Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sitesini bi incelim kargosu bazen fazla oluyo ya.
Bakiyorum boynuz kulagi geciyor.
Sudocrem 32tl dusmustu 125gr hepsiburada da baktim kargosu zaten var baya ee dedim ne anladim bu isten.

Bi de bisi sorim bu siteden alisveris yaptin mi hic? guvenilir mi?

Ama bencede gelmemis olabilir.
Cunku aktivite masasida gelecekti sordum.
Bu haftami gelecekmis diyo bana bir tanesi saticinin.
Nasil yani haberiniz yok mu aktüelden dedim.
Bisi demedi
Yani ne gelecegini bilmiyo ama dana kadar asili brosur camda.
O daha yeni o zaman pişmemiş bir iki şikayet alsın kendine gelir yada sipariş girerken unutmustur bu hafta oldugunu girmemiştir

O daha yeni o zaman pişmemiş bir iki şikayet alsın kendine gelir yada sipariş girerken unutmustur bu hafta oldugunu girmemiştir
Ayy ekmeginden olmasin uzulurum.
Ama brosurlere dev kadar yazipda sosyal medyada surekli reklam yapipda urunu marketlere yollamamak nedir ya
Resmen dolandiricilik.

Ayy ekmeginden olmasin uzulurum.
Ama brosurlere dev kadar yazipda sosyal medyada surekli reklam yapipda urunu marketlere yollamamak nedir ya
Resmen dolandiricilik.
Buna da cevabimız var ürünümüz stoklarla sınırlı oldugu için yogun talebi Karşılayamadı ay kız eski anılarım depreşti azcık özledim mi ne o günleri

Yatcam bundan gayrı market önlerinde
Bim a101 bazen şok gibi yerler bir gün öncesinden getiriyor ürünleri ya kendileri alıyor yada tanıdık müşteriye veriyor o yüzden magaza açılmadan kapıda beklerseniz alma ihtimaliniz daha yüksek olur yada mahallenizdeki çalısan kafalayın canım cicim diye o size ayırır

Aksam aksam canım sıkıldı.k.valide aradi dizim cok kotu yuruyemiyorum. yillardir soyledigi sey tabi.diz igneleri oluyor pahali biz oduyoruz onlari duzeliyor ama dikkat etmiyor biraz duzelince geziyor tozuyor haliyle etkisi kisa suruyor.simdi dr diyor dayana bildigin kadar dayan yasin genc.ama yok diyor illa ameliyat olacagim artik.durdun durdun mubarek dogum yaklasti. komple diz protez olcak ne kadar surede iyilesecek cit kirildim bir kadin cok nazli.abartma huyu var.esime diyorum kim bakacak diger gelinleri baksin yada 3 kardes aramizda toplanip bakici tutalim diyer kardesleri asla vermez.nasil olcak bilmiyorum ama afedersiniz boktan bir surec beni bekliyor ilgilenmezsen dedikodu cok yapar bende 3 cocuk ayri sehir okullari var sacma sapan bir.zaman

Saçmalıga bak sende can tasıyorsun nazlan sende oram agrıyor buram agrıyor midem bulanıyor ellerim uyusuyor diye bakmayın valla size kalır kaynana Allah göstermesin

Saçmalıga bak sende can tasıyorsun nazlan sende oram agrıyor buram agrıyor midem bulanıyor ellerim uyusuyor diye bakmayın valla size kalır kaynana Allah göstermesin
Bende oyle diyorum esime yok biz neden bakalim diyor ama lafta bence

Bahsettiği ameliyatı halam oldu, 3 ayda iyileşti tam. Senin 3 tane çocuğun varken, üstelik biri yenidoğan sana düşmez bakmak hiç vicdan yapma. Söylediğin şekilde tüm çocukları para verip bakıcı tutsanız hepiniz için daha kolay olur.

Ne desem bilemedim

Halan 3 ayda iyilestiyse bizimki 6 ayda ancak iyilesir acayip cani tatli birisi.valla he halukarda ucu bize dokunur.kimse para vermez onlarda.bakici tutsak bile laf sokar iste gwlmiyorsun gitmiyorsun vs vs

Merhaba kızlar hani su gelince Doğum başlıyor ya, suyun gelmesiyle idrar nasıl ayırt edilir.
Gülünce idrarımı kaçırdım ama çok geldi afedersiniz tutmaya çalışınca kesik kesik, sonra kafama takıldı su olma ihtimali. Bunu nasıl ayırt ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…