Allah iyiliğini versin afiyet olsun ayrıca.
Ankarada olanlar şu ankara garında afyon lokumu satan bir dükkan var manda kaymaklı lokumu deneyin efsağnee
Allah iyiliğini versin afiyet olsun ayrıca.
Ankarada olanlar şu ankara garında afyon lokumu satan bir dükkan var manda kaymaklı lokumu deneyin efsağnee
Hamileyken manda yoğurdu manda kaymağı yemeyin derler bizim burda, bebek geç doğarmış günü geldiğinde doğuramayana da mandaaaa yoğurdu mu yedinnnn mübarekkkk derler
Hamileyken manda yoğurdu manda kaymağı yemeyin derler bizim burda, bebek geç doğarmış günü geldiğinde doğuramayana da mandaaaa yoğurdu mu yedinnnn mübarekkkk derler
Seker yuklememde normal cikti sukur.
Ama okadar sene gecince unutmusum tabiki.
3 defa kan aliyolarmis saat basi cok bekledim sonra öglene kaldim dr. yemekde oluyo malum.
B12 yazdi ve demir ilacina devam.
canım geçmiş olsun darısı başıma..
bir sey sorucam ben hastanemi değiştirmek zorunda kaldım, yeni hastanemle ilgili pek bilgim yok. ilk gebeligimde kelebek takmislardi damar yoluna her seferinde delmemek adına..hala oyle değil mi?
Kızlar birşey sorcam çevremdeki herkes yok hafif kasılman olması gerek 20. haftadan sonra yok bebeğin kafasını bulursun karnında şu anda yok elini hissedersin falan diyor. Ben bir tek sol boşluğuma vurduğu tekmeler ile dönmesini hissediyorum dönünce içim bayılıyor gibi oluyorum.
Göbeğimde öyle bebeğin uzvunu hissetmiyorum ben.
Kızlar birşey sorcam çevremdeki herkes yok hafif kasılman olması gerek 20. haftadan sonra yok bebeğin kafasını bulursun karnında şu anda yok elini hissedersin falan diyor. Ben bir de sol boşluğuma vurduğu tekmeler ile dönmesini hissediyorum dönünce içim bayılıyor gibi oluyorum.
Göbeğimde öyle bebeğin uzvunu hissetmiyorum ben.
Benim kız ya içime dönük oluyor yüzü ya da sırt üstü yatıyor o dönmeleri hissediyorum böyle içim bayılıyor. Tekmeler çok bariz zaten doktor kontrolünde sakinleşsin diye bekliyoruz bazen ultrasonla dürtülünce hoşlanmıyor. Saldırıya geçiyor :)
Benim kız ya içime dönük oluyor yüzü ya da sırt üstü yatıyor o dönmeleri hissediyorum böyle içim bayılıyor. Tekmeler çok bariz zaten doktor kontrolünde sakinleşsin diye bekliyoruz bazen ultrasonla dürtülünce hoşlanmıyor. Saldırıya geçiyor :)
Helal olsun canım ne demek. Baktım şimdi ona ama yarım kiloluk kutuda vakumlu gönderiyorlar. Paketi açınca aynı gün tüketilmesi lazımmış bu hiç olmadı. Nasıl yiyelim yarım kilo lokumu iki kişi