Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki
Kizlar bi el atin.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Kizlar bi el atin.
Normal görünüyor canim.
Çok da takmamak lazim ya 22 kilo alan bir yakinim hastaneye vardıktan yarım saat sonra normal dogum yapti
Ben 17 aldım ilkinde sezeryan oldum
Kizlar bi el atin.
Canım benhic almadım depend ilkinde
Hastanedeki hemşirelere sormustum gerek yok dediler
Ameliyattan cikip odama gelince 2 ped istedi hemşire ,gece almıştım
Ustune de hastanenin yaptığı gazlı bez arası pamuklu pedler vardı onları kullandim ,
Kizlar bi el atin.
tahlilsiz çok saçma daha dün gittim bak doktora ki 19 unda idrar sonucu verip gitmiştim
ama dün hastanede yine yaptırdı ve sonuca bakıp monurol verdi bana da zaten her kontrolde veriyo
ve içmemiz lazımmış enfeksiyon bebeğe geçmemesi için
olmadı sağlık ocağında bi baktır sen tahlile
Bana da doktor bu saatten sonra ağrın olursa yanman olursa tahlil yapalım dedi. Bende hep yapılıyordu ağrım olmasa da çıkıyordu. Şimdi ağrın olursa antibiyotik yazarız dedi. Kaldı ki ben 12 iğne yedim şu ana kadar. 6 12. Haftada 6 tane de 22.haftada. 12. Haftada şikayet ile gitmiştim ama 22 de öksürük ve ateş ile gitmiştim enfeksiyon bütün vücudumdaydı. Benim doktor ilaç yerine hep iğne veriyor her enfeksiyonda da suya bakıyor azalma var mı diye.