Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Beni de sezeryan ürkütüyor kızımda normal doğum yaptım odama kızım kucağımda çıktım her gören hiç doğum yapmış gibi değilsin dediler inşallah bu kez de tüm şartlar uyar ve yine normal doğum yaparım, hatta öyleki her dr kontrolümde normal doğum yapmak istediğimi ısrarla vurguluyorum. Herkesin doğum hikayesi başka, gönlünü ferah tut, hepimiz hayırlısıyla sağlığıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Anladim canim, cok gecmis olsun cok tesekkur ederim. Atlatmis olmana cok sevindim. İnsallah hizli hizli gecer gunler saglikla aliriz bebklerimizi

Mart anneleri de doğurmaya başladı bize az kaldı şaka Maka.
insan cok heycan yapıyor.
Bir de ben yillar gecti okadar unuttum ki
Bakalim beybili hayat nasıl olacak
Aman daha 2 aydan fazla var diyorum sonra aiy su da eksik daha bu da eksik daha bisi kalmadi surda ne kaldi diyorum.
Lohusaliga erken giris

Günaydın fıstıklar
Eksikler hiçç bitmez çok takmayın lazım olan elzem şeyler olsun diperleri zamanla olur her bebiş nasibiyle gelir. Harbi az kaldı benim tarihten bi 14 daha çıkcam malum sezeryan

danıştım ama çok da yani bir faydası olmuyor normal deyip duruyor enfeksiyon var diye monurol veriyor gönderiyor tahlil falan yok yani
tahlilsiz çok saçma daha dün gittim bak doktora ki 19 unda idrar sonucu verip gitmiştim
ama dün hastanede yine yaptırdı ve sonuca bakıp monurol verdi bana da zaten her kontrolde veriyo
ve içmemiz lazımmış enfeksiyon bebeğe geçmemesi için
olmadı sağlık ocağında bi baktır sen tahlile

çocuğun uyku arkadaşı da benim bence
babanın her girişim sonucu hüsran ben annemi istiyorum
dün akşam kendi dedi ki babamla uyucam sonra hemen döndü ama annemde gelsin
bildiğin bitişik yaşıyoruz sabah sütünü ben içiricem falan
kardeşini çok hevesle bekliyor en büyük artım ablamın bebeği oldu onda gördü bebek ne demek biliyor yani

İlacın üstünde 10 gün arayla kullanılması yazıyor ama kaç güne bir içiyorsunuz

Günaydın fıstıklar
Eksikler hiçç bitmez çok takmayın lazım olan elzem şeyler olsun diperleri zamanla olur her bebiş nasibiyle gelir. Harbi az kaldı benim tarihten bi 14 daha çıkcam malum sezeryan
Bende öyle hesap ediyorum mayisin ilk gunleri merhaba deriz yeni hayatimiza ☺

Bugun e bebek avent indirimi var.
emzik, biberon ve mamasandalyesini hallettim.
28in de unibaby, sudocrem, lansinoh indirimi olacak.
Pisik kremi, meme ucu kremi, temizleme pamugu- mendili tayfasinida ozaman halledicem.

O iyi cnm bir örnek olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…