- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
1 paket de olsa 1 al bence canimBen 2 aldım ama 1 almalımıyım sence kararsız kaldımÇok küçük değil mi
Maşallah ne kadar büyümüş gözün aydın bir de iyi olmasına sevindimKızlar bugun oglusumu gördüm ❤❤ 1900 kilo 42 cm olmuş hiçbir sıkıntısı yokmuş çok şükürbenden önceki kadın fenalaşıp yarım saat bekletmeseydi beni kıpırdarken görecektim minnosumu
İns esin arkanda durur sözünde durur da fazla.kalmazDoğrudur
bakalım ben de doğumdan sonra dirayet gösterip istediğimi yaptırabilecek miyim. Gitmezse napçam bilmiyorum.Bayılır çünkü bebek bakma işine, bebeği shaiplenmeye, herşeyine burnunu sokmaya.. sanki benim değil çocuk onun. Konuşmaları görsen.. şimdiden dün diyor ki haa bundan alalım da elimizin altında bulunsun...yani bayağı bebek bakma planı yapıyor. Birdaha kayananalı bir lohusalık dönemi istemiyorum
Ebebek ve waikiide var canım.Kizlar bu arada bir soruyla geldim :) müslin örtü almak istiyorum ama gecen Eminonunde baktim fiyatlar 25civari pamuk olmasina ragmen cok kalitesiz almadim bu yuzden. Siz nerelerden aldiniz? Bambu olanlari cok begendim yumusacik ama onlar da tanesi 70 civari ben 3 tane almak istiyorum en az. En uygun ve kaliteli nerden bulabilirim acaba?
Ay ne güzel o tavrı nasıl koyuyorsunuz ben de bi becerebilsem. Eşiniz sorun yapmıyor mu sonra. Benim adam kendi kavga ediyor konusmuyor ama onlar duzelince kötü yine ben oluyorum sonucta onlar aile ben esime kötü ol zaten diyemem cunku ben de kendi ailemle hic kotu olmadim ama beni ailesiyle muhatap etmesin istiyorum. Suan konusmuyorum ben de cocuk dogunca da düşünmüyorum konusmayi ama simdi kayınbabanın bi rahatsizligi var gecmis olsun da demedim bisey olsa falan mecbur aricam offff ne kötü hayatından tamamen cıkaramamakBen 9 yildir falan esimin annesiyle gorusmuyorum konusmuyorum.
Ama ortam olusturulmaya calisildi hep tavrimi koydum.
Oncesinde baya gerilimler yasadik cunku.
Suan torunum olcak havasinda ama alirim havasini sikinti diil.
Hastaneye gelip gorur goresi varsa izin vermicem evime gelmesine.
O hatalari yaparken dusunecekti
Herkes ektigini biçer.
Ay insallah dedigin gibi olur canimUltrasonla bakar canım bence. Rahim ağzı uzunluğunu ölçer, dikişi kontrol edeceğini zannetmiyorum ben. Sen rahat ol, gerilmekte kasılmayı tetikliyor.
Hümana cayı ben 3 ay kullandım açıkçası sütüm de oldu oglum da hep iyi gelisti hiç mama kullanmadı. Koku yapıyor terinde diyenler var ama ben oyle bi sorun da yasamadım. Ben tavsiye ederim bu sefer de kullanıcam insallah.humana cayi gibi caylar verimlimi? tavsiye edermisiniz süt icin almak istiyorum bende
kalsiyum ne verdi doktorunuzgünaydın kızlar bende cuma doktortaydım iyiyiz şükür
benimde çok müthiş kalça ağrım oluyo basamıyorum resmen sol taraf fena
doktor kalsiyum ve magnezyum verdi
inşallah unutmam içerim akşamları diyorum içiyim onları gündüz zaten decavit ve kan var
midemi kaldırıyo hepsi ama mecbur sağlıkla kavuşuruz inşallah
doktorumla konuştum inşallah 32 de çalışabilir alıcam
37 de izne çıkıcam ama 37 ramazana denk geldiği için son 1 hafta yıllık izin kullanıcam
38+3 inşallah 11 mayıs doğum istiyorum sağlığımız el verirde o günleri hayırla görürüz inşallah hep beraber
wp gurup düşünüyorsak erken davranalım bence doğum telaşı aralarında biraz sıkıntılı olur sanırım aklımıza gelmez
Lcw da hep ufacik boyutlari ve cok incelemedim ama tek kat sanirim bir de sert. E bebektekilere hic bakmadim bakayimmm. Ben bambu orani fazla yumusacik olanlardan bakiyorum internette bu aradigim ozelliktekiler hep 80tl civarlarindaEbebek ve waikiide var canım.
civil magazasına bakabilirsinLcw da hep ufacik boyutlari ve cok incelemedim ama tek kat sanirim bir de sert. E bebektekilere hic bakmadim bakayimmm. Ben bambu orani fazla yumusacik olanlardan bakiyorum internette bu aradigim ozelliktekiler hep 80tl civarlarinda
Canım dikişin var ya sadece ona bakacaktır açılma falan var mı diye. Yoksa bebeğe ultrasonla bakarAy insallah dedigin gibi olur canim
İnsallah kolaycana hallederim. Doktora tekme falan atarm diye korkuyom
O sulu sulu cumburlop hissi pek fenaBen son bir haftadir cok zorlaniyorum uyurken. Saga ya da sola donerken gobegim asagi sarkiyor ve canim yaniyorsirt ustu yatmak istiyorum sirtim agridigi icin ama o da bebegi rahatsiz ediyor boyle tuhaf bir aradayimm
Maşallah ya tabi haftan baya önde sen nisan annesi olursun benceKızlar bugun oglusumu gördüm ❤❤ 1900 kilo 42 cm olmuş hiçbir sıkıntısı yokmuş çok şükürbenden önceki kadın fenalaşıp yarım saat bekletmeseydi beni kıpırdarken görecektim minnosumu
Nataliaa bendensin a life hospital’den randevu aldım renkli ultrason varmış 90 tl muayene ücreti. Bilgin olsunMaşallah guzuya,bende özele gitcem devlette kilo falan söylemiyorlar,yüzünü falan göreyim istiyorum
Şey peynirsizcim birincisi spekulumla bakmaz sanmıyorum, ama baksa bile kastığın zaman acısı 5 ise kasmazsan acısı 1.Arkadaslarr,
Kontrol var bugun. Gecen gittigimde bidahaki geldiginde vajinal bakicaz demisti. Spekulum denen seyle mi bakcak acaba yoksa ultrasonlami aldi bir korku beni.
ultrasonu kendim hallediyorum da spekulum ile hiiic bakilmadi. Simdi dikis mikis bakcam dermi vallahi sabah gozumu actim o aklima geldi randevu 5.30 da. Korkudan heryerim kasildi ya napcam ben nasi oluyo
Ya ben de alıcam ama ne zaman alsam. Bunlar da böyle çay tabağı gibi büyük görünüyo ama sanırım gerçekte ceviz kabuğu kadarKızlar; indirime girmiş daha uygun var mı bakacağım.
Dikisi gormek icin spekulum ile bakar diye korkuyorum. Eski vajinismuslu olarakCanım dikişin var ya sadece ona bakacaktır açılma falan var mı diye. Yoksa bebeğe ultrasonla bakar ♥
Canımm bak okuduğum kitapta ne diyo korku ile beraber vücuttaki bilmem neresi kasıldığı için korku eşittir acı. Bi kalk dolaş derin nefes al güzel şeyler düşün sakinleştirici bişeyler mi içsen kız.BettyRuble vallahi istemsiz bi sekilde insan kasiliyor ya. Yani ben oyle oluyorum. Tir tir titriyorum zaten. Ay ölcem
Sorma bıraksam bizimkini alır götürür yani ben büyüteyim diye.İns esin arkanda durur sözünde durur da fazla.kalmaz
Bende başıma tam neler gelecek bilmiyirm ama neler diyip neler yapacağımi biliyorm sanirm :)
Bu kdr meraklılarsa kendileri dogursun yaa
Benm gorumcemn çocuğunu resmen sahiplenmis durumdalar asla annelik yapmasına izin vermiyorlar kizin
Sanmam canım dikişin var dikişinde açılma var mı falan bakar öyle birşey yapmaz. O an başka birşey düşün. Mesela sinirleneceğin bir şey düşün. Kafan dağılsın.Dikisi gormek icin spekulum ile bakar diye korkuyorum. Eski vajinismuslu olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?