullanıyorum ya
euthyrox
Coraspin
Oksapar
Magnezyum unuttum adını esomesom un kullandığı
feramat
ocean mummy
Birde haftalık proluton

euthyrox
Coraspin
Oksapar
feramat
ocean mummy
Birde haftalık proluton
Ben de baya kullanıyorum bak ben de listeleyeyim levotiron, magnorm, feramat kullandım iki kutu şimdi maltofere geçtim, sidefergb omega takviyesi, bir dee progestan etti 5

euthyrox
Coraspin
Oksapar
feramat
ocean mummy
Birde haftalık proluton

Hala proluton neden ki acaba? Demekki garantici doktorun var aferin ona.

-corasprin son 2 hafta sonra kesiyoruz
-oksapar iğne
-osteocare (magnezyum)
-pregnacare (vitamin)

Bende de bunlar var

Tecrübeli anneler sizce ilk 3 ay için bu aldıklarım yeter mi, daha almam gerekli mi diye düşünüyorum ama yeterse boşuna da almak istemiyorum.

0 ay 3'lü set 2 tane
0-3 5'li hastane çıkışı 2 tane
3-6 5'li hastane çıkışı 1 tane
3 ay tulum 3 tane
3 ay kısa kollu çıtçıtlı 4 tane
3 ay uzun kollu çıtçıtlı 4 tane

Hala proluton neden ki acaba? Demekki garantici doktorun var aferin ona.

-corasprin son 2 hafta sonra kesiyoruz
-oksapar iğne
-osteocare (magnezyum)
-pregnacare (vitamin)

Bende de bunlar var
En çok beni psikolojik olarak rahatlattığını düşündüğü içim bırakmadı ama artık bıraktırır sanırım 30 lara kadar kullanalım dedi çünkü. Oksapar devam di mi Doğumdan sonrada. Benim karnımda minik iki beze oluştu iğnenin eseri bebiş oraya gelince çok canım yanıyo

6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor
Var mı kızlar aynı durumda olan. Ebebeğe gıcıklandım.

11inde aldigim siparisin 1i bugun geldi,
Geri 3 paket yolda, ayni gun sipariş verdiğim halde

Doğumdan sonra da iğne devam mı onu hiç bilmiyorum ama normal değil ameliyatlı bir doğum olursa 2_3 gün öncesinde bırakacağımızı söylemişti. Karnım belediye çukuru gibi, nereye ellesem altında misket var sanki :) napalım evlatlar için herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…