Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Maşallah canım ben 2 bardak içtim toplasan şu Colanın fosforlu bardaklaryla

Kutahya afyon dili cok degisik canim resmen kendilerince bir lisan olustrmuslar doguya gitme kismini biliyorum bende dogum yapana gdiyoruz yani onu dyolar bursa kutahya 2 saat cok fazla kutahyali arkadasim var ayrica annemin tarafida afyonlular var iyi bilirim dillerini

Maşallah canım ben 2 bardak içtim toplasan şu Colanın fosforlu bardaklaryla
Uygulama indirin telefon şır şır gidiyor kalkıp içiyon uygulama ismi water drink Reminder. ben indirdim. Hoş indirmesem de içiyorum ben. Sadece kaç lt içtiğimi takip etmek için indirdim.

Uygulama indirin telefon şır şır gidiyor kalkıp içiyon uygulama ismi water drink Reminder. ben indirdim. Hoş indirmesem de içiyorum ben. Sadece kaç lt içtiğimi takip etmek için indirdim.
Telefonun hafızası izin vermedi ya dün indirecektim

Canım bizde 3 aydan sonra kestik allah kısmet ederse benimde ikizlerim olacak şuan kan hapı, vitamin, progrstan fitil kullanıyorum. Bide oksapar
Oksapar ne icin? Galibs brnim vitamin olarak regenesis veriyor hem folik asit hem vitaminmis bilmiyorumki progestan bende basladim ameliyattan sonra

Zaten kütahyalilar kütahya da yasamiyorki. Pazar oldumu herkes ya eskisehir ya bursa kaciyorlar

Gercekten horlayack kadar derin uyuyabiliyomusn bn once karnimi yerlestiriyorum sonra bacagima iyi bi yer buluyorum sonra kolumu uyusmasin diye bi yerlere sabitliyorum falan
yok ya zor uykuya daldım ben de 2’de yattım zaten 7 gibi uyandım. Bacağım için yastık koyuyorum, göbeği alttan elimle destekliyorum bazen. Ama benim koca benden kaçacak yakında bunu hissediyorum çok arsız yatmaya başladım çünkü.

Bir de ağutos sıcağında yatakta soğuk yer ararsın ya elini kolunu koymalık, hep öyleyim yanıyorum yorganı falan hiç örtmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…