Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar göğüs kalkanı sizce gerekli mi bir de plastik de iş görür mü ? Gümüş çok iyi diye duydum herkesten ama
Ben de bilmiyorum ama gümüş almayı düşünüyorum. Benim göğüs uçlarım çok büyük. Kesin yara olur.

Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki
Normalse dogum ped sekli sanki daha iyi olur gibi cunku pansuman falan oluyorsun herseferinde kilot seklindekini cikarmak yerine sanki ped cikarmak daha iyi olur gibi.zatwn ilk.zaman hastane de bez veriyor genelde onu koyuyorsunuz alta ben hasta bezi almamistim koteks gwce boyu aldim hastaneden cikatken onu kullanmaya basladim

Çok mu geliyor kan durmadan falan mı nasıl oluyor
Benim oglumda sezaryan yani hastanede baya kanamam olmustu
Yani yatak yerler batacak kadar diyim herkesde olur mu bilmem.
Hasta bezini hastane vermisti ozaman biz hic akil edemedik öyle kanama olacagini ped goturmustum gece olandan.
Yine sezeryan ama hasta bezimi kulot bez mi alsam bilemedim ondan sorim dedim

Ben de pahalı bişey almayı düşünmüyorum neredeyse park beşik fiyatlarında mama sandalyeleri var bu uygun ve güzelmiş

Bende ped-hasta bezi-depend arasında kararsız kaldım hepsi alıp götüreyim bari
Philips avent slikon kalkan aldım lazim olursa diye kardeşimde ondan kullandi gümüş hiç düşünmedim

Hic ihtiyaç duymadım canım ilkinde
Ben de bilmiyorum ama gümüş almayı düşünüyorum. Benim göğüs uçlarım çok büyük. Kesin yara olur.
Benim göğüs uçlarım çok hassas normalde bile tahammülsüzüm yara kesin olur gibime geliyo ama belki de olmaz gümüşü ihtiyaç olursa alıcam o kadar para verip kullanmamak da saçma olur. İlk etapta aventin kalkanlarını mı alsam diye düşündüm hastane çantama

Ben de çift para vermeyeyim diyorum. Öbürü de ucuz değil. 100 TL civarı.

Kızlar hastanenizdeki ebenizle konuşun bu hasta bezi olayını.
Mesela ben kanama ile yattığımda pedi almışlardı aramdan onlar pamuklu bir ped koymuşlardı bunlar hava almıyor kabul etmeyiz demişlerdi.

Kızlar hastanenizdeki ebenizle konuşun bu hasta bezi olayını.
Mesela ben kanama ile yattığımda pedi almışlardı aramdan onlar pamuklu bir ped koymuşlardı bunlar hava almıyor kabul etmeyiz demişlerdi.
Bencede,bana da kullandırmadılar,zaten özel hastanede doğum yapacaklara takarlar gidince hangisi lazım sorun, 2-3 tane olsa yeter, medikalde de tekli satılıyormuş herhalde,ilk gün lazım sonrası hep ped kullanılıyor zaten ben hep arkadaşlarıma vermiştim,

Aynen bana özellikle dediler bunu kullanma diye hatta eve giderken de 1 paket verdiler. Kanamam devam ediyordu. Pamuktan ped gibi. Baya kalın birşey ama puf pamuktu. Özellikle de ped kullanma diye uyardılar.

İlkinde kalkanı duymamıştım ben,malesef çok yara oldu,atlet falan temas edince çok ağrırdı,1 ay öncesinden kreme başlıcam silikon alcam bende

Aynen bana özellikle dediler bunu kullanma diye hatta eve giderken de 1 paket verdiler. Kanamam devam ediyordu. Pamuktan ped gibi. Baya kalın birşey ama puf pamuktu. Özellikle de ped kullanma diye uyardılar.
Gazlı bez arası pamuk,keşke o şekilde satılsa daha hijyenik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…