canım göğüs ucum gayet belirgin ve yara oldu maalesef emzirirken çünkü bebek kahverengi kısmı almayıp ucunu kavradı. aslında kahverengi kısmın hepsi ağzına girse yara olmuyor tek çözümü bu, krem kullandım, tahin yağı, e vitamini ne söyleseler yaptım ama olmadı sadece kalkan ile iyileşti 40 günü geçmişti onu alınca. yani ucu olsa bile doğru emzirme önemli biraz da bebeğin inadı var tabi :) dertlenme yaşanacak olan yaşanıyor tecrübe oluyor bakalım ikinciler nasıl olacak.Sıkıntı aramak degilde çok şükür başka dert gostermesin rabbim, yasayan oluyor mu belki bir yöntemi vardir diye düşüncemi paylaştım canim. Daha once emzirmedim hic gogus ucu olmayan birinede denk gelmedim. Benim şuan yara gibi ve tedirgin hissediyorumkrem kullanmaya basladim kalkanda alicam baska ne yapabilirim bilmiyorum
Ben 20. Haftadan beri kasılmayı hissediyorum ne güzel hissetmemen şu son zamanlarda artık olduğunda nefesim kesiliyor en çok da yorulduğumda oluyor zaten ama ağrı eşlik etmediği için doktorum normal dedi günde 20 kere bile olabilr dedi bende takmamaya çalışıyorumBenim doktorum 20. Haftadan sonra olacak artık doğuma hazırlık kasamaları bunlar sakın korkma etkilenme demişti. saatte 4 den fazla olursa haberim olsun dedi. Benim hiç olmadı ama daha. Tabi nasıl birşey bilmiyorum ama olsa anlarsın diyorlar. Karnını sıkıyor gibi olur diyorlar ben yaşamadım daha.
Şimdiden afiyet bal şeker olsun efem..
Ben teraziyim anlasamasigim burc Koc mus
Gercekden de Koç burcu biri var anlasamadigim biri cok zit karakterlerimiz
Bir terazi de benBen de teraziyim tanıdığım dört koçla da iyi anlaşırız, ikisi ikiz ve çok inatçılar. Onlarla tartışmaya girmediğim sürece iyi anlaşırız
Annemden baska bir arkadasim daha bogaBen bir tane tanıyorum ve cok inatci, dik basli bir de asabi istedigi olmayınca isirmaya basliyor
Benim de esim ikizler ama hep iyi huylarini almis çok şüküryine de boğa daha sevimli geliyor sakin, iliman oluyorlar genelde bir de süslü olmalarini seviyorum
Koçlarda liderlik cok baskin.Bir terazi de benen yakın arkadaşlarım hep boğa kızım da vakitli doğsun boğa olsun çok istiyorum koç burcu olursa işimiz var
Evet dik başlılık falan benim sadece ablam koç idare ediyoruzKoçlarda liderlik cok baskin.
Biraz ben duygusu fazla.
Ben anlasamiyorum.
sadece ucunu tuttuğu zaman yara oluyor, mümkün mertebe etrafınıda ağzına vermek gerekiyor. zaten yanlış tuttuğu zaman ağrı acı da hissediliyorAllah aşkına cahilliğimi maruz görün ama, bebeğin tutması gereken kahveverengi yer tam olarak neresi yaaa? Ucunun komplesinden mi bahsediyosunuz? Yoksa etrafındaki koyu renkli kafam kadar olan alandan mıbebeğin suratı kadar orası nasıl sokucak ağzına
Evet canım kahverengi kısmın olabildiği kadar hepsini ağzına sokmaya çalışcaksın. Ben de senin gibi yok artık demiştim. O kadar önemli bişey olduğunu düşünmedim. Bebe ucundan ucundan tutup emdi hep, mememin ucu öyle bir hale geldi ki koptu. Ve yaradan başka boyutu da şu. Bebek ağzına tam oturtamamazda göğsün bazı bölümlerini boşaltamıyor. Yani şöyle söyleyeyim memeden tek delikten değil de 5-6 delikten süt geliyor, sağarken göreceksiniz. Bebek düzgün alamazsa ağzına atıyorum 3ünü emiyor ikisini çekemiyor. Bu sefer göğsün sertleşiyor mastit oluyorsun ateşin çıkıyor.Allah aşkına cahilliğimi maruz görün ama, bebeğin tutması gereken kahveverengi yer tam olarak neresi yaaa? Ucunun komplesinden mi bahsediyosunuz? Yoksa etrafındaki koyu renkli kafam kadar olan alandan mıbebeğin suratı kadar orası nasıl sokucak ağzına
Görselle daha açıklayıcı oluyor bu durum bende ilk anlamamıştımAllah aşkına cahilliğimi maruz görün ama, bebeğin tutması gereken kahveverengi yer tam olarak neresi yaaa? Ucunun komplesinden mi bahsediyosunuz? Yoksa etrafındaki koyu renkli kafam kadar olan alandan mıbebeğin suratı kadar orası nasıl sokucak ağzına
Evet cnm cok iyi gelir.sagolvay gerçekten mi susam yağı yani bir nevi
hiç duymamıştım
misafir içinde Allah kolaylık versin bacım
sadece ucunu tuttuğu zaman yara oluyor, mümkün mertebe etrafınıda ağzına vermek gerekiyor. zaten yanlış tuttuğu zaman ağrı acı da hissediliyor
Evet canım kahverengi kısmın olabildiği kadar hepsini ağzına sokmaya çalışcaksın. Ben de senin gibi yok artık demiştim. O kadar önemli bişey olduğunu düşünmedim. Bebe ucundan ucundan tutup emdi hep, mememin ucu öyle bir hale geldi ki koptu. Ve yaradan başka boyutu da şu. Bebek ağzına tam oturtamamazda göğsün bazı bölümlerini boşaltamıyor. Yani şöyle söyleyeyim memeden tek delikten değil de 5-6 delikten süt geliyor, sağarken göreceksiniz. Bebek düzgün alamazsa ağzına atıyorum 3ünü emiyor ikisini çekemiyor. Bu sefer göğsün sertleşiyor mastit oluyorsun ateşin çıkıyor.
Hastaneye gitmiştim. Ebe öyle güzel itekledi ki memenin ucunu çocuğun ağzına vay arkadaş dedim.ki benim kahverengi kısım çok genişti. Bana kalsa çocuk boğulur diye korkardım. Hastanede çocuk 2 aylıkken ebe ağzına sokuşturunc anladım gerçeği. Ve öyle ağzına düzgün yerleştirirsen meme ucun zerrree kadar acımıyor
Görselle daha açıklayıcı oluyor bu durum bende ilk anlamamıştımEki Görüntüle 2596259
Evet sade ucu alinca fena bisi oluyor memem sizladiEvet canım kahverengi kısmın olabildiği kadar hepsini ağzına sokmaya çalışcaksın. Ben de senin gibi yok artık demiştim. O kadar önemli bişey olduğunu düşünmedim. Bebe ucundan ucundan tutup emdi hep, mememin ucu öyle bir hale geldi ki koptu. Ve yaradan başka boyutu da şu. Bebek ağzına tam oturtamamazda göğsün bazı bölümlerini boşaltamıyor. Yani şöyle söyleyeyim memeden tek delikten değil de 5-6 delikten süt geliyor, sağarken göreceksiniz. Bebek düzgün alamazsa ağzına atıyorum 3ünü emiyor ikisini çekemiyor. Bu sefer göğsün sertleşiyor mastit oluyorsun ateşin çıkıyor.
Hastaneye gitmiştim. Ebe öyle güzel itekledi ki memenin ucunu çocuğun ağzına vay arkadaş dedim.ki benim kahverengi kısım çok genişti. Bana kalsa çocuk boğulur diye korkardım. Hastanede çocuk 2 aylıkken ebe ağzına sokuşturunc anladım gerçeği. Ve öyle ağzına düzgün yerleştirirsen meme ucun zerrree kadar acımıyor
esomesom Benim en sevdiğim görsel bu.
Bebeğin ağzına biraz dokundururarak ağzını açmasını bekliyorsun. Bu arada kahverengi kısmın altını bebeğin alt dudağına gelecek şekilde ayarlıyorsun. Baş parmağın memenin üstünde. Bebek ağzını kocaman açınca yukardan bastıyorsun kahverengi ağzına girmiş oluyor. Olabildiğince dışarda kahverengi kalmaması lazım. Ama çok az ağzının kenarlarından görünebiliyor tabii
Ben de ilk çocukta ikincideki gibi emzirmiştim anlayana kadar. Çocuk her emdiğinde meme ucumu eziyordu damağıylaGörselle daha açıklayıcı oluyor bu durum bende ilk anlamamıştımEki Görüntüle 2596259
Kiz benimki sigiyorsa seninki hayli hayli sigar aslinda ben dun.dr niye demedim benim kilolar memede diyeVay arkadaş. Yani göğüslerim hiç büyümedi ama o kısmım bayağı bi genişledi benim. Nasıl sığacak yavrunun ağzına bilemedim
Doğumdan sonra daha da genişlicek. Sığcak sığcak merak etme.Vay arkadaş. Yani göğüslerim hiç büyümedi ama o kısmım bayağı bi genişledi benim. Nasıl sığacak yavrunun ağzına bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?