Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bugün anca cekmeceleri bitirebildim
Komodinler ve sifonyer
Üstün koru makyaj masası
Dolaba sıra gelmedi ama o kadar iyi geldi ki dediğin gibi
Oda ferahladi resmen ..

Canım benim hep akıntım var. Ama beyaz akıntı. Özellikle yürürsem artıyor. İdrar testlerim hep temiz çıkıyor. Daha yeni yaptırdım yine temizdi. Eğer kokulu ve farklı renkte değilse sorun yoktur bence.

Bugün anca cekmeceleri bitirebildim
Komodinler ve sifonyer
Üstün koru makyaj masası
Dolaba sıra gelmedi ama o kadar iyi geldi ki dediğin gibi
Oda ferahladi resmen ..
Benim de daha dokunacak çok yer var. Ama bu kadarı bile çok değişiklik yarattı. Yeni bir şeyler almak kadar eski şeyleri atmak da rahatlatıyor gerçekten.

Ebebekteki giysileri ben de sevemedim, bebek mağazaları var ya yerel mağazalar onlar güzel oluyor. Aziz bebe, idil baby, cocopoco, bebetto gibi markalardan karışık satıyorlar her zevke ve bütçeye hitap ediyorlar.
Dikişleri çok sert geldi bana da. Üstelik kumaşlar da yumuşak değil. Ben de öyle bakacağım miniço falan vardı oralara bakacağım şimdilik ara verdim alışverişe cuma 27 ye gireceğim. Cumartesi kontrol var 14 Mart'tan sonra baya seri çalışacağım.

O akıntı testi benim de canımı yakmıştı. Ama akıntı bende de oluyor. Doktor normal dedi. Yeşile çalarsa sıkıntı dedi. Benim beyaz kireç gibi kalıyor iç çamaşırımda. Ben bazen suyum geliyor diye korkuyorum o kadar enfeksiyon oldum ki. Ona rağmen normal dedi.

Bence gereksiz. Sağlıklı beslenip bol bol emzirmen yeterli. Ben de almıştım. Sonra kullanmayı bıraktım. Hatta bir yerde zararlı olduğunu okumuştum galiba. İyice araştırın kullanacaksanız da.
Kimyon ve rezene alın onların çayını dr.sa öneriyor

Benimde akıntım oluyor sürekli dr. normal olur dedi ,kokulu renkli kaşıntı olursa hemen gel dedi.

Kültür testi bana da yapıldı. Kulak temizleme çubuğunun uzunu gibi bişeydi. Canım yandı mı yok denecek kadar az ama orama burama çubuk girmesine sinir oluyorum ya

Bu lohusa taclari niye koca koca cicekli yacok kabalar kizimla bir sac bantli terlikli takimlara baktim cok kotuler

Kızlar iyi akşamlar sağ baldırıma bir ağrı girdi 2 gündür geçmiyor doktora gittim dün magnezyum başlatıyor sizlerden de yaşayan var mı bu durumu

Kızlar iyi akşamlar sağ baldırıma bir ağrı girdi 2 gündür geçmiyor doktora gittim dün magnezyum başlatıyor sizlerden de yaşayan var mı bu durumu
Oluyor cnm magnezyum icmeyince bwndede oluyor

Kültür testi bana da yapıldı. Kulak temizleme çubuğunun uzunu gibi bişeydi. Canım yandı mı yok denecek kadar az ama orama burama çubuk girmesine sinir oluyorum ya
Çubuk değil bu ya bildiğin kürek gibi birşeyi eliyle sokuyor ben 1 gün otururken acı çektim. Kendi doktorum da değildi yapan. Akıntım çok diye gidince başka hastanede kadın doktor yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…