Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Idrar gibi kokuyor mu amniyon sıvısı amonyak gibi kokar

Doğum suyunu tutamazsın diye biliyorum deneyimli anneler daha iyi bilirde okuduklarıma göre çogu anne öyle yazmıstı banyo yapıp üstümü degistirdiğim halde hıc durmadı yazmıslardı birkaç kişi

Doğum suyunu tutamazsın diye biliyorum deneyimli anneler daha iyi bilirde okuduklarıma göre çogu anne öyle yazmıstı banyo yapıp üstümü degistirdiğim halde hıc durmadı yazmıslardı birkaç kişi
İnsan erken Doğum yapanları duydukça her şeyden nem kapıyor. Canım ben de endişe ettim ama gülünce tutamadım zaten hep baskı var sürekli idrarım var hissi bir de öyle olunca muhtemelen idrardı ama işte insan acaba diyor

Haklısın canım bu haftalarda baslıyor vücud hazırlığa bende bazen sancım gelince korkuyorum falan
  • Çarşafın ıslak yerini şöyle bir kokladığında tatlımsı bir koku varsa (keskin amonyak kokulu idrara benzemeyen bir koku),
  • Soluk saman renginde olan sıvı, birkaç saatte bir yenilenerek doğuma kadar kesilmeden devam ediyorsa,
  • Pelvik taban kaslarını sıktığında sıvının akışı durmuyorsa, suyunun geldiğini anlayabilirsin. Bak dediğim gibi tutmazsan bilki suyun gelmiş

Doğum suyu çok sıcak olur ilk akarken ve imkanı yok tutamazsın bir müddet sonra kanama da eşlik eder ve az az değil pat diye akar bolca
Yok canım öyle değildi . Bi arkadasım 35. Haftada yaptı Doğum suyu gelmişti kanaması olmadı sıcakta gelmemiş az miktarda gelmiş demek herkesin başka oluyor .

Öyle devam etmedi inş idrardı

Yok canım öyle değildi . Bi arkadasım 35. Haftada yaptı Doğum suyu gelmişti kanaması olmadı sıcakta gelmemiş az miktarda gelmiş demek herkesin başka oluyor .
Benim ilk doğumda suyum birden gelmişti ama bazi kişilerin sızıntı şeklinde gelebiliyor
amniosure testi yapilsa iyi olur

Acil de değil bence ilgi için yapıyor. Benim kvde de ben kanamadan yatarken bronşit olmıştu arayıp arayıp ben üzüntüden oldum diyordu. Eve gelip oran ağrıyor buram ağrıyor yapıyordu. Bazen ilgi hep onlarda olsun istiyorlar. Yazık bir de 3 çocuk var sende.

Gülünce falan gelmemiş o durduk yere olurmuş canım hatta gece yatarken sızma olasılığı daha yüksekmiş .

Enfeksiyon kapmış olabilirsin canım tutamama belirtisi onu da gösterir. Bir de devamlı idrarın varmış gibi olur.

Hanımlar bugün doktora gittim. Bebeğim ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi. Bunun için erken değil mi dönmeme ihtimali var mı. Inşallah normal olur çok korkuyorum sezeryandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…