Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar ya
düşünmeden kafaya takmadan edemiyorum.
doğuma kadar meme ucu nasıl cikartabilirim?
bütün ekipman hazır suan hastane cantamda
uç çıkarıcı aletlerden pompalara kadar,hatta son çare o yapışan yapay meme ucuna kdr..
kızımda o meme basliklariyla emzirmistim maksimum 3 ay emzirebildim..nolursa olsun çıplak memeye bebegin tükürüğü degmedikce süt azaliyo(dr söylemişti)
rüyalarımda gene ayni seyi yasadigimi goruyorum..
pompa kullansam süt gelir hayatta olmaz..
hic duyan eden var mi ya herhangi bir yöntem..
meme ucum icine gömülü değil ama yok da ayni zamanda

Canim tam emin degilim ama simdi uyarmak doğumu tetikleyebilir sanırım
Endişwni anliyorum emzirmenin önemine inanan biri olarak
Doktoruna danış istersen
Yanlış bir yönlendirme yapmayalim burdan

acaba cocuk mu agladi ki paranoyasi icin iyi bisi ya.
Is yaparken bile defalarca tv sesi kisilir is bolunur kapi dinlenir kontrol edilir guzel
Banyoya giremezdim aglarsa duyamazsam diye.
Simdi oglan evdeyken onu bekci dikicem basina
Ben şu kameralardan varken bile giremezdim banyoya. Çok takıntılıyım. Ya ağlarsa ıslak ıslak nasıl bir anda çıkıp kucaklıcam diye

Ben şu kameralardan varken bile giremezdim banyoya. Çok takıntılıyım. Ya ağlarsa ıslak ıslak nasıl bir anda çıkıp kucaklıcam diye
Ağlamakdan katılır bebek derler ya bende ondan korkardim.
Hani neticede dus 5-10dk kaliyorsun( 2 gunde bir girmezsem catlarim oylede huyluyumdur) hep annem falan gelince direk dusa dalardim.
Uyutursun girmezsin saatlerce uyur.
Uyutursun girersin hemen uyanir o hesap.

Üzülmüyorlar aksine sanki hayatları daha da güzelleşiyor bazen diyorum keşke bende onlar gibi olsaydım da bu kadar çekmezdim belki benimde normal bir hayatım olurdu
İnsanın elinde değil biliyorum ama şunu unutma Allah seni insanlar üzsün diye yaratmadı, yaratılış amacımız bambaşka bir şey ikincisi kim ne yaparsa yapsın beşer olduğu değişmez. Çok da mühim değil yani insanların yaptıkları koskaca kainatta toz tanesi bile değil insanoğlu.insanı asıl üzen kendi tercihleri oluyor ama insanız işte hata bize has.

Kızlar afedersiniz ilişki sonrası dış genital bölgem aşırı derecede ağrıyor et ağrısı yürüyemiyorum, bu yüzden kaçıyorum ara uzuyor bu kez yine ağrı sizde de var mıne yapsam enfeksiyon başlangıcı olmuştu tek içimlik antibiyotik kullanmıştım işe yaramadı galiba çünkü normalde de var hafif şekilde o ağrı.

Kesinlikle emzirirkende abartanlar var
Serbet icen var ya yukluyorlar sekeri sonra yağ olarak donuyo vucuda.
Bol su icicez hosaf iceriz yazin serin serin mis.
Bebisleri kucagimiza alir dans ederiz
Hiç almadım hepsini kilo verdim ama son 5 kilo geç gitti çünkü hareketli değilim. Ne kadar çok emerse o kadar çok süt üretiyor beyin su içmek bile şart değil demişti doktorum ama kişiden kişiye değişir mi bilmem. Misal benim sütüm çok kaloriliydi oğlum 2 kilo alırdı ama şimdi kızımda aynı olmaz çünkü bebeğe göre sütün miktarı yapısı. Mükemmel bir sistem kısacası.

Aynen öyle. Eşim de çok bakamazdı. Ağlarsa napçam diye korkardı. Çocuk ağlayınca benim kucağıma verirdi hemen.
Ben duşa girerdim akşam o evdeyken. Çabuk çık diye peşinen pazarlık yapardı. Annelere hiç rahat yok

Bu ara herkes dolap düzenleyip eskilerden kurtuluyor galiba. Ben de cuma günü yapmıştım. Yatak odam, dolaplarım inanılmaz rahatladı. Meğer ne gereksiz şeyleri tutuyormuşum evde. Herkes mutlaka yapmalı. Acayip rahatlatıyor. Bildiğiniz terapi. Hala da bitmedi. Sırada eşimin dolabı ve mutfak dolapları var.

Ellerine sağlik

humana cayi gibi caylar verimlimi? tavsiye edermisiniz süt icin almak istiyorum bende
Bence gereksiz. Sağlıklı beslenip bol bol emzirmen yeterli. Ben de almıştım. Sonra kullanmayı bıraktım. Hatta bir yerde zararlı olduğunu okumuştum galiba. İyice araştırın kullanacaksanız da.

Canım benim de yok çok küçük ama ben şuan çıkarmanın bir yolu olduğunu sanmıyorum. Çünkü yapacağın şeyler hep meme ucunu uyarıyor olacak. Ama yine de bir yol bulursan bana da haber ver

Bugun emzirme sutyeni ve emzirme örtusu siparis ettim .bebek nevresim takimi aldinizmi aldiysaniz paylasirsaniz sevirim bende alayim artik 30 lu haftaya az kaldi
Bir sürü markanın emzirme sütyenini deneyimlemiş biri olarak Dagi ve Oyshoyu öneririm. Tabii ki indirimde alacaksınız. Dönem dönem baya indirime giriyorlar. Kadınlar gününde de girer muhtemelen.

Bu arada çöp kovasını 2 gündür kullanıyorum kızlar. Tuvalet mis gibi. Hiçbir koku yok. Daha önce neden almadığımı anlamıyorum. Boşa geçen 2 seneme yanıyorum. Annem de bayıldı. O da mutfağına alacakmış. Ama indirim bekliyor. Olur da yine indirime girerse haber edin olur mu?

Enfeksiyon ağrısı olabilir canım o. hamile değilken olmuştu bana zonklama gibi ağırmıştı. Fitil vermişlerdi. Vajinal enfeksiyon demişlerdi.

Selamlar, akıntı sorunu yaşayan var mı? Bana bir kez antibiyotik verdiler geçmedi, sonra mantar dediler fitil verdiler yine geçmedi. Şimdi doktorum kültür alıp bakalım ona göre ilaç kullanalım dedi ama çatal masadan çekiniyorum ve spekulumu sokup açınca çok canım yanmıştı hamile olmadan önce gidip muayene ve smear yaptırmıştım, şimdi yine belki daha çok acıyacak diye nefesim daralıyor. Çok açık sarı renkli, kokusuz, kaşıntısız bir akıntı var. Günde 5-6 bazen daha fazla kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum. Boşveremiyorum da. Çünkü enfeksiyon ilerleyip yukarı çıkarsa bebeği etkiliyormuş. Diğer tarafta da o korkunç gerilim ve yine ilaç kullanımı var. Arada kaldım. Benzer durum yaşayan var mı?

YOK cnm bende ağrı olmuyor ilişki sonrası belki son zamanlara geliniyor hassaslaşıyordur .enfeksiyon olsada o kadar seni yürümede zorlayacak kadar olmaz heralde cnm gene dr danış sen.
açık renk beyaz akıntı bendede oluyor gebelikte normal kokusuz akıntı kaşıntı yoksa normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…