Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
süper bende çok düşündüm ssvd ama olduğum ile uzak ve maliyeti çoktu eledim o yüzden ama çok normal istemiştim gerçekten

Sıkıntı aramak degilde çok şükür başka dert gostermesin rabbim, yasayan oluyor mu belki bir yöntemi vardir diye düşüncemi paylaştım canim. Daha once emzirmedim hic gogus ucu olmayan birinede denk gelmedim. Benim şuan yara gibi ve tedirgin hissediyorum krem kullanmaya basladim kalkanda alicam baska ne yapabilirim bilmiyorum

o bende de var ya çok zorlanıyorum. gün içerisinde masa başında saatlerce hareketsiz oturmak durumundayım birde daha kötü ediyor beni
kalkıyorum az geziniyorum ama olmuyo öğleden sonra daha çok ağrıyo sırtım yanlarım göğüs kafesim
hatta göğüsümün tam altı karnım yukarı çıktıkça sıkışıyorum
ama bu tepiklemeler var ya onlar beni rahatlatıyo
35+5 bakalım izne çıkış inşallah dayanırım inşallah

Benim doktorum 20. Haftadan sonra olacak artık doğuma hazırlık kasamaları bunlar sakın korkma etkilenme demişti. saatte 4 den fazla olursa haberim olsun dedi. Benim hiç olmadı ama daha. Tabi nasıl birşey bilmiyorum ama olsa anlarsın diyorlar. Karnını sıkıyor gibi olur diyorlar ben yaşamadım daha.

günaydın bayanlar, ben gece soluma yatmıştım aslında ama uyandığımda resmen göbeğimin üstünde yatıyordum çok korktum ya. resmen sıkıştırdım kızımı
Aynen uyandım ben de. Mememin altına toplanmış yana yattığım için sanırım o da öyle yerleşmiş geziyor tospikler

Ben 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma ama

Benim de gönlümden geçen o. Aldığım 5li takımlardan seçip 5 tane götürmek. 2 g0n kalınacağını düşünürsek,çok değil bana göre.

Ahahahaha yaaa kız kıyamammm.. ulan özelden bana adresini yaz sana pişmaniye ve lokum göndericem izmitten sözzzz vallahi yaz.
yok canım ya Allah razı olsun. Göndermiş kadar oldun.
Valla internetten sipariş verecektim kaymaklı lokum ama vakumlu poşette gönderiyorlarmış, açılınca da bir günde tüketilmesi gerekiyormuş. Zaten şekerim yüksek günde bi tane yesem yeter bana. Onun için kaymaklı lokum zor iş benim için. En iyisi marketten falan normal bi lokum alayım da kurtulayım şu lokum ızdırabından

Şimdiden afiyet bal şeker olsun efem..

nasıl uykum var
eve gidip yatsam ah ah
Ben 5 takım olsun diyorum annem çok diyor. Biz 2 takımla gittik diyor. Valla ben alacağım yanıma ama
kesinlikle al o iş öyle olmuyo yani kesinlikle lazım oluyo hem eksik olmasın fazla olsun ne olacak hepsi kullanılıyo evde

6 takim 2 tulum oldu bizim.
Bence gerekli.
Oglumda belinden cok cikardi diskisi.
Surekli ust degisirdik.
Hatta 5 tanede alt pijama var ayakli oglumdan kalan kullanicam.
Citcitli bady de keza öyle cok lazim oluyor

ben kıyafet işini izine çıkınca ayarlarım diyorum ya da 7 buçuk ayda falan
ilk oğlumdan kalan bişeyler var ama yeni doğan dönem için anca yedekler çünkü çok yıpranmış
ben hep fazla kıyafete karşıyım ilk zamanlar için çok çabuk büyüyorlar döndüre döndüre kullandım hep herşeyi

Gunaydinlar kuzularim iki gunlugune yatili misafir geliyor en sevdigimdenmillette dusunce kalmamis iki cocuk hamile okula getir gotur yapiyorum hafta ici birde neyse basa gelen cekilir

Benim kiz dun ultrasonda kafa yukarda ayaklar.havada c gibi duruyordu.toto asagida dr bile dedi ne tuhaf duruyordaha dönmemis benim normal ama ilk oglum 37 de dogdu duramadi artik 36 dan sonra.hersey olabilir gozuyle bakiyorum.

Memeler icin tahinin ustunde duran yagdan surebilirsiniz baya ise yariyor.

Ben hala 3-6 es geciyorum.
Yani 3-6 icin giyecek bisimiz yok.
2li takimlar kuculunce havada isininca bakicam duruma göre.
Sort tulum, ya da elbise usuyup terlemesine göre bisiler alicam.
O donem daha az alirim cunku temmuz agustos giyecegi 2 ay.
Kışın malum ek gıda donenmi kiyafet daha cok lazim olur gibi dusunuyorum.
Dokuyorlar, terliyorlar

3 6 arasi kisliklar bi ara indirime giriyor cnm alacak san internetten bak sezon bitiyor ya dahada duser fiyat 0 3 bittiyse az bekle derim nisan gibi seri soni indirimi baslar

Umarım gelenler sana 2 gün de olsa destek olabilecek,bir işin ucundan tutabilecek birileridir.

vay gerçekten mi susam yağı yani bir nevi
hiç duymamıştım
misafir içinde Allah kolaylık versin bacım

Koç tanıdıklarım hepsi birbirinden farklı Hiç ortak özellikleri yok
Ben bir tane tanıyorum ve cok inatci, dik basli bir de asabi istedigi olmayınca isirmaya basliyor
Bende boga olacak diye seviniyorum.
Oglum ikizler
Annem boga
Annem asiri sakin, anlayisli, evcimen falandir.
Boganinda özelliklerinde var.
Tasidigini dusunuyorum.
Benim de esim ikizler ama hep iyi huylarini almis çok şükür yine de boğa daha sevimli geliyor sakin, iliman oluyorlar genelde bir de süslü olmalarini seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…