Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Masallah kuzulara kilolari cok iyi ...

Benim salon ile kv evi çok yakın. Araçla 5 dk. Destek olur diye düşünmüştüm
Ahh canim yaa ona ne oluyormuş acaba kuzen senin saka gibi otursun baksin torununa

Oyy maşallah kuzumm. Rabbim kucagina aldığın günleri görmeyi nasip etsin

Alptekin Alagöz e gitcektim cihaz kötü dediler,n3 zaman randevun,kime gitceksin?önerirsen hemen gideyim bende
Ay tüh o hoca a life’ta imiş baktım şimdi. Ben Ebru muydu adı ona gidecektim ama cihaz kötüyse gitmim detaylı ultrason için gittiğim gülhiz karataşın usg cihazı öyle güzel gösteriyodu ki hepsini öyle sanıyorum.

Ya bu kızların yüzünü kapatma huyu çok tatlı

evet bende oldum 28inci haftada hatta A Alisinannesi de oldu.

oy maşalllah

Kızlar iyi akşamlar bel agrısından ölüyorum resmen ciciklerimde felaket kaşınıyor ve çok sıcakkk soyunamıyorum da hasta olurum diye normal mi
kasimaktan yara yapmisim banyoda farkettim.elim.memislerde surekli banada arada ates basiyor.

Kızlar iyi akşamlar bel agrısından ölüyorum resmen ciciklerimde felaket kaşınıyor ve çok sıcakkk soyunamıyorum da hasta olurum diye normal mi
kasimaktan yara yapmisim banyoda farkettim.elim.memislerde surekli banada arada ates basiyor.
Kızlar geceden cicikleri bolca yağlayın sabaha yumuşacık ciciklerle uyanın no kaşıntı no ızdırap

Aradım orayı 380 tl dediler

Boğa burcunun nesi var ki
Benimki de boğa ikizler sınırında herkes boğa olsun diyo.
İkizlerden iyidir tabi ki de eşim boğa burcu 10 mayıs dogum tarihi çok dik başlı ve inatçı o huyunu almasını istemiyorum ve ne tesadüf ki bebegin dogumu mayısa denk geliyor sonra da 10 u na kadar içerdr tutta dogum hediyesi ver diyor bana beni sarhoş edip kötü emellerine kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…