Kızlar daha önce de bahsetmiştim Tarlusal (adet söktürücü) kullanmıştım. Bugün yaşadığım şehirde ilk Dr a geldim 10 haftalık gebelik çok şükür kalp sesleri de pozitif
Ama gebelikte ilaç kullanımı olduğu için perinataloji ye yönlendirdi herşey olabilir de nur topu gibi Bi çocukda dünyaya getirebilirsin, senin kararın eğer gebeliğini sonlandırmak istersen hemen alalım 10. Haftadasın dedi
Bende gebeliğimi dvm ettirmek istiyorum diye imza attım
İnanıyorum ben Allahın da izni ile hiçbirşey olmayacak
Ben de aynı durumdayım.Doktor tahlil yapıp yok demiş tarlusal vermişti.Meğer çok yeni hamilelik olduğu için gözükmemiş.Ben de tatilden sonra kullanayım dedim.Meğer o zaman 5 haftalık hamileynişim.Bebk düşünmediğimiz için de aklıma hiç gelmedi.İnternetten çok kötü şeyler okudum.Zihinsel fiziksel anomaliler vs. geceleri stresten uyuyamıyorum.Sen naptın nasıl bir karar verdin.Ben de asla aldırmak istemiyorum ama ya öyle bir şey vrasa diye de içim içimi yiyiyor.Kendimi çok suçluyorum.Siz nasıl bir yol izlediniz ?
Bu arada e bebekte güzel kıyafet bulamadım. 30dansonra meydana gidip bebek mağazalarına bakayım diyorum. E bebektekiler çok tuhaf geldi. Ben böyle sade kibar şeyler baktım bulamadım. Bi tane tulum beğendim 70 TL idi almadım penye tulum için çok para.
Bu arada e bebekte güzel kıyafet bulamadım. 30dansonra meydana gidip bebek mağazalarına bakayım diyorum. E bebektekiler çok tuhaf geldi. Ben böyle sade kibar şeyler baktım bulamadım. Bi tane tulum beğendim 70 TL idi almadım penye tulum için çok para.
E-bebek tekstil ürünlerini ben de çok beğenememiştim. 2 tane hastane çıkışıyla, 2 tulum, 2 de çıtçıtlı badi aldım sadece oradan. Bir de dediğin gibi fiyatları yüksek. Hadi hayırlı olsun bebişin ilk eşyaları
Ebebekteki giysileri ben de sevemedim, bebek mağazaları var ya yerel mağazalar onlar güzel oluyor. Aziz bebe, idil baby, cocopoco, bebetto gibi markalardan karışık satıyorlar her zevke ve bütçeye hitap ediyorlar.
Ay ben niye boyleyim
Zor geliyor okula gitmek
Gerçi evden çıkana kadar herşey.
Okula gidip öğrencilerimi görünce mutlu oluyorum
Bir de kiyafet sıkıntım var
Doğru düzgün bir şeyim kalmadı
Ama şimdi kış ,sonra bahar ,hatta yazi da göreceğim için İzmir'de doğuma kadar çok bir şey de almak istemiyorum
Bir de emzirmeye dw uygun olsun diyorum aldıklarim
Sonra öylece bekliyorlar kenarda ..
İlk doğumdan kalma geceliklerimi çıkardım da memiş kısımlarında süt lekesi var sari sari cikar mi sizce ?nasil bir işlemdwn gecirsem ..var mı fikri olan ?
Sudyen takmayip ,sıkıntılı olmanın kaçınılmaz sonu
Bir instagram hesabında şunu gördüm pek beğendim. Bebiş içerde uyurken mutfakta orda burda takip etmek için. Ama markasını silmiş aradım bulamadım Eki Görüntüle 2595463
acaba cocuk mu agladi ki paranoyasi icin iyi bisi ya.
Is yaparken bile defalarca tv sesi kisilir is bolunur kapi dinlenir kontrol edilir guzel
Banyoya giremezdim aglarsa duyamazsam diye.
Simdi oglan evdeyken onu bekci dikicem basina
İlk doğumdan kalma geceliklerimi çıkardım da memiş kısımlarında süt lekesi var sari sari cikar mi sizce ?nasil bir işlemdwn gecirsem ..var mı fikri olan ?
Sudyen takmayip ,sıkıntılı olmanın kaçınılmaz sonu
Ay ben niye boyleyim
Zor geliyor okula gitmek
Gerçi evden çıkana kadar herşey.
Okula gidip öğrencilerimi görünce mutlu oluyorum
Bir de kiyafet sıkıntım var
Doğru düzgün bir şeyim kalmadı
Ama şimdi kış ,sonra bahar ,hatta yazi da göreceğim için İzmir'de doğuma kadar çok bir şey de almak istemiyorum
Bir de emzirmeye dw uygun olsun diyorum aldıklarim
Sonra öylece bekliyorlar kenarda ..
Bende ne giysem yakistiramiyorum kendime
Calisiyo olsam bi de giyer giyer cikaririm galiba.
Bugun pazara ciktim elbise giydim.
Esofman giyiyorum bakiyorum hep ayni esofman esofman.
Pant. 1 tane aldim pahali pantolonlar.
Elbise uzerine uzun palto falan giyiyorum simdilik
Bende ne giysem yakistiramiyorum kendime
Calisiyo olsam bi de giyer giyer cikaririm galiba.
Bugun pazara ciktim elbise giydim.
Esofman giyiyorum bakiyorum hep ayni esofman esofman.
Pant. 1 tane aldim pahali pantolonlar.
Elbise uzerine uzun palto falan giyiyorum simdilik
Benim de bir kotum var her gün onu giyiyorum nerdeyse
Elbise de bir tane aldim bu mevsime uygun
2 tane de etegim var büyük beden
Son dolaş aynı şeyler sıkıldım valla
Benim de bir kotum var her gün onu giyiyorum nerdeyse
Elbise de bir tane aldim bu mevsime uygun
2 tane de etegim var büyük beden
Son dolaş aynı şeyler sıkıldım valla