Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Yaaaa burda 13 kilo alan var açılın bakıyım

Cinli site derken hepsi buradanin ithal urunler kismi var oralara bakabilir bn de baktim bir ara ana sadece parke supuruyormus oyle dediler

Yani bu konuda öyle farklı doktorlar var ki hayret ediyorum. Benimki devlet hast doktor heçç umrunda mı acaba kaç kilo almışım
Ama bu konuda okuyunca şaşırıyorum yaklaşımlar çok farklı.
Kaç kilosun diyorlar yazıp geçiyor,fazla diyen yok ye iç doğur

Merhaba Guzel Anne Adaylari
Bebegim daha dogmadi ama ben Zeka Kartlarindan almayi dusunuyorum sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda alip daha onceki cocuklarinda kullanan varmi gercekten ise yariyor mu dersiniz ?
Ben de bir hevesle taa kasımdaki indirim zamanı almıştım, şu set benim aldığım. İlk 6 ay renk algısı çok oturmadığı için gelişim açısından siyah beyaz kartlar tavsiye ediliyor. Pinterestte bebek zeka kartı diye aratınca bu siyah beyazlardan çok çıkıyor, onları çıktı alıp kullanabilirsin de. Ben bazı şeyleri de o şekilde çıktı alacağım.

Merhaba Guzel Anne Adaylari
Bebegim daha dogmadi ama ben Zeka Kartlarindan almayi dusunuyorum sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda alip daha onceki cocuklarinda kullanan varmi gercekten ise yariyor mu dersiniz ?
Merhabaa,
İlk aylar arkadaşın dediği gibi siyah beyaz kontrast kartlar düşünüyorum pinterestte çıkıyor yazınca. 5-6 ncı aylardan sonra da sessiz kitap yapacağım harika fikirler buldum.

Kızlar omega 3 takviyesi almak istiyorum daha önce öneri sordum ama kimse cevaplamadı tekrar sorim Balık pek sevemiyorum da.
cnm imom da guzel
Boy olarak minicigim doğru
1,56
72,6 ile başladım 80 ,2 oldum
100 e son 19
benim boy 1.62 bende 72 ile basladim 78 kiloyum ama vitamine baslayjnca aldim ben mart nisanda 4 bilemedin 6 dan fazla almamak lazim .yani 12 kiloyu totalde gecmezsek iyi olur.
Hastane cikisi degilde alt ust takim olarak 0-3 ayi arttir cnm 4 5 tane ikili takim al.

Bizim burda isim konulurken aileler çağrılır yemek tatlı faslı bitince takı lar takılır eşime dedim sen den de şöyle güzel bir bileklik bekliyorum insaAllah dedi bakalim artık

ultrasonla bebeğe baktı canım hiç öyle miyom falan demedi bişe rapor işleri sıkıntılı heyet almak gerekir onu da ölüme yakın veriolar artık yani

Cok gecmis olsun ya, birdahaki ultrasonda sormakta fayda var. Insallah bir an once atlatirsin.
Ben bir ay once erken dogum tehlikesi atlattim, rahim agzi kisaldi bir hafta hastanede yattigim icin raporluyum suan.
Onca zaman tas gibi sertti karnim simdi yumusacik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…