- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
süper bende çok düşündüm ssvd ama olduğum ile uzak ve maliyeti çoktu eledim o yüzden ama çok normal istemiştim gerçektenoğlum bir mayıs doğumlu kız 38+3 te 10 mayısta görünüyor sezeryanı. ama kısmet bu işler birden doğum başlar acil alınır ya da kendi gelir hiç belli olmaz. bugün ssvd destekleyen bir hoca ile görüşcem mümkün olduğunu söylemiş kısmet.
Sıkıntı aramak degilde çok şükür başka dert gostermesin rabbim, yasayan oluyor mu belki bir yöntemi vardir diye düşüncemi paylaştım canim. Daha once emzirmedim hic gogus ucu olmayan birinede denk gelmedim. Benim şuan yara gibi ve tedirgin hissediyorumKendine sıkıntı mı arıyorsun kuzum olur mu öyle şey. göğüs ucu ile hiç alakası yok bebek tüm kahverengi kısmı ağzına alacak süt zaten noktalardan gelir ucundan geldiği kadar. sadece şimdi krem sür hergün kuru ise yara olmasın ciddi ağrısı var çünkü.
kalkıyorum az geziniyorum ama olmuyo öğleden sonra daha çok ağrıyo sırtım yanlarım göğüs kafesimo bende de var ya çok zorlanıyorum. gün içerisinde masa başında saatlerce hareketsiz oturmak durumundayım birde daha kötü ediyor beni
Benim doktorum 20. Haftadan sonra olacak artık doğuma hazırlık kasamaları bunlar sakın korkma etkilenme demişti. saatte 4 den fazla olursa haberim olsun dedi. Benim hiç olmadı ama daha. Tabi nasıl birşey bilmiyorum ama olsa anlarsın diyorlar. Karnını sıkıyor gibi olur diyorlar ben yaşamadım daha.Ya kızlar kasılma yaşıyor musunuz sizde benim bu aralar bebek çok kesiliyor 10 u rahat buluyor günlük 9martta gidecem doktora gidene kadar sorun çıkmasa bir de hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız mart sonu geç mi olur 33 hafta gibi bisey oluyor sanırım
Ben 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma amaGünaydın....
Kızlar kaç takım yeterli olur ilk etap için hastane çıkışı hariç
Aynen uyandım ben de. Mememin altına toplanmışgünaydın bayanlar, ben gece soluma yatmıştım aslında ama uyandığımda resmen göbeğimin üstünde yatıyordum çok korktum ya. resmen sıkıştırdım kızımı
Ben 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma ama
Ahahahaha yaaa kız kıyamammm.. ulan özelden bana adresini yaz sana pişmaniye ve lokum göndericem izmitten sözzzzvallahi yaz.
2 takım çok az canım sen dinleme anneni.Ben 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma ama
yok canım ya Allah razı olsun. Göndermiş kadar oldun.
Valla internetten sipariş verecektim kaymaklı lokum ama vakumlu poşette gönderiyorlarmış, açılınca da bir günde tüketilmesi gerekiyormuş. Zaten şekerim yüksek günde bi tane yesem yeter bana. Onun için kaymaklı lokum zor iş benim için. En iyisi marketten falan normal bi lokum alayım da kurtulayım şu lokum ızdırabından
kesinlikle al o iş öyle olmuyo yani kesinlikle lazım oluyo hem eksik olmasın fazla olsun ne olacak hepsi kullanılıyo evdeBen 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma ama
6 takim 2 tulum oldu bizim.Ben 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma ama
3 6 arasi kisliklar bi ara indirime giriyor cnm alacak san internetten bak sezon bitiyor ya dahada duser fiyat 0 3 bittiyse az bekle derim nisan gibi seri soni indirimi baslarBen hala 3-6 es geciyorum.
Yani 3-6 icin giyecek bisimiz yok.
2li takimlar kuculunce havada isininca bakicam duruma göre.
Sort tulum, ya da elbise usuyup terlemesine göre bisiler alicam.
O donem daha az alirim cunku temmuz agustos giyecegi 2 ay.
Kışın malum ek gıda doneni kiyafet daha cok lazim olur gibi dusunuyorum.
Dokuyorlar, terliyorlar
Gunaydinlar kuzularim iki gunlugune yatili misafir geliyor en sevdigimdenmillette dusunce kalmamis iki cocuk hamile okula getir gotur yapiyorum hafta ici birde neyse basa gelen cekilir
Benim kiz dun ultrasonda kafa yukarda ayaklar.havada c gibi duruyordu.toto asagida dr bile dedi ne tuhaf duruyordaha dönmemis benim normal ama ilk oglum 37 de dogdu duramadi artik 36 dan sonra.hersey olabilir gozuyle bakiyorum.
Memeler icin tahinin ustunde duran yagdan surebilirsiniz baya ise yariyor.
Yok cnm cok yardimci olabilecek türden degillerUmarım gelenler sana 2 gün de olsa destek olabilecek,bir işin ucundan tutabilecek birileridir.
vay gerçekten mi susam yağı yani bir neviGunaydinlar kuzularim iki gunlugune yatili misafir geliyor en sevdigimdenmillette dusunce kalmamis iki cocuk hamile okula getir gotur yapiyorum hafta ici birde neyse basa gelen cekilir
Benim kiz dun ultrasonda kafa yukarda ayaklar.havada c gibi duruyordu.toto asagida dr bile dedi ne tuhaf duruyordaha dönmemis benim normal ama ilk oglum 37 de dogdu duramadi artik 36 dan sonra.hersey olabilir gozuyle bakiyorum.
Memeler icin tahinin ustunde duran yagdan surebilirsiniz baya ise yariyor.
Ben bir tane tanıyorum ve cok inatci, dik basli bir de asabi istedigi olmayınca isirmaya basliyorKoç tanıdıklarım hepsi birbirinden farklıHiç ortak özellikleri yok
Benim de esim ikizler ama hep iyi huylarini almis çok şükürBende boga olacak diye seviniyorum.
Oglum ikizler
Annem boga
Annem asiri sakin, anlayisli, evcimen falandir.
Boganinda özelliklerinde var.
Tasidigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?