sitesini bi incelim kargosu bazen fazla oluyo ya.Aktivite masasını da alma lelli kendi sistesinde bir tık daha ucuz. Şöyle söylim şokta mama sandalyesi 50, aktivite masası 50. Kendi sitesinde mama sandalyesi 60, aktivite masası 40 tl. Ayrıca çekmece berbat kalitesiz iade edicez
Bi de bisi sorim bu siteden alisveris yaptin mi hic? guvenilir mi?Bak bu arada şok’a gelecek olan aynı marka aynı modelin kendi sitesinde 60 tl.
Mama Sandalyesi GOKIDY
Mama Sandalyesi 6 ay üzeri çocuklarınız için konforlu, kaliteli ve ergonomik oyuncaklı mama sandalyesi. 6 ay üzeriEmniyet kemeriKaymaz ayaklarErgonomik tasarımÇok fonksiyonlu,25 kg'a kadar kullanım imkanıTekli sandalye olarak kullanımOyuncaklı GOKIDYwww.gokidy.com
Ama bencede gelmemis olabilir.
Cunku aktivite masasida gelecekti sordum.
Bu haftami gelecekmis diyo bana bir tanesi saticinin.
Nasil yani haberiniz yok mu aktüelden dedim.
Bisi demedi
Yani ne gelecegini bilmiyo ama dana kadar asili brosur camda.
Geriside su gibi gecsin de bebisleri kucagimiza alip bide onlarla oynayalimSende tamamlamışssın ne güzel artık gün doldurmaya bakcaz. Oynarsın tabii gelsin Bi o haftalar26+5 im bende aman 28 e ne kalmış tamamladık sayıyorum ben
Ayy ekmeginden olmasinO daha yeni o zaman pişmemiş bir iki şikayet alsın kendine gelir yada sipariş girerken unutmustur bu hafta oldugunu girmemiştir
Buna da cevabimız varAyy ekmeginden olmasinuzulurum.
Ama brosurlere dev kadar yazipda sosyal medyada surekli reklam yapipda urunu marketlere yollamamak nedir ya
Resmen dolandiricilik.
Yatcam bundan gayrı market önlerindeBuna da cevabimız varürünümüz stoklarla sınırlı oldugu için yogun talebi Karşılayamadı ay kız eski anılarım depreşti azcık özledim mi ne o günleri
Yatcam bundan gayrı market önlerinde
Yok yapmadım hiçBi de bisi sorim bu siteden alisveris yaptin mi hic? guvenilir mi?
Saçmalıga bak sende can tasıyorsun nazlan sende oram agrıyor buram agrıyor midem bulanıyor ellerim uyusuyor diye bakmayın valla size kalır kaynana Allah göstermesinAksam aksam canım sıkıldı.k.valide aradi dizim cok kotu yuruyemiyorum. yillardir soyledigi sey tabi.diz igneleri oluyor pahali biz oduyoruz onlari duzeliyor ama dikkat etmiyor biraz duzelince geziyor tozuyor haliyle etkisi kisa suruyor.simdi dr diyor dayana bildigin kadar dayan yasin genc.ama yok diyor illa ameliyat olacagim artik.durdun durdun mubarek dogum yaklasti. komple diz protez olcak ne kadar surede iyilesecek cit kirildim bir kadin cok nazli.abartma huyu var.esime diyorum kim bakacak diger gelinleri baksin yada 3 kardes aramizda toplanip bakici tutalim diyer kardesleri asla vermez.nasil olcak bilmiyorum ama afedersiniz boktan bir surec beni bekliyor ilgilenmezsen dedikodu cok yapar bende 3 cocuk ayri sehir okullari var sacma sapan bir.zaman
Bende oyle diyorum esime yok biz neden bakalim diyor ama lafta benceSaçmalıga bak sende can tasıyorsun nazlan sende oram agrıyor buram agrıyor midem bulanıyor ellerim uyusuyor diye bakmayın valla size kalır kaynana Allah göstermesin
Maalesef genelde öyle diyenin başına patlarBende oyle diyorum esime yok biz neden bakalim diyor ama lafta bence
Bahsettiği ameliyatı halam oldu, 3 ayda iyileşti tam. Senin 3 tane çocuğun varken, üstelik biri yenidoğan sana düşmez bakmak hiç vicdan yapma. Söylediğin şekilde tüm çocukları para verip bakıcı tutsanız hepiniz için daha kolay olur.Aksam aksam canım sıkıldı.k.valide aradi dizim cok kotu yuruyemiyorum. yillardir soyledigi sey tabi.diz igneleri oluyor pahali biz oduyoruz onlari duzeliyor ama dikkat etmiyor biraz duzelince geziyor tozuyor haliyle etkisi kisa suruyor.simdi dr diyor dayana bildigin kadar dayan yasin genc.ama yok diyor illa ameliyat olacagim artik.durdun durdun mubarek dogum yaklasti. komple diz protez olcak ne kadar surede iyilesecek cit kirildim bir kadin cok nazli.abartma huyu var.esime diyorum kim bakacak diger gelinleri baksin yada 3 kardes aramizda toplanip bakici tutalim diyer kardesleri asla vermez.nasil olcak bilmiyorum ama afedersiniz boktan bir surec beni bekliyor ilgilenmezsen dedikodu cok yapar bende 3 cocuk ayri sehir okullari var sacma sapan bir.zaman
Ne desem bilemedimAksam aksam canım sıkıldı.k.valide aradi dizim cok kotu yuruyemiyorum. yillardir soyledigi sey tabi.diz igneleri oluyor pahali biz oduyoruz onlari duzeliyor ama dikkat etmiyor biraz duzelince geziyor tozuyor haliyle etkisi kisa suruyor.simdi dr diyor dayana bildigin kadar dayan yasin genc.ama yok diyor illa ameliyat olacagim artik.durdun durdun mubarek dogum yaklasti. komple diz protez olcak ne kadar surede iyilesecek cit kirildim bir kadin cok nazli.abartma huyu var.esime diyorum kim bakacak diger gelinleri baksin yada 3 kardes aramizda toplanip bakici tutalim diyer kardesleri asla vermez.nasil olcak bilmiyorum ama afedersiniz boktan bir surec beni bekliyor ilgilenmezsen dedikodu cok yapar bende 3 cocuk ayri sehir okullari var sacma sapan bir.zaman
Halan 3 ayda iyilestiyse bizimki 6 ayda ancak iyilesir acayip cani tatli birisi.valla he halukarda ucu bize dokunur.kimse para vermez onlarda.bakici tutsak bile laf sokar iste gwlmiyorsun gitmiyorsun vs vsBahsettiği ameliyatı halam oldu, 3 ayda iyileşti tam. Senin 3 tane çocuğun varken, üstelik biri yenidoğan sana düşmez bakmak hiç vicdan yapma. Söylediğin şekilde tüm çocukları para verip bakıcı tutsanız hepiniz için daha kolay olur.
Diyecek laf yokki cnm.her dogumda huzur kaçırırlar.ilk iki dogumda k.pederin isminj vermedik diye surekli kavgaya gelirdi bundada ameliyat cikariyorNe desem bilemedim
Allah korusun kizzzz inşallah bu zamanında gelirKızzzzzz ödümü patlatttttttınnnnn. Eskiyi anlatıyomuşsun ben şimdi suyun geĺdi sandımmmm
Allah korusun hamisler dua edin 37-38 haftayı sorunsuz görelimay bende yaşimdi doğurdu sandım eskidenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?