Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aktivite masasını ve çıngırakları ben de aldım, çok güzeller. Mama sandalyesi gittiğim şokta kalmamıştı, eşim diyor ki yer sofrasında yesin nolcak. Hahahahah
Ben 3 sok gezdim bulamadim
Gule gule kullanin
Pusudayim yine gelir belki

Ser bir sofra bezi koy önüne yemeği saçına kadar yedirsin minnoş
Aynen öyle adama kalsa çocuğu kendi haline bırakalım ne istiyorsa yapsın kendi aşırı şımarık ve yaramaz bir çocuk olduğu için sinirlenince yemek sofrasını falan deviriyormuş, benim çok disiplinli olmam lazım ona kalsa kendi gibi minik bir canavar yaratacak başıma

Kızlar omega 3 takviyesi almak istiyorum daha önce öneri sordum ama kimse cevaplamadı tekrar sorim Balık pek sevemiyorum da.
Ben kullanmıyorum doktor da vermedi. Decavit ve gyno ferro dışında ilaç. Bi ayak ağrılarım için kalsiyum verdi onu da her gün içme ağrın kesilince bırak. Yoğurt ye dedi. Adam dışarıdan vitamine karşı. Özel doktoru ama para ile alınan sgk nın karşılamadığı ilaçlara da karşı Eğer isim alırsam burada ben de sorarım kullanabilir miyim diye. Hoş haftada 1 kez balık yemeye çalışıyorum. Bana verdiği menüde var 1 gün balık 3 gün kırmızı et 1 gün bakliyat geri kalan günler tencere yemeği.

ahh tatlılar feda olsun sizeee

Uğurlu geldi bebiş desene
Hayırlı olsun ,çok sevindim canım

Valla liste olduktan sonra hepsinin alınması 2 gün sürmez. Ben çalışmadığım için parça parça alıp zamana bölmeyi tercih ettim maddi olarak zorlamasın diye. Eğer çalışsaydım vaktim de daha az olacağı için parayı kenara atıp senin gibi yapardım.

Bizimki mızmızmış evde misafir istemezmiş. ben de çok haylazdım ananemin evinin çatısına oyun kurardım başka yer kalmamış gibi. Ağaç tepesinden inmezdim. Erkek fatma dedikleri cinsten. Bizde iki tarafa da çekerse hapı yuttuk

Dün karatay’ın kitabında doğumla birlikte annedeki omega3’ün bebeğe aktarıldığını, annenin omega3 takviyesi almasının doğum sonrası depresyonu önleme açısından önemli olduğunu okudum da. Alayım kullanayım dedim son 3 ay :/

bu arada doğum hediyesi altın bilezik istemeycem eşimden altınbaştan 14 ayar yüzük beğendim baget ondan aldırıcam kızlar altın uçtu,eşim alamaz
Ben burda okuyunca eşime sordum doğum hediyesi ne alacaksın bana diye. Ne alınıyo ki dedi odun ya odunum.

Ben burda okuyunca eşime sordum doğum hediyesi ne alacaksın bana diye. Ne alınıyo ki dedi odun ya odunum.
benim ekim 2018 de oğlum doğdu,kasımda doğum günümdü sıkışıktık alamadı bişey,bide bana söylüyor sana bişey alamadım vs diye lohusa halimle ikimizde yatakta oturup ağlamıştık ne manyaklık sonra arabayı değişti hediyesi o oldu bana öyle dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…