Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Şimdi kızlar temmuz sonu sıcagını düşünün mersinde Nisan sonu mayıs başı öyle sıcaklar baslıyor bebegin ilk gün hastaneden çıkışı ve diğer 40 gün Ic zibin altinda bez, ayaga corap, ustune de takiminin alti ve ustu giydirilirse, ki eldiven ve sapkada olacak çok mu sıcak olur bebeğe hastaneden çıkarken ince battaniye

Aynen benimde oyke olmustu hasta bakicilar carsaf gbi serilen hasta bexlerinden koyuyorlardi altima yarim saatte bir degistryorlardi 6 saat sonra kalktigimda kilot olandan giydim tek o tuttu beni toplamda iki paket depend birdim 5. Gunu felan normal pede gectim

Aslında iyi bisi bunda da olur umarim.
temizlenmis oluyor pis kan vs.
Benim gobegim kalmamisti mesela.
Karnim hep inmisti hastanede de

Ay ben tatile cok geldigimden mersine biliyorum sicagini ve nemini oranin nefes alamiyorsun, sicak olacak ama o bebek oldugu icin üşür diye dusunuyorum. Cunku normalde eldiven takmayınca elleri buz gibi olur. Baktin cok sicaklaniyor bebiş battaniyeyle örtmezsin üstünü yada sarmaz kundaklamazsin. Ama ilk 40 gun bence sorun yasamazsin sicaktan dolayı..

Öyle yapayım o zaman battaniyeyi hazırda tutayım isilik olmasın

Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki

Ben özelde yaptım sezeryan doğum onlar hep gelip değişim için getirdiler hasta bezi şeklinde 1 gün yoğun kanama oldu zaten o gün hastane de yatıyoruz. Ertesi gün azaldı ped yetti uzun gece olanlardan

Ben özelde yaptım sezeryan doğum onlar hep gelip değişim için getirdiler hasta bezi şeklinde 1 gün yoğun kanama oldu zaten o gün hastane de yatıyoruz. Ertesi gün azaldı ped yetti uzun gece olanlardan
Aynen gazli bez gibi bez veriyorlar zaten beyaz bez

Kizlar ben bugun markette ilk defa bez fiyatlarina baktim uzun.zamamdir bakmadim malum 3 4 yildir bezle isimiz yok premium 80 tl diyor ben şok neyse almadim ordan molfix alt acma aldim bez alirim bi ara gogus ucu.kremi ve kuvez etwgi internetten siparis verdim bakalim.ne zaman gelir

Parayla dışkılayacaklar parayla

Fiyatlar markete göre çok değişiyor,Ankaradayım ben toptan marketlerde 57 liraya aldım 90 lı premium

ben premium care 1 beden, 92 adet 65 TL 'ye buldum.. Aranızda Pendik'te oturan ya da yakın olan varsa yonlendirebilirim..kizimda da bütün bezleri islak mendilleri alt açmaları ordan alırdım..internette en düşük fiyattan bile daha uygun her zaman..
bu arada bende dun bebise emzik aldım,bide kendime emzirmek icin göğüs ucu..
meme uçsuz hayat cok zor kızlar, öncekinde çok çektim

Miniğim büyümüş hala karın çevresi azıcık geriden ama sorun teşkil etmiyormuş fit bi bebekmiş beslenme gereçekten çok önemliymiş onu anladım ama aman anneden alır herşeyi laflarına inanmamak lazım çok güzel beslenmiş miniciğim şahane kilo almış Çok mutlu sanırım gülerek poz veriyor

Eklentiler

• 71D502A0-F30D-4FEB-B4F2-49F711EDF44C.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 247A8F12-E874-4BD0-9973-0FAFEE3D64AA.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 56
Maşallah çocuk instagramalık gülmeli filan poz vermiş

Ben de bilmiyorum ama gümüş almayı düşünüyorum. Benim göğüs uçlarım çok büyük. Kesin yara olur.
Benimde göğüs ucum mercimek kadar resmen cok kucuk nasil emzircem bilmiyorum. Simdiden catlayip hassaslasmaya basladi krem surmeye başlayacağım. Süt pompasi aldim nolur nolmaz, gümüş kalkan alirim belki, krem aldim, gogus pedleri aldim. Göğüs ucu küçük olanlar nasil emziriyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…