Merhaba kızlar hani su gelince Doğum başlıyor ya, suyun gelmesiyle idrar nasıl ayırt edilir.
Gülünce idrarımı kaçırdım ama çok geldi afedersiniz tutmaya çalışınca kesik kesik, sonra kafama takıldı su olma ihtimali. Bunu nasıl ayırt ediyorlar.
Malesef ben onu her gün yaşıyorum,kese büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor,öksürürken,gülerken,hapşırınca bir iki damla gelen idrar, bebeğin suyu birden geliyor bardaktan boşalırcasına
Hanımlar bugün doktora gittim. Bebeğim ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi. Bunun için erken değil mi dönmeme ihtimali var mı. Inşallah normal olur çok korkuyorum sezeryandan
Doğum suyunu tutamazsın diye biliyorum deneyimli anneler daha iyi bilirde okuduklarıma göre çogu anne öyle yazmıstı banyo yapıp üstümü degistirdiğim halde hıc durmadı yazmıslardı birkaç kişi
İhtimali söylüyorlar ama bize kaygı oluyor,döner bebiş daha zamanı çok dönmezse bile sezeryandan da korkma,o an bebek ve anne için ne uygunsa o olur,sağsalim kavuşalım kuzularımıza
Malesef ben onu her gün yaşıyorum,kese büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor,öksürürken,gülerken,hapşırınca bir iki damla gelen idrar, bebeğin suyu birden geliyor bardaktan boşalırcasına
Hanımlar bugün doktora gittim. Bebeğim ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi. Bunun için erken değil mi dönmeme ihtimali var mı. Inşallah normal olur çok korkuyorum sezeryandan
Acil de değil bence ilgi için yapıyor. Benim kvde de ben kanamadan yatarken bronşit olmıştu arayıp arayıp ben üzüntüden oldum diyordu. Eve gelip oran ağrıyor buram ağrıyor yapıyordu. Bazen ilgi hep onlarda olsun istiyorlar. Yazık bir de 3 çocuk var sende.
Benim kuzucuk doğum pozisyonuna gelmiş tekrar değiştirir mi bilmiyorum ama normal doğumdan korkuyorum vajinaya dikiş atılacağına karnıma atılsın daha iyi yani. Saatlerce sürecek sancidan sürünmek istemiyorum
( yitiksiz dikişsiz doguranda var biliyorum ama genelde sıkıntılı) 10 gün önden gidiyor iri olcak zaten heralde
3 gun tamamen yattim, hergun sanci devam ediyormu diye ozel makine takip baktilar.
Her ihtimale karsi bebegin cigerleri gelissin diye ozel igne vurdular iki defa.
Hersey normale donunce 4cu gun kaldigim katta gezmeme izin verdiler ve biraz yuruyunce agrim sizim oluyormu diye kontrol ettiler. Hersey iyi gecince ertesi gun taburcu oldum. Bir ay kadar evden fazla cikmadim. Ev isleri yemek felan hic yapmadim. Bu haftadan itibaren yuruyus yapmama izin verildi. gunde 1 km kadar yuruyorum, hep yatincada dogum imkansizlasir dediler. Durumumda suan oldukca stabil.
Bu arada ben Hollandada yasiyorum, burdaki surec bazen cok daha farkli olabiliyor.
çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.. rahim ağzında bir sıkıntı yok dedi bana rapor konusunda da sağlık bakanlığı bununla ilgili çok sıkıntı yaratıyormuş diye kimse vermek istemiyor yarım yamalak gidicem artık
Oh ne güzel,benimki de takıntılı değil,çok severim kendisini. Ama 7 dediği gün bana hayat durdu,ben de ona göre hayatımı şekillendirdim. Başak burcu kafası
İhtimali söylüyorlar ama bize kaygı oluyor,döner bebiş daha zamanı çok dönmezse bile sezeryandan da korkma,o an bebek ve anne için ne uygunsa o olur,sağsalim kavuşalım kuzularımıza