Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Erkek dr daha nazik davranıyor,alttan muayenede özellikle kadın dr.lar canı acır mı demiyo sert davranıyor,o yüzden bende kadın dr.lar tabi tavsiye edilenler hariç daha uzak geliyor bana

Erkek dr daha nazik davranıyor,alttan muayenede özellikle kadın dr.lar canı acır mı demiyo sert davranıyor,o yüzden bende kadın dr.lar tabi tavsiye edilenler hariç daha uzak geliyor bana
Aynen bana bağırma kasıyorsun kendini ondan acıyor demişti kadın doktor akıntı için bakarken. Erkek doktor vajinal muayenede bak ben hiç acıtmıyorum acırsa ses ver ama kendini çekme demişti. Şimdi düşünüyorum da aslında ne kötü davranmış.

Ya kızlar kasılma yaşıyor musunuz sizde benim bu aralar bebek çok kesiliyor 10 u rahat buluyor günlük 9martta gidecem doktora gidene kadar sorun çıkmasa bir de hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız mart sonu geç mi olur 33 hafta gibi bisey oluyor sanırım

Gecen hafta dr kontrolum vardı. Kasilmalarim var dedim birden karnım sol tarafı genelde bi sertleşiyor sanki biri vurmuş gibi bi acı 10 dk kadar normale dönmüyor. Sanki bebek kollarını yukarı ayaklarını aşağı zıt yönlerde itiyor gibi. Dr bana kızdı niye hemen gelmedin erken doğum belirtisi olabilirdi diye. Rahimde açılma varmı diye baktı kan idrar bakti bi anormallik yok. 2 gün sonra tahlil sonuçları için görüştük . Agrin varmı dedi var dedim kasilmalar devam ediyor 2-3 gün parol kullan dedi kullanmadim halen devam ediyor inşallah bi sorun çıkmaz

Benim de boga olacak insaallah, erken gelse koç geç gelse ikizler cok tehlikeli bir aralikta o yuzden boğa candir
Bende boga olacak diye seviniyorum.
Oglum ikizler
Annem boga
Annem asiri sakin, anlayisli, evcimen falandir.
Boganinda özelliklerinde var.
Tasidigini dusunuyorum.

Ben bunları doktoruma söyleyince normal diyor bana mesela dün gittiğimde de oldu o an cihazla bakarken tam orası böyle diye anlattım rahim duvarı suyu normal dedi bana alttan bakmadı ama

Ya bu kızların yüzünü kapatma huyu çok tatlı
Yaa 3vet canim, resmen yüz görümlügü istiyor bugune kadar sırtından baska bisey gormemistik anca bu kadar gorduk gerci bi tane vardi da cok korkunctu ya töbe töbe simdi azcik yanaklsninca bebege benzemis.
Ama anne karninda bile utanma duygusu kizda var galiba nazli şeylerr

Benimde oluyor. Ama doktorum nefes alisverisini duzelttiginde ya da dinlendiginde geciyorsa ya da hemen tekrarlamiyorsa problem degil dedi.
Ben artk cantayi bu hafta hazirlicam Allah izin verirse yikayio utulesem hurclara sarip valize koysam nolcak. Dursun. Zaten doktorum yormicaksin kendini yaticaksin dedi. Hazir annemide cagirdim. Ona yaptircam. Hem cok sevinir

Gunaydin güzel anneler benim kafama takilan bir sorun var, emzirmekten korkuyorum göğüs uclarim cok kucuk minicik ve simdiden catlayip ucu yara gibi oldu ve hassaslasmaya basladi. Cok küçük göğüs ucu olan var mi nasil emzirdiniz?. Düşündükçe moralim bozuluyor

Ben teraziyim anlasamasigim burc Koc mus
Gercekden de Koç burcu biri var anlasamadigim biri cok zit karakterlerimiz
Ben de teraziyim tanıdığım dört koçla da iyi anlaşırız, ikisi ikiz ve çok inatçılar. Onlarla tartışmaya girmediğim sürece iyi anlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…