Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba Guzel Anne Adaylari
Bebegim daha dogmadi ama ben Zeka Kartlarindan almayi dusunuyorum sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda alip daha onceki cocuklarinda kullanan varmi gercekten ise yariyor mu dersiniz ?
Merhaba canım, ben kullandım ve kullanıyorum da. Bence işe yarıyor. Öğrenmeyi hızlandırıyor ve epey dikkatlerini çekiyor.

Malesef her seferinde deldiler
Hatta bu hafta kan vermistim saglik ocaginda 2 kolumda toplam 4 delik
Bir tanesinde artik baya canim yandi

Bana damar yolu açtılar evet

Ayrıca monitörü yok heralde telefondan kullanılıyor dimi internet olmayınca kullanımı nasıl Oluyor?

Bana damar yolu açtılar evet
İnş bana da damar yolu açarlar ya ben çekiniyorum kan vermekten korkmuyorum ama aç karna çok tansiyonum düşüyor geçen kan verdim çıkarken düştüm kaldım. Hemşireler geldi ayaklarımı diktiler tansiyona baktılar 7/4 gidemezsin dediler müşahadeye aldılar. İnş sorunsuz veririm. Tek gitmeyeceğim asla.

Aaa bende odayi yaptim duvari boyadik duvar kagidi yaptik arabalarini da aldik dun hali da geldi. Odanin işi bittti. Bende 32 yi bi gorursem odaya girip acicam muzigi oynicam vallahi
Simdi benim 27+3 yani 28.hafta mi oluyor?

Hamileyken manda yoğurdu manda kaymağı yemeyin derler bizim burda, bebek geç doğarmış günü geldiğinde doğuramayana da mandaaaa yoğurdu mu yedinnnn mübarekkkk derler
Aaa du bakim konuyu kaybetmisim arada kaynamis. Benim oldugum yer manda kaymaginin yeri. Yan evimde 20 30 tane manda var . En son ben dogurayimda görün siz

Aaa bende odayi yaptim duvari boyadik duvar kagidi yaptik arabalarini da aldik dun hali da geldi. Odanin işi bittti. Bende 32 yi bi gorursem odaya girip acicam muzigi oynicam vallahi
Simdi benim 27+3 yani 28.hafta mi oluyor?
28 oluyor cnm.

Malesef her seferinde deldiler
Hatta bu hafta kan vermistim saglik ocaginda 2 kolumda toplam 4 delik
Bir tanesinde artik baya canim yandi

hadi ya genelde kelebek takılıyor..ben simdi sorucam yok takamayiz derse eski hastanede yukleticem.damarlarim cok ince ızdırap olur cok

hadi ya genelde kelebek takılıyor..ben simdi sorucam yok takamayiz derse eski hastanede yukleticem.damarlarim cok ince ızdırap olur cok
Benim hic aklima gelmedi sormak gerci bukadar kan verecegimide bilmiyordum acikcasi hic arastirmadim oglumda 15 yasinda cokdan unuttum.
Ama gercekden iskence.
Tek koluma yuklenmemek icin digerinden aldilar onda da damar bulamadilar baya bi canim yandi.
Ben akil edip kelebek olayini sormadim ama soyleyin siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…