Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben hamileliğin başından beri limon dışında bir şey aşermedim limonu da en son benden saklıyorlardı. O kadar yiyordum ki tansiyonum çok düşüyordu. Ben de bazen eşimin istediğini hadi gel yiyelim diyorum ama o aşermediğimi yemek yapmaktan üşendiğimi farkediyor

Ay bilmiyom evde volta atiyorum doguma gitsem bu kadar korkmam heralde
Dedigin gibi korktukca vajen kaslarinida sıkıyorum. Engel olmaya calisiyorum ama pek beceremiyom. Bide hic bilmedigim bisey oldugu icin iyice endiseliyim. Muayene olanlarda pek hayirli seyler soylemiyor

Sanmam canım dikişin var dikişinde açılma var mı falan bakar öyle birşey yapmaz. O an başka birşey düşün. Mesela sinirleneceğin bir şey düşün. Kafan dağılsın.
En sinir oldugum seyi yapiyor olacagim
Ay dua edin bana da, normal vajinal ultrasonla baksin o speculum ile bakmasin ya

Geçen günki doğumhane maceramda her şeyi tattım doğum hariç derin derin burundan nefes alıp ağızdan vermek ve iyiyimm her şey yolunda diye düşünmek işe yarıyor.

Bende de var aynı modelden
Ben eşime desem de 3 gün kalsin diye o söyleyemez anasına..
Bugunler cok gelmeye başladı bu konu aklıma
Eşime sinirlenip duruyorum..

Geçen günki doğumhane maceramda her şeyi tattım doğum hariç derin derin burundan nefes alıp ağızdan vermek ve iyiyimm her şey yolunda diye düşünmek işe yarıyor.
Doğumhaneye girsem sancım olmasa da doğururum sanırım :) Benim doğumhane anım çok iyi değil. 12. haftada kanama ile gittiğimde tekerlekli sandalye ile kürtaj- doğumhane odasına almışlardı. Kapısında hemşirelere doktorlara bebeğim öldü mü diye yalvararak ağlamıştım. :) Şimdi nasıl gircem oraya nasıl olacak bilmiyorum açıkçası o gün çok kötüydü. Odalarda yer olmadığı için sancı odasında da yatırmışlardı.

kızlar merhaba ankarada gecelik alabileceğim bir yer var mı internetten de alabilirim ama dokunarak almayı daha cok seviyorum

Biz baya bi olaylar yasadik.
Sonrasinda esime rest cektim.
Hakli olan bendim bu barizdi ama hep o buyuk, idare et, duyma ,görme bana kitleniyordu olay.
Buyük buyuklugunu bilmiyorsa ben kucukluk yapmiyorum dedim.
9 yildir asla gormuyorum.
Hıı tabi geriliyoruz zaman zaman esim yol yapmaya calisiyor yumusatmak icin ama asla taviz vermiyorum.
Kizim dogunca yine ortam olusturmaya calisilcak biliyorum yine taviz vermicem.
Yüz bulursa devam gelir.
O siniri koyuna asla yumusamicaksin, vicdan yapmicaksin.

O hatalari yapmasalarmis.
Zamaninda duracaklari yeri bilselermis.
Ama yelkenler suya inerse tepene cikarlar izin verme.

Hastaneyede yatti gitmedim.
Bayram vs zaten asla gorusmuyorum.

Valla 24 saat iyi canım. Benim ilk doğum yaptığım hastane sezeryandan sonra 2 gün tutuyor. Duş muş ta alamamıştım perişan olmuştum insan şöyle bir eve gidip rahatlamak istiyor
aa o baya değişik burda normalde ertesi gün çıkıştı öğlene kadar tabi bağırsak hareketlerine bağlı olarak
ama artık doğum saatinden itibaren 24 saatmiş

Kız poponu kaşı maşallah

ay kızlar ya fena bir bel sırt ağrım mevcut batıyor sırtım
çok fena ilk oğlumda da böyleydi
son aylar vücut ağırlığım çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…