Canım uçla alakası yokmuş. Benim de annemin de göğüs ucu var. Hatta benim çok fazla. Hayatta süngersiz kullanamam. Ama annem emzirememiş. Deli süt denilen bir durum olmuş. Annemin sütü koyulaşmamış üstüne tazyikli gelmiş böyle olunca doktor benim için çocuk doymuyor bu süt boğar da demiş kesmiş sütten annemi. Yani öyle uçla falan alakalı değil. Üzülme takma kafana. Zaten bebek kahverengi yerinden alıyormuş öyle demişlerdi.Gunaydin güzel annelerbenim kafama takilan bir sorun var, emzirmekten korkuyorum göğüs uclarim cok kucuk minicik ve simdiden catlayip ucu yara gibi oldu ve hassaslasmaya basladi. Cok küçük göğüs ucu olan var mi nasil emzirdiniz?. Düşündükçe moralim bozuluyor
ya o kadarı bişey yapar mı bilmiyorumEvet cnm son an ciddi anlamda kendime buyume hissediyorum ama sanirim vucut suda.topluyor ayaklarim.bazen sis oluyor bazen iniyor demekki yediklerimlw alakalo cokta bisey yemiyorum ama bu ara tadellenin gofreti.hosuma gidiyor o suclu beni sisirdi sanirim 1 tanecik.yiyordum
Kendine sıkıntı mı arıyorsun kuzum olur mu öyle şey. göğüs ucu ile hiç alakası yok bebek tüm kahverengi kısmı ağzına alacak süt zaten noktalardan gelir ucundan geldiği kadar. sadece şimdi krem sür hergün kuru ise yara olmasın ciddi ağrısı var çünkü.Gunaydin güzel annelerbenim kafama takilan bir sorun var, emzirmekten korkuyorum göğüs uclarim cok kucuk minicik ve simdiden catlayip ucu yara gibi oldu ve hassaslasmaya basladi. Cok küçük göğüs ucu olan var mi nasil emzirdiniz?. Düşündükçe moralim bozuluyor
eşim 8 mayıs doğumlu sezeryan olacağım için 38+0 tam 8 mayıs oluyor ama ben istemiyorum eşim sürekli 8 i olsun diyo ama yok dedim canım yok ben taşıyorum sağlığım el veriyorsa karar benimİkizlerden iyidir tabi ki de eşim boğa burcu 10 mayıs dogum tarihi çok dik başlı ve inatçı o huyunu almasını istemiyorumve ne tesadüf ki bebegin dogumu mayısa denk geliyor sonra da 10 u na kadar içerdr tutta dogum hediyesi ver diyor bana beni sarhoş edip kötü emellerine kullandı
günaydın canım bende öyle bir insanımGunaydin güzel annelerbenim kafama takilan bir sorun var, emzirmekten korkuyorum göğüs uclarim cok kucuk minicik ve simdiden catlayip ucu yara gibi oldu ve hassaslasmaya basladi. Cok küçük göğüs ucu olan var mi nasil emzirdiniz?. Düşündükçe moralim bozuluyor
o ne ya kafayı mı yemiş o doktorKızlar ya konuşmalarınızdan da gördüm gerçekten bu kadın doktorların nesi var anlamıyorum. Benim doktorum erkek ama arada kadın doktora da gitmiştim kadın hamilelik süreci böyle sanki uyku gibi normalmiş gibi davranıyor. Birşey soruyorum herşeyi kafama takıyorum gibi davranmıştı. Eşime de ben hazırlanırken sanki anormalmişim gibi anlatmıştı. Daha çok psikolojim etkilenmişti. Eşim psikologa götürmeyi de teklif etmişti. Ama benim doktorum sanki prensesiz gibi anlatıyor. Nefesim daralıyor diyorum eşime diyor ki yardım edeceksin o artık kalp hastası gibi nefesi de daralacak bunalım da taşacak alttan alacaksın hormonlardan herşey olur ne psikoloğu sen yardım edeceksin diyorkadın kadını anlaması gerekirken niye böyle davranıyorlar bilmiyorum
Yoo normal canim aslinda ben belli bir yere koyup yikadim.utuledim bebegin camasirlarini bohcaladim valizi alayimYa kızlar kasılma yaşıyor musunuz sizde benim bu aralar bebek çok kesiliyor 10 u rahat buluyor günlük 9martta gidecem doktora gidene kadar sorun çıkmasa bir de hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız mart sonu geç mi olur 33 hafta gibi bisey oluyor sanırım
canım kendini riske atma parolde bi sorun yok kullan seni de rahatlatır ağrını da alırGecen hafta dr kontrolum vardı. Kasilmalarim var dedim birden karnım sol tarafı genelde bi sertleşiyor sanki biri vurmuş gibi bi acı 10 dk kadar normale dönmüyor. Sanki bebek kollarını yukarı ayaklarını aşağı zıt yönlerde itiyor gibi. Dr bana kızdı niye hemen gelmedin erken doğum belirtisi olabilirdi diye. Rahimde açılma varmı diye baktı kan idrar bakti bi anormallik yok. 2 gün sonra tahlil sonuçları için görüştük . Agrin varmı dedi var dedim kasilmalar devam ediyor 2-3 gün parol kullan dedi kullanmadimhalen devam ediyor inşallah bi sorun çıkmaz
Günaydınnnnnnnnnnnn çifte kavrulmuş lokumların a analarııııııı... hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun dilerim
ya bebek çok kirletiyo canımGünaydın....
Kızlar kaç takım yeterli olur ilk etap için hastane çıkışı hariç
oğlum bir mayıs doğumlu kız 38+3 te 10 mayısta görünüyor sezeryanı. ama kısmet bu işler birden doğum başlar acil alınır ya da kendi gelir hiç belli olmaz. bugün ssvd destekleyen bir hoca ile görüşcem mümkün olduğunu söylemiş kısmet.eşim 8 mayıs doğumlu sezeryan olacağım için 38+0 tam 8 mayıs oluyor ama ben istemiyorum eşim sürekli 8 i olsun diyo ama yok dedim canım yok ben taşıyorum sağlığım el veriyorsa karar benim
doktorum 38+3 de alırız dedi
tam istediğim gibi oluyor o zaman 11 mayıs
büyük oğlanda 11 ekim inşallah sağlıkla tabi
ama benim eşimde çok dik başlı dediğim dedik
bende bir oğlak olarak inatçı bir insanım iki boynuzlu geçinme derdindeyiz
oğlanlarda terazi ve boğa oluyor hayırla
30 haftadan sonra çantamız hazır dursa iyi olur canım. kasılmalar benim de başladı.Ya kızlar kasılma yaşıyor musunuz sizde benim bu aralar bebek çok kesiliyor 10 u rahat buluyor günlük 9martta gidecem doktora gidene kadar sorun çıkmasa bir de hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız mart sonu geç mi olur 33 hafta gibi bisey oluyor sanırım
o bende de var ya çok zorlanıyorum. gün içerisinde masa başında saatlerce hareketsiz oturmak durumundayım birde daha kötü ediyor beniay kızlar ya fena bir bel sırt ağrım mevcut batıyor sırtım
çok fena ilk oğlumda da böyleydi
son aylar vücut ağırlığım çok zorluyor
Bak gene lokum diyor yaaa
Benim gogus olcum 80.85gibi ama ucu yok gibi bazen içeri giriyor ve şuandan yara gibi olmaya basladi dokunamıyorum canim yanıyor kesik catlak gibi derisi de soyuluyor sanki, bu yüzden canim sıkılıyor inşallah emzirirken zorlanmamgünaydın canım bende öyle bir insanım
şöyle söyliyim ki küçük göğüste daha çok süt olurmuş böyle bir kanıt bile varmış
ilk oğlumda göz doktoruna gittik çocuk dursun muayene de diye kadın emzir dedi
bende emziriyorum bana döndü diyo ki senden süt geliyo mu emin misin
ya sabır dedim ama takmadım
şimdiden sakın dert etme aklından sütle ilgili kötü bişey geçirsen bile etkileniyo sütün öyle hassas
rızkı veren Rabbim hep hayırla doyacak yetecek de maşallah de kendine sakın dert etme
canım krem al olmadı yumuşak kalsın ucuBenim gogus olcum 80.85gibi ama ucu yok gibi bazen içeri giriyor ve şuandan yara gibi olmaya basladi dokunamıyorum canim yanıyor kesik catlak gibi derisi de soyuluyor sanki, bu yüzden canim sıkılıyor inşallah emzirirken zorlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?