Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım uçla alakası yokmuş. Benim de annemin de göğüs ucu var. Hatta benim çok fazla. Hayatta süngersiz kullanamam. Ama annem emzirememiş. Deli süt denilen bir durum olmuş. Annemin sütü koyulaşmamış üstüne tazyikli gelmiş böyle olunca doktor benim için çocuk doymuyor bu süt boğar da demiş kesmiş sütten annemi. Yani öyle uçla falan alakalı değil. Üzülme takma kafana. Zaten bebek kahverengi yerinden alıyormuş öyle demişlerdi.

Günaydın Mayıs Anneleri, Rüyamda kızımı gördüm çok güzel sapsarı kel bir şeydi. Emzirmek ile uğraştım emmedi zilli, Defne diye seslendim ama eşim güzel isim diyordu oradan mı aklımda kaldı acaba ay gönlüm Neva diyor hep.. Defne Neva mı desem kızlarrrrr akıl verin bakimmm

ya o kadarı bişey yapar mı bilmiyorum
benim doktorum da bacaklarıma baktı şişlik var mı diye
henüz öyle çok şişmedim ilk oğlumda gerçekten ödem şişlik kilo ve karnımda kocamandı suyum çoktu benim
herkes patlayacak gözüyle bakıyordu yaz ayıydı birazda ondan sanırım
artık kendimi kasmıyorum herşey geçiyo yeterki sağlığımız olsun
kilo da veriliyo düzende oturuyor inşallah geçecek

Kendine sıkıntı mı arıyorsun kuzum olur mu öyle şey. göğüs ucu ile hiç alakası yok bebek tüm kahverengi kısmı ağzına alacak süt zaten noktalardan gelir ucundan geldiği kadar. sadece şimdi krem sür hergün kuru ise yara olmasın ciddi ağrısı var çünkü.

eşim 8 mayıs doğumlu sezeryan olacağım için 38+0 tam 8 mayıs oluyor ama ben istemiyorum eşim sürekli 8 i olsun diyo ama yok dedim canım yok ben taşıyorum sağlığım el veriyorsa karar benim
doktorum 38+3 de alırız dedi
tam istediğim gibi oluyor o zaman 11 mayıs
büyük oğlanda 11 ekim inşallah sağlıkla tabi
ama benim eşimde çok dik başlı dediğim dedik
bende bir oğlak olarak inatçı bir insanım iki boynuzlu geçinme derdindeyiz
oğlanlarda terazi ve boğa oluyor hayırla

günaydın canım bende öyle bir insanım
şöyle söyliyim ki küçük göğüste daha çok süt olurmuş böyle bir kanıt bile varmış
ilk oğlumda göz doktoruna gittik çocuk dursun muayene de diye kadın emzir dedi
bende emziriyorum bana döndü diyo ki senden süt geliyo mu emin misin
ya sabır dedim ama takmadım
şimdiden sakın dert etme aklından sütle ilgili kötü bişey geçirsen bile etkileniyo sütün öyle hassas
rızkı veren Rabbim hep hayırla doyacak yetecek de maşallah de kendine sakın dert etme

o ne ya kafayı mı yemiş o doktor
adamlar zaten tuhaf doktorda böyle yaparsa artık yuh yani

Yoo normal canim aslinda ben belli bir yere koyup yikadim.utuledim bebegin camasirlarini bohcaladim valizi alayimkoyarim kizin cantasi var ama koymadim icine

canım kendini riske atma parolde bi sorun yok kullan seni de rahatlatır ağrını da alır

oğlum bir mayıs doğumlu kız 38+3 te 10 mayısta görünüyor sezeryanı. ama kısmet bu işler birden doğum başlar acil alınır ya da kendi gelir hiç belli olmaz. bugün ssvd destekleyen bir hoca ile görüşcem mümkün olduğunu söylemiş kısmet.

günaydın bayanlar, ben gece soluma yatmıştım aslında ama uyandığımda resmen göbeğimin üstünde yatıyordum çok korktum ya. resmen sıkıştırdım kızımı

30 haftadan sonra çantamız hazır dursa iyi olur canım. kasılmalar benim de başladı.

ay kızlar ya fena bir bel sırt ağrım mevcut batıyor sırtım
çok fena ilk oğlumda da böyleydi
son aylar vücut ağırlığım çok zorluyor
o bende de var ya çok zorlanıyorum. gün içerisinde masa başında saatlerce hareketsiz oturmak durumundayım birde daha kötü ediyor beni

Benim gogus olcum 80.85gibi ama ucu yok gibi bazen içeri giriyor ve şuandan yara gibi olmaya basladi dokunamıyorum canim yanıyor kesik catlak gibi derisi de soyuluyor sanki, bu yüzden canim sıkılıyor inşallah emzirirken zorlanmam

canım krem al olmadı yumuşak kalsın ucu
bi abla vardı aynı göğüsü büyük ama ucu yoktu ama koyu bölgeyi çocuğun ağzına veriyordu çocuk emerken çıkartıyordu yani herşey olası sen kafana hiiiç takma gerçekten ki herşey bizim için olmazsa da üzülecek birşey yok
ama şu an bunun endişesi seni yok yorar o zaman gelmeden hiç bilinmez bişey
şu an için bebe yağı sürebilirsin bence zeytin yağı falan ya da doktorla konuş çatlak için başka birşey önerir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…