Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bazen bir tarafını ittiriyor kemikli sekile geliyor ama neresi ayırt edemiyorum sende de öyle olmuyor mu

Ya bunları diyenlerin bir kısmı unutmuş oluyor neyi ne zaman yaşadığını, bir kısmı da abartıyor kusura bakmasınlar da. 20 haftada nereye hissediyon elini ayağını. Boşver sen onları.
Haftasını hatırlamıyorum kesinlikle ama kızım karnımdan dirseğini çıkartırken göbeğim davul kadardı. Yani 35ten sonradır yani illa ki

Bazen bir tarafını ittiriyor kemikli sekile geliyor ama neresi ayırt edemiyorum sende de öyle olmuyor mu
Yok olmuyor benim enine yatıyor hala kafası sağ boşluğumda ayakları sol boşluğumda yan yatırıp bakıyor doktor bakarken yüzünü görmek için.

Ya bence de. Ben tekmeyi bile 17. 18. haftada falan hissettim. Ama millet bana yok bir yere toplanır bebek hissedersin diyor. Bir tek gece yan yatınca aşağı doğru sarkıyor sanırım garibim ama o da öyle top gibi olma falan değil yani göbeğim sarkıyor yana. Hemen milletin lafı bebek az kilodur kilo alınca hissedersin diyor. Daha çok gerginlik bana.

Bende hissetmiyorum valla

Ay ne iyi yapmışsın
Benim de yapmam lazım bir ara
5gündür mahvoldum dolap içi düzen işi zor her şey inip tekrar yerleşiyo, kızımın dolabında yer açıp bebeğinkileri yerleştirdim, kızımın oyuncaklarını düzenledim, bebeklik oyuncaklarını oğluma kaldırdım, kızımın küçülenlerini 0-3. 3-6. 6-9. Vs diye oğluma hurçladım atılcakları attım derken anca çıktım işin içinden çok şükür bitti darısı başına canım:)

Ben de aklıma geldikçe krem sürüyorum kızımda basenlerimde hafif çatlak oldu göbeğimde hiç olmadı, şimdi basenlere bolbol sürüyorum kilolar aldı başını gitti zaten, dr diyet yap bebek 3700 geçerse normal doğum zorlar dedi, kızımda normal olduğu için her şey yolunda giderse normal doğurcam diye dr.umun başının etini yiyorum.

Canım keşke temizlikçi dolap içine düzen işine girsede hiç öncesinde günlerce yorulmasam ama sık almadığım için 1 günde kadın cam kapı balkon camları sil süpür toz al anca onlara yetişiyo

Yok olmuyor benim enine yatıyor hala kafası sağ boşluğumda ayakları sol boşluğumda yan yatırıp bakıyor doktor bakarken yüzünü görmek için.
Benimde öyle geceleri kıpırdanıyor sertleşiyor ama vücudunu ayırt edemiyorum Bi de ben alıp bastırıyorum neresi acaba diye geri kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…