Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aa gecmis olsun, sadece yatis verio ilaclarla duzelmesinimi beklediler?

Cinli site derken hepsi buradanin ithal urunler kismi var oralara bakabilir bn de baktim bir ara ana sadece parke supuruyormus oyle dediler
Bangood diye siteden xiaomi Mi aldık kuzum, evde çok halım yok ama olan halılarıma çıkıyor, koltuk altlarına heryere giriyor. Bir yerde çorap fln bırakınca takılıyor onlara dikkat ediyoruz. Zaten uygulaması var temizlik bitince nereleri süpürmüş görüyorsun evin haritasını çıkarıyor. Fiyatı ilk pahalı geliyor ama kullanınca parasına değdi diyorsun bir videolarına bak derim.

Negüzel şeyler almışşsın minnoş kızına Benim annem ve kayınvalidem aldığı için dahahiç birşey almadım desem yeridir alamamak içimda kalıyor ama bir yandanda hem alıp hemde bana çok gelir bak bugün bile bunu getirdi üst komşu sen alma diyorlar bende alamıyorum ://

Merhaba bebek kamerası alan oldumu acaba ne aldınız?
Biz aşağıdakini aldık biraz xiomi hastasıyız Hareket sensörü var, gece görüşü çok güzel çift yönlü ses iletiyor ve telefondan uygulamaya bildirim yolluyor. Tavsiye edicek kadar kullanmadık bu hafta aldık ama bak istersen şuan için güzel ürün :)

Cnm dogru cok kiyafet gelir ama sen almak istersen o benim aldigim site guvenilir urunleri guzel alabilirsin.kapida odeme ile aldim ben.

Demi tokuştururduk 4 kafaları arkadaşımla yapcaz yıkama ütüleme işlerini hazır olsun kafa rahat bekleyelim. Korkma içini rahat tut daha zamanı var beklesinler. Dr bana ilk hedef 28 sonra 32 dedi. İlk hedefi yakaladık şükür. Bende pompa falan aldım kızdan kalanlar var oglana bişeyler aldım ikisine de 1 aylık kıyafetler aldım. Hastane çıkışları gecelik tamam. Bebek arabası en büyük dertti o da tamam. Aaay yazınca baya tamammışım gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…