Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Malesef ben onu her gün yaşıyorum,kese büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor,öksürürken,gülerken,hapşırınca bir iki damla gelen idrar, bebeğin suyu birden geliyor bardaktan boşalırcasına

Hanımlar bugün doktora gittim. Bebeğim ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi. Bunun için erken değil mi dönmeme ihtimali var mı. Inşallah normal olur çok korkuyorum sezeryandan
Son ana kadar dönebilir diyorlar,Korkma hiç 36.hafta sonrası belli olur,bana da aynı şeyi dediler baßka dr.döner daha bebek büyüdükçe dedi

Doğum suyunu tutamazsın diye biliyorum deneyimli anneler daha iyi bilirde okuduklarıma göre çogu anne öyle yazmıstı banyo yapıp üstümü degistirdiğim halde hıc durmadı yazmıslardı birkaç kişi
Aynen öyle tıpa açılmış gibi oluyor,

Inşallah döner. Bana da erken gibi geldi bunu söylemesi korktum ilk bebeğim olacak
İhtimali söylüyorlar ama bize kaygı oluyor,döner bebiş daha zamanı çok dönmezse bile sezeryandan da korkma,o an bebek ve anne için ne uygunsa o olur,sağsalim kavuşalım kuzularımıza

aynen öyle hergun arayip dert yaniyor kendini acindiriyo cok☻

Hanımlar bugün doktora gittim. Bebeğim ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi. Bunun için erken değil mi dönmeme ihtimali var mı. Inşallah normal olur çok korkuyorum sezeryandan
Erken daha cnm.benimkiler 32 den sonra dondu hep

Benim kuzucuk doğum pozisyonuna gelmiş tekrar değiştirir mi bilmiyorum ama normal doğumdan korkuyorum vajinaya dikiş atılacağına karnıma atılsın daha iyi yani. Saatlerce sürecek sancidan sürünmek istemiyorum
( yitiksiz dikişsiz doguranda var biliyorum ama genelde sıkıntılı) 10 gün önden gidiyor iri olcak zaten heralde

Aa gecmis olsun, sadece yatis verio ilaclarla duzelmesinimi beklediler?

3 gun tamamen yattim, hergun sanci devam ediyormu diye ozel makine takip baktilar.
Her ihtimale karsi bebegin cigerleri gelissin diye ozel igne vurdular iki defa.
Hersey normale donunce 4cu gun kaldigim katta gezmeme izin verdiler ve biraz yuruyunce agrim sizim oluyormu diye kontrol ettiler. Hersey iyi gecince ertesi gun taburcu oldum. Bir ay kadar evden fazla cikmadim. Ev isleri yemek felan hic yapmadim. Bu haftadan itibaren yuruyus yapmama izin verildi. gunde 1 km kadar yuruyorum, hep yatincada dogum imkansizlasir dediler. Durumumda suan oldukca stabil.
Bu arada ben Hollandada yasiyorum, burdaki surec bazen cok daha farkli olabiliyor.

Sanada cok gecmis olsun canim, saglik bakanligini anlamiyorum. Illa surunmekmi lazim. Erken dogum riski yasatmaya degermi..

Hala proluton neden ki acaba? Demekki garantici doktorun var aferin ona.

-corasprin son 2 hafta sonra kesiyoruz
-oksapar iğne
-osteocare (magnezyum)
-pregnacare (vitamin)

Bende de bunlar var

Bende de her sabah euthrox, vegaferon aksamlari progestan 200mg fitil ve regenesis max

İhtimali söylüyorlar ama bize kaygı oluyor,döner bebiş daha zamanı çok dönmezse bile sezeryandan da korkma,o an bebek ve anne için ne uygunsa o olur,sağsalim kavuşalım kuzularımıza
Inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten dönmezse de yapacağım pek bir şey yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…