Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki

Kizlar bi el atin.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Kilot seklinde olanla cok rahat etmistim ben tabi seryan sonrasi gecelik giydim sadece pijama ile zor oluyo

Kizlar bi el atin.
Depend 2 paket aldım,sezeryan olmuştu arkadaşım,normal doğumda hasta bezi yanları açık kullandık,yaranın kuruması enfeksiyon kapmaması için,hasta bezi aldım ben yine danışın da alın elimde kalmıştı benim

Bugun e bebek avent indirimi var.
emzik, biberon ve mamasandalyesini hallettim.
28in de unibaby, sudocrem, lansinoh indirimi olacak.
Pisik kremi, meme ucu kremi, temizleme pamugu- mendili tayfasinida ozaman halledicem.
Mama sandalyesi olarak ne aldın canım

Kızlar göğüs kalkanı sizce gerekli mi bir de plastik de iş görür mü ? Gümüş çok iyi diye duydum herkesten ama

Kizlar bi el atin.
Canım benhic almadım depend ilkinde
Hastanedeki hemşirelere sormustum gerek yok dediler
Ameliyattan cikip odama gelince 2 ped istedi hemşire ,gece almıştım
Ustune de hastanenin yaptığı gazlı bez arası pamuklu pedler vardı onları kullandim ,

Kizlar bi el atin.
Benimki normal doğumdu hasta bezi kullandım ..

Bana da doktor bu saatten sonra ağrın olursa yanman olursa tahlil yapalım dedi. Bende hep yapılıyordu ağrım olmasa da çıkıyordu. Şimdi ağrın olursa antibiyotik yazarız dedi. Kaldı ki ben 12 iğne yedim şu ana kadar. 6 12. Haftada 6 tane de 22.haftada. 12. Haftada şikayet ile gitmiştim ama 22 de öksürük ve ateş ile gitmiştim enfeksiyon bütün vücudumdaydı. Benim doktor ilaç yerine hep iğne veriyor her enfeksiyonda da suya bakıyor azalma var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…