Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İns esin arkanda durur sözünde durur da fazla.kalmaz
Bende başıma tam neler gelecek bilmiyirm ama neler diyip neler yapacağımi biliyorm sanirm :)

Bu kdr meraklılarsa kendileri dogursun yaa
Benm gorumcemn çocuğunu resmen sahiplenmis durumdalar asla annelik yapmasına izin vermiyorlar kizin

Ebebek ve waikiide var canım.

Ay ne güzel o tavrı nasıl koyuyorsunuz ben de bi becerebilsem. Eşiniz sorun yapmıyor mu sonra. Benim adam kendi kavga ediyor konusmuyor ama onlar duzelince kötü yine ben oluyorum sonucta onlar aile ben esime kötü ol zaten diyemem cunku ben de kendi ailemle hic kotu olmadim ama beni ailesiyle muhatap etmesin istiyorum. Suan konusmuyorum ben de cocuk dogunca da düşünmüyorum konusmayi ama simdi kayınbabanın bi rahatsizligi var gecmis olsun da demedim bisey olsa falan mecbur aricam offff ne kötü hayatından tamamen cıkaramamak

humana cayi gibi caylar verimlimi? tavsiye edermisiniz süt icin almak istiyorum bende
Hümana cayı ben 3 ay kullandım açıkçası sütüm de oldu oglum da hep iyi gelisti hiç mama kullanmadı. Koku yapıyor terinde diyenler var ama ben oyle bi sorun da yasamadım. Ben tavsiye ederim bu sefer de kullanıcam insallah.

kalsiyum ne verdi doktorunuz

Lcw da hep ufacik boyutlari ve cok incelemedim ama tek kat sanirim bir de sert. E bebektekilere hic bakmadim bakayimmm. Ben bambu orani fazla yumusacik olanlardan bakiyorum internette bu aradigim ozelliktekiler hep 80tl civarlarinda
civil magazasına bakabilirsin

Ben son bir haftadir cok zorlaniyorum uyurken. Saga ya da sola donerken gobegim asagi sarkiyor ve canim yaniyor sirt ustu yatmak istiyorum sirtim agridigi icin ama o da bebegi rahatsiz ediyor boyle tuhaf bir aradayimm
O sulu sulu cumburlop hissi pek fena
Maşallah ya tabi haftan baya önde sen nisan annesi olursun bence
Maşallah guzuya,bende özele gitcem devlette kilo falan söylemiyorlar,yüzünü falan göreyim istiyorum
Nataliaa bendensin a life hospital’den randevu aldım renkli ultrason varmış 90 tl muayene ücreti. Bilgin olsun
Şey peynirsizcim birincisi spekulumla bakmaz sanmıyorum, ama baksa bile kastığın zaman acısı 5 ise kasmazsan acısı 1.
Kızlar; indirime girmiş daha uygun var mı bakacağım.
Ya ben de alıcam ama ne zaman alsam. Bunlar da böyle çay tabağı gibi büyük görünüyo ama sanırım gerçekte ceviz kabuğu kadar

BettyRuble vallahi istemsiz bi sekilde insan kasiliyor ya. Yani ben oyle oluyorum. Tir tir titriyorum zaten. Ay ölcem
Canımm bak okuduğum kitapta ne diyo korku ile beraber vücuttaki bilmem neresi kasıldığı için korku eşittir acı. Bi kalk dolaş derin nefes al güzel şeyler düşün sakinleştirici bişeyler mi içsen kız.

Sorma bıraksam bizimkini alır götürür yani ben büyüteyim diye.

ya kızlar sizde çok fazla aşerme durumu oldu mu? bende ilkinde olmamıştı. oğlumun sırtında leke var. herkes canın birşey istemiş yememişsin diye diye kafamı şişirdiler. şimdi de canım birşey istemese de eşimin beğendiği (yorgun olduğum günler yemek yapamayacak durumdaysam) canım şundan istiyor diyorum. eşim mutluluktan 4 köşe. bu hamileliğin süper gidiyor, çok güzel şeyler aşeriyorsun keşke hiç bitmese deyip duruyor :))) sizce bu işten sevap alıyor muyumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…