Bu arada :)
Kocalardan bebiş hediyesi isteyelim he unutmayalım. Taşıma ücretiAltın yüksek de ben şunu istedim. Bebekle ev süpürme işkence olacak benim yapım alerjik bebek de öyle olur büyük ihtimal.
Robot Süpürge - Akıllı Süpürge Fiyatları ve Modelleri - n11
Robot Süpürge ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Robot Süpürge çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Tebrik ederim, güzel yavrun herzaman sans getirisin sana :)günaydın kızlar dün hiç beklemediğim bir anda terfi maili geldi çok mutlu oldum :) müdürüm ilk önce evelsi gün ünvanımı sordu dünde dışarıdaydı,sicilimi işe giriş yılımı osrdu söyledim sebebini sordum söylemedi ben tabi felaket senaryoları ürettim.norm fazlasıyım zaten bide hamileyim beni kesin gönderecekelr dedim.Sonra 5 dk içinde mail geldi akşam yanına çıktım teşekkür ettim hakediyordun terfini verdik dedi çok dua ettim Allah razı olsun,inşallah doğumdan sonrada bu şubeye gelirim
Ben efa-mom kullanıyorum canım memnunum. Paralelinde decavit ve oreferon demir hapı kullanıyorum. Son gittiğimde magnezyum yazdı kas agrısı için ama daha almadım. Kullanmadan doktoruna sormanı tavsiye ederim multivitamine başlayınca demir hapımı değiştirdi çakışma olmasın diye.Kızlar omega 3 takviyesi almak istiyorum daha önce öneri sordum ama kimse cevaplamadı tekrar sorimBalık pek sevemiyorum da.
Aslında bu konuda şanslıyım çok takmıyo benim doktorum. 25 kilo almıyorsan sorun yok demiştiDoktorlar bize 7 sınırı verirken tolerans koymuştur bence kuzum. 7 kiloyu geçersek dövmezler ya canımm insanızzz hamileyizzz ve açızzzzz
Bnde merak ettiydim kac haftaliksn ondan sordm ama merak etme Allahn izniyle saglikla kucagimiza alicaz hepimizYaa kötü tecrübeleri olan biriyim, eklemeye korkmuştum vakti zamanında. Ondan yok
Yani bu konuda öyle farklı doktorlar var ki hayret ediyorum. Benimki devlet hast doktor heçç umrunda mı acaba kaç kilo almışımAslında bu konuda şanslıyım çok takmıyo benim doktorum. 25 kilo almıyorsan sorun yok demiştiherşeyin bir bedeli var dedi iki hafta önce hamilesin 10 kilo Alman gerekiyorsa 10 alacaksın 5 Se 5 tartılma ve iyi beslen dedi ama azıcık abarttım ben galiba
Bnmde uyumam 2 yi 3u buluyo neyseki calismiyorumda wc aralarindan sonra 10a kadar uyuyabiliyormyok ya zor uykuya daldım ben de 2’de yattım zaten 7 gibi uyandım. Bacağım için yastık koyuyorum, göbeği alttan elimle destekliyorum bazen. Ama benim koca benden kaçacak yakında bunu hissediyorum çok arsız yatmaya başladım çünkü.
Bir de ağutos sıcağında yatakta soğuk yer ararsın ya elini kolunu koymalık, hep öyleyim yanıyorum yorganı falan hiç örtmüyorum.
Aslında bu konuda şanslıyım çok takmıyo benim doktorum. 25 kilo almıyorsan sorun yok demiştiherşeyin bir bedeli var dedi iki hafta önce hamilesin 10 kilo Alman gerekiyorsa 10 alacaksın 5 Se 5 tartılma ve iyi beslen dedi ama azıcık abarttım ben galiba
Bnde merak ettiydim kac haftaliksn ondan sordm ama merak etme Allahn izniyle saglikla kucagimiza alicaz hepimiz
,çok teşekkür ederim canım aminn :))Tebrik ederim, güzel yavrun herzaman sans getirisin sana :)
Oh ne güzel,benimki de takıntılı değil,çok severim kendisini. Ama 7 dediği gün bana hayat durdu,ben de ona göre hayatımı şekillendirdim. Başak burcu kafası
Ben de baya kullanıyorum bak ben de listeleyeyimBen acaba çok mı ilaç kullanıyorum ya
euthyrox
Coraspin
Oksapar
Magnezyum unuttum adınıesomesom un kullandığı
feramat
ocean mummy
Birde haftalık proluton
Belki de aynıyızdır bugün 29+4
Ben acaba çok mı ilaç kullanıyorum ya
euthyrox
Coraspin
Oksapar
Magnezyum unuttum adınıesomesom un kullandığı
feramat
ocean mummy
Birde haftalık proluton
En çok beni psikolojik olarak rahatlattığını düşündüğü içim bırakmadı ama artık bıraktırır sanırım 30 lara kadar kullanalım dedi çünkü. Oksapar devam di mi Doğumdan sonrada. Benim karnımda minik iki beze oluştu iğnenin eseri bebiş oraya gelince çok canım yanıyoHala proluton neden ki acaba? Demekki garantici doktorun var aferin ona.
-corasprin son 2 hafta sonra kesiyoruz
-oksapar iğne
-osteocare (magnezyum)
-pregnacare (vitamin)
Bende de bunlar var
6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor
Var mı kızlar aynı durumda olan. Ebebeğe gıcıklandım.
Melabaaa Bahar hadi gel burnumuzu karistirip koltugun altina sürelimMerhabaaaaa Ali Asaf, ben Bahar
En çok beni psikolojik olarak rahatlattığını düşündüğü içim bırakmadı ama artık bıraktırır sanırım 30 lara kadar kullanalım dedi çünkü. Oksapar devam di mi Doğumdan sonrada. Benim karnımda minik iki beze oluştu iğnenin eseri bebiş oraya gelince çok canım yanıyo
6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor
Var mı kızlar aynı durumda olan. Ebebeğe gıcıklandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?