Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende de var aynı modelden
Ben eşime desem de 3 gün kalsin diye o söyleyemez anasına..
Bugunler cok gelmeye başladı bu konu aklıma
Eşime sinirlenip duruyorum..

Bakalım bizimki söyleyebilcek mi. Bizimki de git diyemez de bakalım üstruplu bir yolunu bulur inşallah. Ben şimdiden yolunu yapayım muhabbet arasında, doğum sonrasında yanlız kalacağımıma edeyim diyorum. Ya ben doğumdan sonra yanımda annemi istiyordum onlar yüzünden annem eve gitmek zorunda kaldı o kadar içimde kaldı kiii

O sulu sulu cumburlop hissi pek fena
Karnimda su dolu bir top varmis gibi ne yana dönsem o yana yuvarlaniyor
Allahımmmmmmmmm uyukluyorummm resmennnn
Uyuklayanlar olarak +1
Canim bana daha once uc kez bakildi o aletle ve ilk seferinde bile canim anlatildigi kadar yanmadı burda onemli olan gevsemen. Doktora birak kendini zaten o en iyi yontemi biliyor ve mumkun oldugunca hemen bitiriyor islemi. İnan gerilecek birsey yok ayrica dikis atildigi icin bence farkli bir yontemle bakacak, aletle bakma genelde vajinal sürüntü almak icin kullaniliyor bakteri mantar vs. var mi diye

Selamlar.efendim dr geliyoruz .dr kizdi 2 kilo almisim diye 1 aydadikkat.et dedi wkm2gi kesicemaz yiyorum ama dr dikkat et dedi.40.cm.olmus 1400 gram prensesim normaldedi de.
maşallah ne güzel benim doktor kilo takibi yapmıyor yapsa ben batarım yani cidden
mis gibi yiyorum çünkü herşeyi özellikle tatlıyı

maşallah ne güzel benim doktor kilo takibi yapmıyor yapsa ben batarım yani cidden
mis gibi yiyorum çünkü herşeyi özellikle tatlıyı
Evet cnm son an ciddi anlamda kendime buyume hissediyorum ama sanirim vucut suda.topluyor ayaklarim.bazen sis oluyor bazen iniyor demekki yediklerimlw alakalo cokta bisey yemiyorum ama bu ara tadellenin gofreti.hosuma gidiyor o suclu beni sisirdi sanirim 1 tanecik.yiyordum

Kızlar tekrardan merhaba benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var 24. Haftada ve 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi uygulandı testler negatif çıktı herhangi bir sıkıntılı durum yok Ama aradaki uyuşmazlıktN dolayı iğne vuruldum. Sizlerde de böyle bir durum varmı

Canim benim de teyzemin kizinin 31mayista düğünü var bebegimi getiricem mecbur emzirme durumundan dolayi

Geldimm geldimm canlarim arkadaslarim ablalarim kardeslerim ay sizi cok sevmisim ben
Normal vajinal ultrason yapti cok sukuurrr. Onu da ben yapiyorum zaten o sadece bakiyo
Gayet guzel dedi. 2 hafta sonra goruselim dedi. Yatişa devam arada disari cikabilirsin hava al moralin guzel olsun dedi.
Bu da vesikaliklarimizzz üstteki kiz alttaki oğlan kiz 1093 gr oglan 1193 gr.

Eklentiler

• 1582561065513..webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 90
Alptekin Alagöz e gitcektim cihaz kötü dediler,n3 zaman randevun,kime gitceksin?önerirsen hemen gideyim bende

Kız ikiz olmalarına rağmen tontikler nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…