Kizlar yarin 5+2 olucam doktor kontrolüm var dualarınızda benide unutmayın umarım herşey yolundadir bu ikinci gebeliğim ins busefer sorunsuz olur ❣
Birde sorun olucak bu aşamada saçlarımı kestirebilir miyim ? Hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hanimlar grupta kan sulandirici igne kullanan kimler var? Tup bebek yaptirmadan yine de kullaniyor musunuz? Ve varsa kandaki pihtilasma raporlarinizi gorebilir miyim? Pihtilasmasi olmayanlarda kullaniyor sanirim ben bu ignelerden cok sıkıldım heryerim mosmor birakmak istiyorum ama doktorumdan da korkuyorum acaba baska bi doktora daha mi gostersem sonucumu???
Hanimlar grupta kan sulandirici igne kullanan kimler var? Tup bebek yaptirmadan yine de kullaniyor musunuz? Ve varsa kandaki pihtilasma raporlarinizi gorebilir miyim? Pihtilasmasi olmayanlarda kullaniyor sanirim ben bu ignelerden cok sıkıldım heryerim mosmor birakmak istiyorum ama doktorumdan da korkuyorum acaba baska bi doktora daha mi gostersem sonucumu???
Yok kullanmıyorım kanama değil de koyu kahve siyaha yakın lekem geliyor kanama az oldu hemen progestan vuruldum ama plt değerim normal di PLT dimi kan pıhtılaşması nıın adı